2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım çok şükür idare ediyoruz sen nasılsın :uhm:

Ben hazır muhallebi kullanıyorum canım o yüzden bişey diyemeyeceğim sana a.s.[/QUOTE

h.b pınarcım.bizde iyiyiz şükür ewdeyiz havalar soğuk ewde tv.internet ve oğluş geçinip gidiyoruz:) gece çok geç uyudu yaa 04.30 da uyudu kerata:emir_bebek: biraz uykusuzluk var.tamam canım teşekkürler.pamuk prensesi öp benim için.opuyorumnanaktan

Evet banu bende aynı yapıyorum uzun sÜredır kahvaltıda ne varsa verıyorum zaten vermesemde kendı mamasını yemıyor ılla dıĞerlerınden yıcek:))

aynur canım ben uzun süredir tarhana veriyorum. ben muhallebiyi 1 su br.süte 2 tatlı kaşığı pirinç unu koyuyorum 1 çay kaşığıda pekmez öyle pişiriyorum cnaım.daha sonra evde hangi meyve varsa elma armut muz yada havuçu haşlayıp içine koyup yediriyorum.selin çünkü hazırları yemiyor asla ancak böyle yiyor

ayyy selinime maşallah.ne güzel keşke benim alpişte ewde yaptıklarımı yese.bizimkide bakkal çocuğu olacak benim yaptıklarımı yemiyor halbuki ewde yapılanlar daha doğal.tamam canım tarifi hemen yazdım biyere yoksa unutuyorum.çok teşekkürler.bu arada süt pınarın 6-12 aylık olanından veriyorsundır dimi.bu arada canım meyveleri haşlıyomusun.ben hiç haşlamadım meyve elmayı,armutu genelde cam rendede rendeleyip veriyordum haşlamak dahamı iyi acaba.fisfisfis

Canım evet pınarın sÜtÜnÜ kullanıyorum.yok canım ben sadece havucu haŞlıyorum dıĞerlerını rendelıyorum.

hımm anladım banucumm yoksa daha önce niye söylememiş sana dicektim.çünkü sende bildiğim kadarıyla süt kullanıyorsun.

süt kullanıyorum canım annem sütü direk ne zaman verelim demiş oda biryaşından sonra içebilir demiş ben kullanıyorum tatlım hatta keçi sütünle kahvaltısını yapıyorum bazen birkaç defada sulandırıp vermiştim

kızlar bu arada benim sütüm çok azaldı ama ben yinede kahvaltısına falan katıyorum geçen hafta yumurta sarısını ayrı verdim biraz sütümle sulandırdım fazla ezmeden yedirdim pütürlere alışması lazım artık :))

Benim Defdef'de yemiyordu ama bu sabah annem mamasına kahvaltılık koyup biberonla verirken yumurtayı ayrıca verdi hep. Aaa bi baktım bizim cadı bi yumurta sarısını güpletti kaydirigubbakcemile3 Bende yarın yumurta ve peyniri ayrıca verip kahvaltılık mamasını ayrı vericem a.s.

h.b pınarcım.bizde iyiyiz şükür ewdeyiz havalar soğuk ewde tv.internet ve oğluş geçinip gidiyoruz:) gece çok geç uyudu yaa 04.30 da uyudu kerata:emir_bebek: biraz uykusuzluk var.tamam canım teşekkürler.pamuk prensesi öp benim için.opuyorumnanaktan

Sağolasın canım a.s. Ooo bayağı geç uyumuş. Bizim Defdef eskiden 9 dedi mi gece uykusuna geçerdi ama 15-20 gündür bizimle birlikte yatıyor ve yanımızda yatıyor :çok üzgünüm:

kızlar dün çok ıslandım yağmurda ofisin önü su dolmuş arabaya bininceye kadar dizlerime kadar su oldu her yerin şimdide karnım ağrıyor felaket biçimde

sağolun kızlar :))))

tülaycım mehmet beye gidiyorum ben tatlım çok memnunum doğduğundan bugüne kadar ona gittik

şimalcim ben yediklerimizden vermeye başlamıştım az az ama doktorumda onaylayınca artık yediririm bal ve süt haricinde herşey:) pazar günü bizimle kahvaltı yaptı duru küçük ekmekleri domates suyuna reçele batırıp verdim çok sevdi canım ben goglynın pirinç ununu veriyorum su ile hazırlıyorum 100 ml suya iki üç tatlı kaşığı ekliyorum muhallebi kıvamınına gelene kadar pişiriyorum bitanem bazen sade bazende balkabağını haşlayıp içine karıştırıp veriyorum

teşekkürler banucum tarifini yazdım.ohh duru hanımnegüzel yemiş öyle bende buhaftasonu başlıyaımbari azar azar yedirmeye.afiyet olsun duru hanıma:ecrin_bebek:

pınarcım bende ayrı veriyorum kahvaltısını artık biberon maması ve pirinç unu dışında mama almıyorum bitanem defneme bak maşallah

teşekkürler banucum tarifini yazdım.ohh duru hanımnegüzel yemiş öyle bende buhaftasonu başlıyaımbari azar azar yedirmeye.afiyet olsun duru hanıma:ecrin_bebek:

evet tatlım artık mamayı pek sevmiyor bizimle yemek istiyor heyecanlanıyor:)))

Selamlar nabersiniz kızlarra.s. ben uyudum kendime geldim walla kızlar cumartesi oruca başladım emzirdiğim için ramazanda tutamadığım oruçları tutayım dedim günler kısayken iftarımı hazırladım ezan bekliyom çok acıktım yavs neyse yarımsaat gibi bii ver zatencokacimcoook

kızlar merhaba sımdı geldım ofıse cok şükür aşılarımızı olduk hava cok guzel ama esıyo bıraz bı park turu yaptık eve bıraktım onları gorumcem sallıyodu duruyu bende cıktım 8660 olmus kılomuz bezıde vardı çişli:kedi:eek:nu cıkar 8600 gıbı ehh fena degıl galıbaakafamçokkarıştı
eşime suprıs durunun resımlerınden olusan masa takvımı bastırdım bugun esımın ofısıne kargo yaptım bakalım ne tepkı vercek aksamustu elınde olurrr

Geçmiş olsun canım inşallah ateşlenmez kuzucuka.s.

kızlar durum gelmiş doktordan 9.300 olmuş maşallah kilosu gelişimi gayet iyiymiş doktoru bir yaşına kadar bal ve süt harici herşeyi verebilirsiniz sizin yediklerinizide yiyebilir artık demiş gözü içinde enfeksiyon kapmış şampuandan olabilir elinden olabilir demiş damla vermiş boyunuda yazmış gelişim kağıdına annem akşam bakarsın dedi

Maşallah:nazar: Duru'ya gözü içinde geçmiş olsun canım geçer hemencik inşallaha.s.

Selamlar nabersiniz kızlarra.s. ben uyudum kendime geldim walla kızlar cumartesi oruca başladım emzirdiğim için ramazanda tutamadığım oruçları tutayım dedim günler kısayken iftarımı hazırladım ezan bekliyom çok acıktım yavs neyse yarımsaat gibi bii ver zatencokacimcoook

Allah kabul etsin canım

kızlar dün çok ıslandım yağmurda ofisin önü su dolmuş arabaya bininceye kadar dizlerime kadar su oldu her yerin şimdide karnım ağrıyor felaket biçimde

çokmu yağıyor yağmur tülaycım.hemn üzerini değiştir ve sıcak bişeyler iç hemen vitamini bol al.dikkat et kendine.kış çayları var bitki çayları olmadı bi çay demle ohh miss gibi.bide kızlar bol bol salep için tarçınlı ii gelir bağışıklık sisteminiz için.

Allah kabul etsin canım.negüzel ii düşünmüşsün.afiyet olsuna.s.

X