2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa ihmal etme tatlım git mutlaka. Bak benimde temmuzda kontrolüm var kadın doğumcumda. Her ay arayıp hatırlatıyolar bi gidemedim. Arada sancım oluyor bu spiral mi yapıyor bi göstermem lazım. Bende bu haftasonunu atlatayım da gideyim bari

Size de afiyet olsun canım. Ay ben çekirdek olayına hiç girmiyorum. Başladım mı bırakamıyorum ama benim eşim de yer genelde her akşam a.s

koca gün tam gecmısı okuyup yazmaya nıyetlenıyorum bişey cıkıyo kapıyorum
bı nasıp olmadı yarına artıkkk
iyi bakın kendınızeee
görüşürüss arkadaşlarrr

Bende kaçıyorum kızlar. Yağmur daha da bastırmadan varayım kayınvalideme. Muckkkkk hepinizi ve kuzularımı a.s.

amma konuşmuşsunuz heee yetişmek ne mümkün :))
babası kızımı alana kadar size bakayım dedim ama bitmiyor oku oku

ben bugün niyetliydim o yüzden yemeğe eşimi bekleyemeden hemen yedim valla çok acıkmıştım:)
veli toplantım vardı onu da hallettim şükür kazasız belasız (benim veliler biraz cazgırda saç baş kavga etmeden ayrılamıyorlar:))))

gülhancım araban hayırlı olsun canımmm darısı başımaaaaaaaa

Iyi Geceler Kizlar,

Tüm gün gelemedim, islerim bitmiyor ki bir türlü. Bu hafta esim ögleden sonra evde oluyor ve zombi gibi geliyor eve. Üstüne, birde görümcem internet actirmis ama daha e-posta adresi almasini bilmiyor. Saatlerce telefon terörüne maruz kaldik. Ben dayanamadim, Doruk'la parka gittim. Cocuk, "baba baba" diye dolaniyor esimin pesinden. O da, ilgilenmeyince üzülüyor. Neyseki, geldigimizde sorun cözülmüstü. Alintilar yapmistim, o arada hepsi ucmus. Birde görümcem ilk olarak, facebook hesabi actirmis. Ve bana davetiye yollamis. Ben Avusturya'dayken, epeyce dedikodu yapmis hakkimda. Öyleki, esim ve kaynanam azarlayarak susturmuslar. Aslinda, bir güzel kalaylayasim var. Ama hic havamda degilim bu aralar, gerginlik yaratmak istemiyorum acikcasi.
Öncelikle, Dorugu tebrik eden herkese tesekkürler. Iki dil ögrenecek olmasi avantaj olacak, okula baslayinca da ek olarak Ingilizce ögrenecek. Ama umarim iyi bir ögretmene rastlar kuzum. Cok duygusal bir cocuk ve ayrim yapilirsa yabanci oldugu icin, eminim ki cok etkilenir. En cok bu konuyu düsünüyorum. Ikincisi, kayidini dün yaptiramadik, bir takim prosedürler gerekti. Yarin gidecegiz yeniden. Oyun sinifi konusunda da yanlis yönlendirme almisiz, baska bir yere bakacagiz yarin yeniden...

Kizlar, dünden beridir kendimde degilim aslinda ya. Kardesimin bir süredir nefes almakta güclügü vardi. En sonunda is ciddi boyutlara ulasinca, dün doktora gitmis. Cigerleri cok zayifmis. Hatta, normal bir insanin cigerlerinden, yüzde elli daha az calisiyorlarmis. Astim baslangici sanirim. Ki, bizim ailede Astim kronik. Annemde var, rahmetli dedemde vardi. Teyzelerimde var...Simdi 1 ay boyunca, sabah ve aksam kortizonlu bir spray kullanacak, ayin sonunda kontrolü var. Umarim, düzelir biraz. Son zamanlarda agir bunalimlar ve stresler yasadi, onunda etkisi oldu galiba...Aybasinda, buraya gelecek, simdiden iple cekiyorum.

Bugün bayagi sohbet edilmis. Sabiha Paktuna'ydi sanirim, o bayani acikcasi ben pek tutmadim kizlar. Gecenlerde bir programda denk geldim, biraz ukala, cok fazla kalip bilgiyle ahkam kesiyormus gibi geldi. Ayrica, internettede arastirma yaptim, hakkinda genel olarak pek iyi haberler yok. Mesleki etigi kolaylikla cigniyormus. Birde cok fazla reklami yapiliyor. Bu nedenlede pek tutmadim. Haluk Yavuzer ismi de listenizde olsun. Ben yazin pek cok kitabini aldim, gercekten birikimli, isinin ehli biri. Kitaplari kolay bulunuyor, tavsiye ederim.

Gülhan'cigim, araban hayirli olsun. Nihayet kavusuyorsun. Boramda insallah Cumartesi günü cok sever okulunu, güle oynaya gider sürekli. Kopyaladigin yaziyida bir cirpida okudum, gercekten faydali ve cok dogru. Tesekkürler paylasim icin.

Ferda, bence dergilerini güzelce stokla ve sakla canim. Olmadi, ikinci el kitap-dergi satisi yapan yerlere satabilirsin. Bahariye'de böyle kitapcilar var sanirim. Bakirköy'de de var. Hatta Süleyman abimiz var bir tane orada. Ama o sadece 2. el kitap aliyor yoksa konusurdum senin icin.

Banu, cok üzüldüm arabaniza ve bisikletinize canim ya. Ne kadar ahlaksiz insanlar var. Bebeklerin esyalarina bile yelteniyorlar...

Tülay'cigim, gecmis olsun canim Selin'ime. Kiyamam, kuzuma ya, iyilessin bir an önce.

Esra, esin gercekten bencillik yapiyor, "tüm kaynanalar kötüdür" mantigiyla bakiyor ve kizini sakiniyor. Bence, tatli dille hatali davrandigini, annenin fedakarlik yaptigini ve bunun karsiliginin öyle olmamasi gerektigini falan anlat. Allah sana da sabir versin canim ya. Cok zordur. Bir taraf anne, diger taraf es...Ama tavrini annenden yana koy ve taviz verme esine. Cünkü haksiz. Hadi annen cok hatalar yapiyor diyelim. Ama "hic bir zaman kizimi göstermiyecegim" demeye hakki yok esinin. Sonucta, evladi olabilir ama onun tapulu mali degil. O ne kadar cocukta olsa, bir birey. Ve onun hakkinda bu kadar vahim bir karari, ebeveynler veremezler bence. Neyse, cenem cok düsmeden tutayim ve kapatayim.

Nurten'cigim, neyseki Defne iyiymis. Valla seni adini gördügümde, korka korka basliyorum artik okumaya. Ama bak ne aklima geldi. Sanirim bronsit gecirmisti bebekken bir kere Defne degil mi? Benim kardesimde gecirmis, bugün ögrendim. O yillarda bir sürü igne yemis ve düzelmis, ama hep bünyesi cok hassas oldu, simdide Astim hastasi olmus neredeyse. Bence, inatla bu konunun üstüne git canim. Baska baska doktorlara göster. Korkutmak gibi olmasin ama tedbiri elden birakmamak gerekiyor.

Pinar'cigim, Defne'nin resmini gördüm Face'den. Tam isirmalik olmus fistigim. Özlemistik ne zamandir cadiyi.

Unuttuklarim ve atladiklarim vardir mutlaka ama gözlerim kapaniyor uykusuzluktan. Öptüm herkesi ve kuzulari...

CANLARIM benim sağolun Kıvılcım,pınar,nurten,ferda,gülhan,bigudim tülay dediğiniz gibi fazla bencillik yapıyor bi konuşcaz bakalım zamanı bekliyorum Türkizin uyuduğu saat olmalı yoksa hemen anneeeee-babaaaa diyor bugün şunu anladım eşim anneme Türkizin düşkün olup bizi o varken 2. plana atmasına kızıyor.çocuk tüm gün ananeyle onla oynuyor geziyor anlamıyor valla vay halime.
kek yaptım heryer kek ya
geçmişe çok bakamadım kusura bakmayın ben şu kekleri temizleyim ya gece 12 de kek yaparsan bu olur

Ayy bu kadar dergiyi ne yapcam yaa,kıyamıyorum işte bende senin gibi,dur ben bidaha düşüneyim..

Valla ağlayarak aldım elinden,gönlünü almasıda zor oldu yanii,bi nazlıki benimki sorma hiç!!1
Bende sıcacık yerde mayıştım valla :bbo:

Öğle yemeğimi yedim. Şimdi de Çerezza sinemamı aldım. Yanına da Coca cola Zero. Kendime ödül verdim kaydirigubbakcemile3
Ayy şu çerezzada bağımlılık yaptı valla herkeste,bizdede aynı mevzu var..:))
Ayyy olurmu cnm et haşlayıp ekledim valla içine :)) ama dediğin gibi hepsindede protein var zaten..

Aslında haklısın herkes soruyor yeni resimleri,dur fırsat bulursam ekliyim bari,çok büyüdü değişti teyzesi..

Aslında alıp gelirimde çok uzaksın güzelim yaa,tam olarak hangi semtteydin sen?Anlat akıyım???

Bu arada ankara da olsan yazmıştım...:)
Ayy burdada çok yağdı valla,kış geldi resmen.Açtım bende kombiyi..
Ayy bizdede yenir muhakkak bende dahil olurum ama geri duramam sizin gibi (
Güzelim sende çok ara veriyosun ama :)) Allah kabul etsin orucunu...
Cnm öncelikle kardeşine çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur...

Okul işinide bir an evvel halledersin umarım gönlüne göre olsun..

Görümcende el atmış internet işine,desene artık seni daha yakından takip edecek...:))

Dergi konusunda sağol cnm düşünücem bidaha bakalım....

kıskanıyor olabilir ama kıskanmasıda anormal bi durum ama senin eşin biraz pimpirikliya normaldir...sen annene belli etme sakın cnm...

Herkese İyi Geceler kızlar... a.s.

Bizde eşim gelince bize yakın bi arkadaşına oturmaya gittik,amann evleri buz gibiydi sözde kombi açıkmış ama yok valla donduk,Dağhanın bile ilk kez buz gibiydi elleri..Hasta filan olacak diye ödüm koptu,inşallah bişey olmaz...Gelir gelmez muhallebisini yedirip yatırdım.Daha doğrusu yerde sızıp kaldı yine,ama küp gibi yemesine rağmen emmeden uyumadı yine çıldırdım resmen,bakalım bu gece kaç kez uyanacak.O değil adamla papaz oluyoruz,bırak diyo ağlasa bişle gelme yanına mutlaka uyucak benimle diyor ama dayanamıyorum ağlayınca.Ama bayramda kesicez memeden kesin kararım...

Ayy bizim Bursalı hatunlar sohbet muhabbet kopuyolardır şimdi ne güzel,bu arada Tuba,Hülya,Sibel nerelerde bilen varmı kızlar merak ettim doğrusu??

Neyse benim koca yattı bende kaçıyım öptüm sizi kızlar..

Günaydınlar kızlar a.s.

Kış kesinlikle geldi. Ay yağmuru da özlemişim ama sabah sabah yandan yağıp gözüme girmeselerdi iyi olacaktı kaydirigubbakcemile3

Bende geldim ofise. Tost yaptım. Mustafa abimiz ufoyu yakmış, çayı demlemiş. Sıcak sıcak oturuyorum şimdi.

Kuzumu babanesine bıraktık sabah. Annemde gitti şimdi. Biraz yardımcı olur kayınvalideme. En azından Defne ile ilgilenir.

Anam sıcak olunca da insan iyice mayışıyor valla. İş miş yapasım kalmadı uyumam lazım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Tülay'cım günaydın canım. Sağolasın sen nasılsın? Selin nasıl oldu?

Esen'cim orucunu Allah kabul etsin canım. Veli toplantısını da atlatmışsın gözün aydın tatlım a.s.

Filiz'cim görümcenin bi internete el atmadığı kalmıştı o da olmuş. Yakın takibe başlar artık face'den. Allah yardımcın olsun a.s. Doruk'da inşallah iyi , anlayışlı bir öğretmene düşer. Kardeşine çok geçmiş olsun ya Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah a.s. Haluk Yavuzer'i de bi araştırayım sağolasın a.s. Defndoş'umun ancak profile resmini ekliyorum canım. Her resim eklediğimde hasta oluyormuş. Eşimin kesin talimatı var. Ama buraya eklerim arada. Face'den yazışalı burayı aksatmaya başladık :1no2:

Esra'cım valla eşin gerçekten ilginç bi adam. Yani çocuk tüm gün ananesiyle tabi ki onunla daha iyi anlaşacak. Bizimki daha 1 aydır babanesi-dedesiyle olmasına rağmen çıldırıyor onlara. Babanesine anne diyor mesela. Ne yapayım şimdi? Yok demeyeceksin diye diretemem ki. Çocuk bu. Ki bende annesi çalışan ve babanesiyle büyüyen biri olarak tabi ki babanemi de çok severdim ama herzaman annemin-babamın yeri ayrı oldu. Neyse baba kıskançlığı diyelim ama fazla uzamasına, daha ileri gitmesine, anneni üzmesine müsade etme a.s.

Ferda'cım inşallah hasta olmaz kuzum. Defne'de babanesinde dün soğuk diye kat kat giydirmiş kadın ama gece biraz burnu tıkalı gibiydi. Bu aralar çok dikkat etmemiz lazım a.s.

Ferda'nın da dediği gibi bu kızlar nerelerde yahu? Tuba bu zamana kadar uğrardı mutlaka :uhm: Hülya karısı gezmededir kesin kaydirigubbakcemile3 Birso annesinde olmasını fırsat bilip tanıdıklara gidiyordur a.s Semra iki kuzuyla fırsat bulamıyordur :1no2: Siboş'um çalışıyor zati fırsatı yok :1no2:

Heyyyy bacılar uğrayın arada beeeee klava:

pınarcım saol canım.dün senin şu spreyi aldırcaktımya ben söylemeden daha annemler dr un yazdığı ilacı almışlar.neyse fayda etmesse alırım diye aklımdan geçirdim.eve bir gittim eczacı dr yazdığı ilaçtan kalmadı ama sinomarin vereyim daha etkili demiş:)) haikakten de iyiymiş kuzum fazla burun tıkanıklığı yaşamadı tekrar saol canım.

ya tutkunun eşide alem canımya selin de mesela anneme düşkün oda anne diyor mesela yapcak bişey yok anlamıyorlar şu anda umarım eşide bunun farkına varır.bakıcı baksa dahamı iyi olacak sanki

gunaydınn kızlarrrrr
benden sonra pek gelen olmamısss kış geldı artık başlarıs yavas yavas toplanmayaakaydirigubbakcemile3
esencım kazasız belasız atlatmıssın velı toplantısını amma şirret senın velıler öyleee:)))ahsen çığlıklara devam edıyomu yıgenımden havadısler ver bakalım nasıl yumurcakkk:)

filizcim merhaba hoşgeldın dedıgın yazara bende bakayım zaman bulamıyorum hamıleleıgımden berı kıtap okumaya başlasam bı yerden ıyı olucak genelde sızıyorum okurkende yınede sevıyorum cocuklarla ılgılı kıtapları okumayııı
filizcim sen neresındeydın almanyanın?benımde bı cok akrabam orda koln ve dussedolftalar..yaza dogru suprıs yapabılırım sana bı aksılık olmazsa:))
çok gecmıs olsun kardesın için...
görümcen ıcındee gözün aydın ugrasır durursun artıkkk:)

ferdacım çok pardon canım ya gecen gun yazmıssın ben cevap vermeyı unutmuşum sımdı okurken hatırladımm kusura bakma beklerım bı aksam haberleslım cıkın gelın guzel olur oynar daghanla duru
evı bılıyosun nasılsaaa herzaman beklerım

esracım hoşgeldın canım sana dıyecegım tek şey tavrını bellı et eşinee..ailenle ılgılı yorum yapmasına ızın verme yoksa cok arada kalırsın

banu cana gelmesın bosverrr başımın gözümün sadakası olsun de
allah saglık versın yıne alırsın..üzülmee

pınarrr gunaydın canım senı ruyamda gordum bı devlet daıresınde calısıyodun gece 11 olmuş hala evraklarla ugrasıyodun ben geldım yanına delımısın bırak gıt evıne defne yola bakıyodur dıyorum sende yenı gırdım goze gırmem lazım dıyosun o ara uyandım hayır olsun sabah nıyetlerıneee

Son düzenleme:

gunaydın canım
simomarını bende kullanıyorum 2 3 gundur duru pek sevmesedeee ıyı gelıyorr burun akıntısını kesti bayaaa selınede fayda etmıss zemuszemus

Aaa kısmetse bak. Çok sevindim canım işe yaramasına. Ufacık bi tıkanma hissettiğinde kullan. Doktor hiç sorun olmaz demişti. Defne'de çok işe yarıyor. Rahat etsin Selin kuzumda a.s.

Günaydın canım a.s. Msn'de konuştuk gerçi ama güldürdün beni he. Devlet dairesine kapağı atsam sabaha kadar iş yaparım be hahaha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gülşahcım günaydın selinde pek sevmedi ama rahat etti. en azından sık sık uyanmadı

geçmiş olsun canım Ahseninde burnu baya tıkalı tonimer baby kullanıyoruz bizde o da çok işe yarıyor.
tabi artık koskoca şişeyi kullanamıycaz o da başka bir mevzu benim yaramaz mercimekim başlığını kaybetti şişenin:))
yok canımcım çığlık atmayı bıraktı artık ful konuşuyor derdini anlattığı içinde çığlık atmıyor çok şükür:))
ama tabi yaşıtlarını hala korkutuyor ama bağırarak değil dövereksempatiksalakcinni
ne yapıcaz bilmiyorum milletle çataçat kavga ediyor sonrada ağzıyla cık cık cık diye ses çıkarıyor hanfendi çok yaramaz oldu evi o kadar hızlı dağıtıyor ki arkasından ben yetişemiyorum anlayacağın evim hep dağınık:))

ben okula gidiyorum kızlar giyinmeliyim pc yi bugün götürmüycewm görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…