2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sagol cicim:kedi:

hemde ne rüzgardı ama yagmurdan önceydi..a.s.

a.s.

Canım tekrar çok tşk ederim. Ellerine sağlık çok beğendim a.s.

bende azcık kızımla oynayayım.. sıkıldı,salıncagından boynunu bükmüş bana bakıyor..

offfff :çok üzgünüm:bide kabızki sormayın

Ayyy kabız mı kötü ya :çok üzgünüm:

AY canım ya bende bu hafta kontrole gittiğimde kan testi falan bi konuşayım diyordum ama korktum şimdi :1no2:

Geçmiş olsun canım. Bazen şampuan yapabiliyormuş öyle CADIARZU

offf ne zaman mutfağa gidip gelsem betonun üstünde uzanmış buluyorum yaa... gecede her kalktığımda üstü açıktı inş. hasta olmaz kuzum....

Benimki de öyle canım. Her fırsatta hemen parkeye yatıyor. Gecede yanımızda yattığı halde 50 kere üstünü örtüyorum :çok üzgünüm:

Kızlar kağanı uyutmaya gidiyrum...

İyi uykular kuzuma a.s.

ayy bu ne hava ya fırtına yağmur elektrikler kesilir durur

Valla burası da fena kafamçokkarıştı

kızlar herkese iyi akşamlar öptüm sizleri

İyi akşamlar canım a.s.

Bizde Defdef'imle oynaştık azcık. Şimdi çantasını hazırlayayım. Akşam spor var malum. Eşim daha işten çıkmamış. Ancak gelir beni alır çıkarız hemen. Hazırlayayım gelirim a.s.

pınarcım yok korkma hemşire bie pamukla bastırmayınca çok kanadı.bide çok fazla kan aldılar 3-4 tüp ondan( canım güle güle kullan. sana iyi akşamlar:bend eçıkıyorum ehrkese iyi akşamalr.

Eşim geldi yemek hazırlayayım. Bu akşam spora gitmeyeceğim vazgeçtim. Hava bayağı soğuk hemde birlikte spor yaptığım arkadaşım da gelmeyecekmiş. Kaytardım bugün a.s.

kolay gelsin burcucum kağanımada iyi uykular:)
ŞenizŞeniz

Cnm sen bide su içmiyo diyodun bak terlemesin dahada su kaybeder, çk önemli bu dediğim cnm sen bardağın altından peçete tutarak zorlada olsa içir suyu... ben öyle yapardım

ŞenizŞeniz

Eşim geldi yemek hazırlayayım. Bu akşam spora gitmeyeceğim vazgeçtim. Hava bayağı soğuk hemde birlikte spor yaptığım arkadaşım da gelmeyecekmiş. Kaytardım bugün a.s.

arada kaçamaklar güzeldir cnm
kaydirigubbakcemile5

ya aslında bugünlerde içiyor birazcıkcık:lepi: evet bardakla veriyoruma.s hoşuna gidiyor,büyükler gibi bardakla içmeksırnaşık şey ama bir iki yudum. sonra puuuu ve gulugulu yapmaya başlıyorkaydirigubbakcemile3 bende mandalina suyunu sulandırıyorum. az da ordan alıyor işte:1rolleyes:

selam kızlar yoğun bir haftadan sonra evime dönebildim
teyzem hacdan geldi onu görmeye almanyadaki teyzem geldi annemde birlikte olmak istedi
bende anne sen gelme ben getiririm kızı diyince eşimde soğukta çıkarma annenlerde kal dedi 1 haftadır annemdeyim teyzemler ablamlar yeğenler görseniz çok kalabalıktı yoruldum valla
bugün eve geldik Ahseni uyuttum şimdi bende yatıcam bu yorgunluğu nasıl atarım bilmem[
B][/B]

günaydın herkese nasılsınız kızlar durunun bugün kontrolü var saat 14:00 de bakalım bebişimin gelişimi nasıl :))
cerencim beni uyku tulumu giydirdiğim odada ısıtıcı kullanmıyorum uyurken sadece biraz ısıtıyoruz sonra kapatıyoruz yoksa hem sıcak hem uyu tulumu terler durucum
esencim yoğun bir hafta geçirmişsin şimdi sana iyi dinlenmeler ahseni öp benim için
pınarcım spora birgün ara boşver dinlenmişsindir:)

merhaba kızlarrrrr
dun gece baya sakin gecmiş kımsecıkler yokmus valla öle yorgun oluyorumkı kuzumu uyutup dınlenıyorum ancda sut sagarken bakabılırsem bakıyorum sıteye
bugun 1dede durunun asıları varr saglık ocagında sımdıden kalbım carpmaya basladı neysekı bunlar son aşıları bız en sona kaldık aşıda bakalım kılomuz kac olmus bızım kız basıyo yaygarayı saglık ocagını bı sevemedı o meymenetsızlerı bende sevemedım kuzum haklııııvereliniortak
inşallah atesımız cııkmazzz öff yaa:a015:
banu senın duru'cugunda hayırlı haberlerını beklıyorus

ya şu gece üstünü acma hıkayesı bızım kızdada var bayadır burnu tıkaLI okyonus suyu sıkıyorum arada ama bı gecmedı kuzumun burnu ya kıpır kıpır uyurken ustunu orturmuyokı ac kapa oynuyorus sabaha kadar sıpaylaaklava:

merhaba canım nasılsın inşallah tatlımopuyorumnanaktan

Günaydın canıma.s.Duru'nun gelişimi ve sağlığı iyiidr inşallh opuyorumnanaktan

günaydın hala hastayımm boğazlarım acıyoo fenayımm

Günaydın geçmiş olsuna.s.

Merhaba canım kuzunun ateşi çıkmadan atlatırsınız inşallahŞeniz

Selam kızlar herkes iyidir umarımma.s.

Akşam misafirlerim vardı çok yoruldum walla kuzumda şimdi uyudu ben de yatıcam biraz dinleneyim size bakayım dedim herkesi öptümmopuyorumnanaktan

Selam kızlar a.s.

Annem bende yine. Kahvaltımızı yaptık şimdi. Anniş Defdef'le oynaşırken bende ütülerimi yapayım. Yarına yine çamaşır yıkayacağım birikmesin bari a.s.

Banu'cum hayırlı haberlerle gelirsin inşallah a.s.

Gülşah'cım inşallah ateşi olmaz kuzucuğumun a.s.

Birsom tekrar geçmiş olsun bacım a.s. Aman dikkat et kendine a.s.

Esen'cim hoşgeldin canım a.s. Ohh kalabalıkta güzel akit geçer ya iyi olmuş a.s.

Papatya'cım iyi dinlenmeler tatlım a.s.

Bu aralar pek sessiz sakin buralar klava:

Ütülerimi bitirdim, annemde Defnoş'u uyuttu. Şimdi salonumu bi sileyim tozlar birikmesin, sonrada cuppp duşa a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…