- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar yoğun bir haftadan sonra evime dönebildim
teyzem hacdan geldi onu görmeye almanyadaki teyzem geldi annemde birlikte olmak istedi
bende anne sen gelme ben getiririm kızı diyince eşimde soğukta çıkarma annenlerde kal dedi 1 haftadır annemdeyim teyzemler ablamlar yeğenler görseniz çok kalabalıktı yoruldum valla
bugün eve geldik Ahseni uyuttum şimdi bende yatıcam bu yorgunluğu nasıl atarım bilmem[ B][/B]
günaydın herkese nasılsınız kızlar durunun bugün kontrolü var saat 14:00 de bakalım bebişimin gelişimi nasıl :))
cerencim beni uyku tulumu giydirdiğim odada ısıtıcı kullanmıyorum uyurken sadece biraz ısıtıyoruz sonra kapatıyoruz yoksa hem sıcak hem uyu tulumu terler durucum
esencim yoğun bir hafta geçirmişsin şimdi sana iyi dinlenmeler ahseni öp benim için
pınarcım spora birgün ara boşver dinlenmişsindir:)
günaydın hala hastayımm boğazlarım acıyoo fenayımm
Oyyy aşı zamanı çok fena oluyor anneler. umarım Duru'nun ateşi çıkmaz. Bütün sağlık ocakları aynı galiba. çalışanlar hep uyuz. Biri de bizim üst katımızda oturuyor ama kadının havası sanırsın Harward'da prof.merhaba kızlarrrrr
dun gece baya sakin gecmiş kımsecıkler yokmus valla öle yorgun oluyorumkı kuzumu uyutup dınlenıyorum ancda sut sagarken bakabılırsem bakıyorum sıteye
bugun 1dede durunun asıları varr saglık ocagında sımdıden kalbım carpmaya basladı neysekı bunlar son aşıları bız en sona kaldık aşıda bakalım kılomuz kac olmus bızım kız basıyo yaygarayı saglık ocagını bı sevemedı o meymenetsızlerı bende sevemedım kuzum haklııııvereliniortak
inşallah atesımız cııkmazzz öff yaa:a015:
banu senın duru'cugunda hayırlı haberlerını beklıyorus
İyi dinlenmeler canım. Misafir çocukla çok zor oluyor.Selam kızlar herkes iyidir umarımma.s.
Akşam misafirlerim vardı çok yoruldum walla kuzumda şimdi uyudu ben de yatıcam biraz dinleneyim size bakayım dedim herkesi öptümmopuyorumnanaktan
Selam kızlar a.s.
Annem bende yine. Kahvaltımızı yaptık şimdi. Anniş Defdef'le oynaşırken bende ütülerimi yapayım. Yarına yine çamaşır yıkayacağım birikmesin bari a.s.
Banu'cum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah a.s.
Gülşah'cım inşallah ateşi olmaz kuzucuğumun a.s.
Birsom tekrar geçmiş olsun bacım a.s. Aman dikkat et kendine a.s.
Esen'cim hoşgeldin canım a.s. Ohh kalabalıkta güzel akit geçer ya iyi olmuş a.s.
Papatya'cım iyi dinlenmeler tatlım a.s.
Bu aralar pek sessiz sakin buralar klava:
Merhabalar ve İyi çalışmalar canım.merhaba kızlar.banucum iyidir durucuk merak etme.
Ohhhh evimi sildim, toz aldım, duşumu da aldım geldim. Defdef mamasını içiyor. Annemde gidicek birazdan çay içiyor. Sizde ne var ne yok bakalım :uhm:
Tülay, Ayşe, Banu, Bozon nabersiniz bacılar a.s.
merhaba kızlar!
Bugün yine hava çok sıkıcı. Yemek yapmam gerekiyor ama hiçbir iş yapasım yok. Kızım uyandı azcık kızımla oynayayım keyfim yerine gelsin.
Çalışan anneler sizlere kolay gelsin.
Cerencim hiç kaz pişirmedim canım. Hatta yemedim bile. En ufak bi fikrim yokk bu yüzden.
iyiyiz tatlım ohh işleri bitirmişsin maşallah defnemede afiyet olsun:)))
pınarcım merhaba ohh mis gibi evde oturmak başka valla.ben ay sonu yıl sonu hepsi bir arada olduğu için çalışıyorum canım ya.
merhaba kızlar!
Bugün yine hava çok sıkıcı. Yemek yapmam gerekiyor ama hiçbir iş yapasım yok. Kızım uyandı azcık kızımla oynayayım keyfim yerine gelsin.
Çalışan anneler sizlere kolay gelsin.
Cerencim hiç kaz pişirmedim canım. Hatta yemedim bile. En ufak bi fikrim yokk bu yüzden.
kocam tutmuş kaz getirmiş! kocaman bişey. düdüklüye sığmaz. fırında da pişmez gibime geliyor ama?? belki bileniniz vardır dedim a.s
banu canım durunun gelişimi nasılmış? döndü mü doktordan?
canım bende hıc pısırmedım ama etının bıraz zor hasladıgını duymustum onun hakkından duduklu gelır canım parcala at tencereye ugrasma bosuna yag sogan salca yaparsın haslanınca patateslerıde böl dorde at ıcıne ohh mis gibi iştee:lepi:
kocam tutmuş kaz getirmiş! kocaman bişey. düdüklüye sığmaz. fırında da pişmez gibime geliyor ama?? belki bileniniz vardır dedim a.s
banu canım durunun gelişimi nasılmış? döndü mü doktordan?