sagol cicim:kedi:
hemde ne rüzgardı ama yagmurdan önceydi..a.s.
kızlar merhaba.pc açık ama ben çok yğunum.şimdi anca fırsat bulabildim.pınarcım hediyeleri beyenmenize sevindim vaktim olsa sana daha farklı bişey yapmak isterdim(( diş buğdayınızda hayırlı olsun diğer tarafa yazmıştım burdanda söylim.darısı bana inşallah.banucum sanada cumartesi için teşekkür ederim herşey çok güzeldi.tiramisunun tarifini istiyorum:))
bende azcık kızımla oynayayım.. sıkıldı,salıncagından boynunu bükmüş bana bakıyor..
offfff :çok üzgünüm:bide kabızki sormayın
kızlar bize gelince kuzumu cts dr götürdük rutin kontrol için herşey yolundaymış şükür.ben kan tahlili falan yaptırmak istemiştim değerlere bakmak için yaptırmaz olaydım kuzumun canı çok yandı çok ağladı ve sesi kısıldı çok üzgünümya hele dün daha kötüydü(( inşallah düzelir biran önce.birsencim geçmiş olsun canımya nezle olmuşssun.umarım herkes iyidir geçmişe fazla bakamadım çünkü
sağol bitanem
tatlım gözü kızardı önce sonra çapaklandı açamadı gözünü hemen ılık su pamuk ile sildim geçti ama yine tekrarladı şampuanını değiştirmiştim ondan oldu sanırım
offf ne zaman mutfağa gidip gelsem betonun üstünde uzanmış buluyorum yaa... gecede her kalktığımda üstü açıktı inş. hasta olmaz kuzum....
Kızlar kağanı uyutmaya gidiyrum...
ayy bu ne hava ya fırtına yağmur elektrikler kesilir durur
kızlar herkese iyi akşamlar öptüm sizleri
ŞenizŞenizkolay gelsin burcucum kağanımada iyi uykular:)
yaa bende uyku tulumu giydiriyorum gece ama çok terliyor( hasta edecez diye korkuyoruz. 2 gündür biraz öksürükte var üstüne hiçbişe örtmüyorum tulumu giydirince. zaten örtsemde farketmiyor ya, sabaha ayaklarını yastıkta buluyoruz nasıl beceriyorsakaydirigubbakcemile3 odasının peteğini kapattım dün gece. o zamanda üşür mü acaba diye aklım orda kalıyor:çok üzgünüm:
ŞenizŞeniza.s.
Canım tekrar çok tşk ederim. Ellerine sağlık çok beğendim a.s.
Ayyy kabız mı kötü ya :çok üzgünüm:
AY canım ya bende bu hafta kontrole gittiğimde kan testi falan bi konuşayım diyordum ama korktum şimdi :1no2:
Geçmiş olsun canım. Bazen şampuan yapabiliyormuş öyle CADIARZU
Benimki de öyle canım. Her fırsatta hemen parkeye yatıyor. Gecede yanımızda yattığı halde 50 kere üstünü örtüyorum :çok üzgünüm:
İyi uykular kuzuma a.s.
Valla burası da fena kafamçokkarıştı
İyi akşamlar canım a.s.
Eşim geldi yemek hazırlayayım. Bu akşam spora gitmeyeceğim vazgeçtim. Hava bayağı soğuk hemde birlikte spor yaptığım arkadaşım da gelmeyecekmiş. Kaytardım bugün a.s.
ŞenizŞeniz
Cnm sen bide su içmiyo diyodun bak terlemesin dahada su kaybeder, çk önemli bu dediğim cnm sen bardağın altından peçete tutarak zorlada olsa içir suyu... ben öyle yapardım
ŞenizŞeniz
arada kaçamaklar güzeldir cnmkaydirigubbakcemile5
günaydın hala hastayımm boğazlarım acıyoo fenayımm
merhaba kızlarrrrr
dun gece baya sakin gecmiş kımsecıkler yokmus valla öle yorgun oluyorumkı kuzumu uyutup dınlenıyorum ancda sut sagarken bakabılırsem bakıyorum sıteye
bugun 1dede durunun asıları varr saglık ocagında sımdıden kalbım carpmaya basladı neysekı bunlar son aşıları bız en sona kaldık aşıda bakalım kılomuz kac olmus bızım kız basıyo yaygarayı saglık ocagını bı sevemedı o meymenetsızlerı bende sevemedım kuzum haklııııvereliniortak
inşallah atesımız cııkmazzz öff yaa:a015:
banu senın duru'cugunda hayırlı haberlerını beklıyorus
günaydın herkese nasılsınız kızlar durunun bugün kontrolü var saat 14:00 de bakalım bebişimin gelişimi nasıl :))
cerencim beni uyku tulumu giydirdiğim odada ısıtıcı kullanmıyorum uyurken sadece biraz ısıtıyoruz sonra kapatıyoruz yoksa hem sıcak hem uyu tulumu terler durucum
esencim yoğun bir hafta geçirmişsin şimdi sana iyi dinlenmeler ahseni öp benim için
pınarcım spora birgün ara boşver dinlenmişsindir:)
günaydın hala hastayımm boğazlarım acıyoo fenayımm
merhaba kızlarrrrr
dun gece baya sakin gecmiş kımsecıkler yokmus valla öle yorgun oluyorumkı kuzumu uyutup dınlenıyorum ancda sut sagarken bakabılırsem bakıyorum sıteye
bugun 1dede durunun asıları varr saglık ocagında sımdıden kalbım carpmaya basladı neysekı bunlar son aşıları bız en sona kaldık aşıda bakalım kılomuz kac olmus bızım kız basıyo yaygarayı saglık ocagını bı sevemedı o meymenetsızlerı bende sevemedım kuzum haklııııvereliniortak
inşallah atesımız cııkmazzz öff yaa:a015:
banu senın duru'cugunda hayırlı haberlerını beklıyorus