2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aferın ahsene
cok bencılce bılıyorum ama:kedi: eve sopa yıyerek gelmesın az yırtık olsun ıyıdırrr akıllı kızım benım :hooray:

TÜNAYDINNNNNNNN HAYIRLI CUMALARRR....
kuzucuğumu uyutayım gelicem :)))

Pınarrr günahımı alma beee bu soğukta balkonna bile çıkamıyorummm ne gezmesiii :)))))))

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bayadır uğrayamadım yine adapazarında kardeşimdeyim eşim geldi hafta sonu ağlamalar af dilemeler gülceye sarılmalar offf hele gülcenin onu görünceki baba feryadı kucağına bi atlaması vardı görmeliydiniz ben yine dayanamadım affettim ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ama son bir şans istedi benden bende bir süre düşünmek istediğimi söyledim çocuk olunca arada ne zormuş bu işler kızlar Allah hiç birinize yaşatmasın bunu ben hayırlısı diyorum artık çünkü bende sağlıklı düşünemez oldum gülce 2 gündür burnu tıkalı bi halde mızmız dolanıyo geceleri yatmadan binbir güclükle damla sıkıyorum burnuna offf kış geldi hastalıklar başladı hepinizin kuzucuklarına sağlık diliyorum öptüm kızlar

Canım hakında hayırlısı olsunn.Bence bir şans daha vermekte iyi yapmışsın gercekten babasız cocuk büyütmek cok zor bu zamanda....

Tülay'cım cokk geçmiş olsun kuzuma neyseki şimdi daha iyiymiş..İnşAllah tekrarlamaz Şeniz

gunaydın canım
simomarını bende kullanıyorum 2 3 gundur duru pek sevmesedeee ıyı gelıyorr burun akıntısını kesti bayaaa selınede fayda etmıss zemuszemus

Cansım sizede cok geçmiş olsun gercekten kış kendini göstermeye başladı...mafoldumben

Oyy mercimeğimde hastalanmış Allah şifasını versin canım...Çığlık atlamayı bıraktığına en cok Gazel sevinecek sanırm kaydirigubbakcemile3Artık yza birbirlerini yolarlar benim zillide cok fena oldu ya pat küt vuruyor...kafamçokkarıştı

Esra'cım valla ben senin eşinin tavırlarına bir türlü anlam veremiyorum ..Sen yine baya sabırlısın maşAllahh kötükedihüso

İşte geldim burdayımmm sositososito
Tuba annesinde canım ...
Siboşta msn de mevcut kaydirigubbakcemile3
Ferda'cım sen gece memeden kesmemişmiydin bir ara yaa okadar gece eziyet çektin niye birdaha başladınki CADIARZU

Nurten canım Defne'nin düzelmesine sevindim Allah bir daha hastalık vermesin ...

Gülhan'cım araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşAllah ....

Pınar'cım sanada kolay gelsin ...Kışın çalışmanın en kötü yanıda bu ya sabah sabah soğukta sıcacıkk yataktan kalkmak okula giderkende nefret ederdim

Esinin o zaman tek sorunu kiskanclik canim. Kiskancligi dinmeyene kadar da, sorun cikartir bence. Sürekli alttan alip, uygun dille konus bence. Eminim ki, böyle yaparsan, daha az arada kalirsin.

Sorma, Asayis Berkemal is basinda canim. Tesekkürler diger dileklerin icinde...

Aman insallah hasta olmaz kuzum ya.

Ekle canim ya, özlüyor insan cadiyi. Görümceme gelince, didiklesin dursun, ne bulacaksa...Zarar vermedigi sürece, böyle tavirlarindan rahatsiz degilim aslinda. Dar kafali sonucta, fazla bir beklentim yok...

Aaa gelirsen cok sevinirim canim, heyecanlandim bak simdi. Sinir ötesinde bile bulusursak, artik gitmedigimiz yer kalmaz bizim. Biz Düsseldorf'a yakin sayiliriz. 1 saat civari arabayla. Daha cok Hollanda'ya yakiniz, esim orada calisiyor. Gelirsen, Hollanda'ya da gideriz.

Doruk'da ciglik atiyor ya. Özellikle, babasiyla koyu sohbete daldigimizda. Kiskaniyor saniyorum. Mercimek, sanirim Mayis bebeklerinin en cadisi. Dövmeye bile basladi ha. Yerim o yaramazi ben.

Hakkinizda hayirlisi canim. Umarim, sözünde durur bu sefer. Sorumlulugunuzu gercekten bilir.

hülyacım esenc,im merhabalar.canlarım saolun ya kış geliyor artık ne kadar dikkat etsekde hasta oluyorlar. ama allaha şükür ateşi yok sadece burun tıkanıklığı ilaçlarda fayda etti.artık bol bol akşamları meyve çayı yapıp vericem tarçınlı en aından iyi gelir diye düşünüyorum.

Gelelim bize ....
gündüz uykularını düzene soktuk çok şükür ...2 saat uyutuyorum artık akşamda en gec 9.30 da uyumuş oluyor...Ama gece hala 3-5 sefer kesin uyanıyor...kafamçokkarıştı

Memeyide en son 10 önce karabiber sayesinde gündüzleri hiç vermiyorum artık...Aslında gecede kesmem lazım ama uyanınca deli gibi ağlıyor ayağımda sallıyorum susmuyor birde önümüz kış diye en azından gece emsin diye cokta üstüne düşmüyorum açıkçası....

Artık sütte içiyoruz çok şükür :lepi:biberonla olmasada kutu sütleri kamışıyla içiyor...yemek düzenimiz malesef aynı ayarda gidiyor inşAllah yakında onuda çözeceğiz...

Yaramazlıklarına gelince mikser Gazel helikopter Gazel olmaya aday bugunlerde,resmen plazma ünitesinin üstüne kadar çıkıyor,mutfak masasının üstünden hiç inmiyor her ay yeni uğraş buluyor kendisine..Ama cokk sevimli oldu ya durup durup gelip bana sarılıyor dudağımdan öpüyor hele yalakalık yapacağı zaman bir anneeeee deyişi varki görmeyinn kaydirigubbakcemile3

Pazar gününden beri gezme sezonunu kapattık artık anca pazardan pazara eşimle çıkarız bizim için zor olcak ama napalım alışacaz sağlımız için :bbo:

Bayramda bir ton alış veriş yapmıştım hala bu kızın eksikleri bitmedi ya ben kışlık ihtiyaçlar bitti derken sürekli artıyor acilen yeni bir alış-veriş daha yapmak lazım CADIARZU

Kuzucum uyurken bende mutfaga bir el atıyım renkliler katlancak beyazlar makinada asılacak ütü var offff öpüldünüz şimdilik Şeniz

Tünaydinlar,

Bugün islerimi jet hiziyla bitirdim, yemekler pisiyor, Doruk uyudu. Dusumuzu aldik, evi temizledim genel olarak. Esimi bekliyorum. Geldiginde yemegimizi yeriz, Dorugun kaydi icin disari cikariz. Yarinda haftasonu. Ayrica, yilbasi izninide almis esim. 2 hafta istedigimiz yere gidebiliriz. Yilbasini büyük ihtimalle annemlerde geciririz ama. Üst üste gerilimin üstüne, bu haber iyi oldu.

hulya gelmişş hoşgelmişşş maşallah gazeleee bunlar nerden buluyo bu enerjıyı merak edıyorum hepsımı aynı kardesım bu serınınkaydirigubbakcemile3
erken uyuması guzel ya bız eve 7,30da gelıyorus 12ye dogru uyuyo oyun oynamak ıstıyor ozluyor sıpa sende dınlenırsın erken yatırıp sabah kacta kalkıyor gazel?

filizcim inşallah canım nıyetımız var ama nasıp ızın işini hadebılırsek ee bıde vıze sorunu var bana 2003senesınde vermemıstı vize uyus konsolosluk tabı sımdı sartlar farklı aile ve 1haftalık olunca alırıs herhalde ama dedıgım gıbı nasıp gelırsem gorusmek ısterım tabıı

hülyacım bunlar hep aynıya selinde sandalyeye çıkıp kapalı balkon kapıalrını açıyor küçük bir sandalyesi var onu her yere taşıyor.sürekli gözüm üzerinde annem bütün sehpaları kaldırmış çıkıp atlamaya kalkıyor diye.yakalıkları ayrı özelliklede babasına babimmm diye bir sarılıyor çizgi film izlemek için.gönlüm isterdiki tüm gün onunla olayım ama(((((((

yemesi düzene girer canım zamanla acaba kendi önüne bıraksan alıp alıp yese nasıl olurki:)

filizcimm çok güzel olmuş senin için 2 hafta daha annenlerle geçirmen çok güzel.işlerde bitmiş ohh keyif zamanı

günaydınn kızlarrr nasılsınız?
günaydın cnm,hatta tünaydın..:))
Sağol cnm inşalah olmaz şimdilik iyi çok şükür atlattık sanırım,,,Valla bu kızlara kızmaya başladım aaaaa...

Görüşürüz inşallah cnm bigün...

Pınarrr günahımı alma beee bu soğukta balkonna bile çıkamıyorummm ne gezmesiii :)))))))
Gezmiyomuşta ne yapıyosun bakıyım uğramadın buralara hiç..

Ne diyimki cnm bi şans daha ver bakalım Allah yardımcın olsun...

Özledik valla gözlerimiz arar oldu sizi...Ondan yanii sormamız...

Cnm ben bıraktırmıştım ama Dağhan hastalanmıştı ishal olmuştu,hiçbişey yiyip içmemişti ondan vermek zorunda kalmıştım ama bayramda gece gündüz ikisinide kesiyorum...İnşallahh tabii...

tünaydın kızlar
anca vakit bulupta geliyorum
dün hanzadenin uyuması pek hoşuma gitmişti 12 de uyuttum 3:30 da kalktı bugunde aynısı olsun diye 12 ye kadar oyaladım oyun oynadık komsuya gittik yorulsun diye elimden geleni yaptım hava iyi olsa dışarı cıkarcaktım ama feci soguk ve yagmus yagıyor
neyse uyuttum sonunda 1:30 saat sonra kalktı sıpa yaa alışmıcak bu öglen uykusuna
neyse hemen tekrar aldım ayagıma salladım bakalım nekadar daha uyucak

gelelim bana dün akşam yemegi erken yedik dedem gelmişti izmirden onu görmeye gidelim dedim neyse gittik onlarda iş yemegindeymiş görmeden geri döndüm bugunde varmıs yemekleri artık yarın sabah kahvaltıya gideyim bari napim
bugunde acaip soguk ev buz gibi hanzade iyice kışlıklara büründü
bende aynı şekilde daha kaloriferde yakmazlar ben ufoyu yakayım bari
bugun hiç güneşte yok cok karanlık ve kasvetli bir güneyvahedigeldismile
şimdi gecmişe bakıp azcık alıntı yapayım

merhaba esencim
toplantını kazasız belasız atlatmıssın cok sükür
orucunuda Allah kabul etsin

ahh esracım ya eşinde kedin bir kıskanclık var ama napabilirsinki türkiz akşama kadar annaneyle yani ona düşkün olması mutlak ama mantıklı bir konusma yaparsan anlayacaktır umarım

tekrar gecmiş olsun tülay
ilacın işe yaramasına sevindim en kısa zamanda atlatır kuzum inşallah

ben okula gidiyorum kızlar giyinmeliyim pc yi bugün götürmüycewm görüşürüzzz
güle güle canım kolay gelsin
arayı cok acma özletme kendini

selam canım
işte cocuklarım olmadan asla diyorlarya bu olsa gerek yavrunun psikolojisi için ve eşinin söz vermesi üzerine tekrar bir sans daha vermiş olman iyi olmus inşallah herşey bu sefer cok güzel olur

hoşgeldin canım
uykularınızın düzene girmesine sevindim darısı yemege
memedende kestinmi rahatlarsın iyice valla süte gecince iyi oluyor tam doyuyor gece cok mızırtısı olmuyor
aman su cocukların ihtiyacı hiç bitmiyor valla bende liste yaptım bakalım nolcakbilmiyorumkismile
valla mayıs cocuklarında var bi hareketlilik heralde
hanzadede aynen mikser ya
bide cok şirinler yaa kızgın bir ifade takındıgım zaman yınnaşmasını bir gör anni anni diye geliyor bende gülüyorum oterite sıfıra iniyor resmen

tünaydın nurancım.soğuklar başladı artık.
oyyy yerim ben selini yaa bu kız cocuklarında var bi sey bizimde küçük tabure var üstüne cıkıp koltuga atlıyor düşse bile düşdü diyip geri cıkıyor aglamak falanda cok cekcez bu tatlı cadılardan cokk
evet tülaycım iyice kıs bastırdı vallaadelikafadulden

inanırmısınız hanzade tekrar uyandı ve yatakta mırıldanıyor kendi kendine hadi ben napıyım şimdi:uhm:

neys ben yanına gideyim bari şimdi terlediyse sırtı buz gibi olur
görüşürüz bye

inş oda olur pınarcım:)

İnşallah canım kısmet a.s.

Bak cadıya ya dövmeyi de öğrenmiş maşallah kızıma a.s.

aferın ahsene
cok bencılce bılıyorum ama:kedi: eve sopa yıyerek gelmesın az yırtık olsun ıyıdırrr akıllı kızım benım :hooray:

Her zaman aynı şeyi savunurum bende canım. Bende hiç pasif bi çocuk olmadım. Çok yırtık yetiştim. Çok da memnunum bu durumdan. Kızım da öyle olsun isterim a.s.

Ay canım yazıkkk sana naniknanik

Canım hakkında hayırlısı olsun ama kuzun için bi şans vermen iyi olmuş. İnşallah bundan sonra istediğin gibi olur herşey a.s.

Pınar'cım sanada kolay gelsin ...Kışın çalışmanın en kötü yanıda bu ya sabah sabah soğukta sıcacıkk yataktan kalkmak okula giderkende nefret ederdim

Sağolasın canım valla yataktan kalkana kadar ölüm gibi oluyor. Ama kalkınca zıpkın gibi oluyorum ahaha kaydirigubbakcemile3

Ekle canim ya, özlüyor insan cadiyi. Görümceme gelince, didiklesin dursun, ne bulacaksa...Zarar vermedigi sürece, böyle tavirlarindan rahatsiz degilim aslinda. Dar kafali sonucta, fazla bir beklentim yok...

Aynen hiç sallama bile kendi kendine debelensin dursun yerimseniben

Uykuları düzene sokmanıza ve gündüz emmelerini kesmene sevindim canım. Bizimki de tüm gün emmeyince akşam saldırıyor bana. Ama gece yatarken mama içiriyorum ben 150 cc kadar. Gece karnı tok olunca artık en fazla 2 kere uyanıyor. O da bazen memeyi alarak bazende pışpışlayarak uyuyor genelde. Sende gece yatarken daha tok tutucu birşeyler versen acaba uyanır mı yinede :uhm:

Ooo hadi bakalım gözün aydın. İyi habersiz gerçekten a.s.

Sağol cnm inşalah olmaz şimdilik iyi çok şükür atlattık sanırım,,,Valla bu kızlara kızmaya başladım aaaaa...

Aman iyi canım çok şükür a.s.

Sorma valla bi dayak lazım bunlara klava:

Hoşgeldin Nuran'cım a.s.

Valla ne yaparsan yap uyuyacakları varsa uyuyolar yoksa ııh :umursamaz:

Bende öğle yemeğimi yedim. Şimdi işim bitti. Fatmagül'ün Suçu Ne'nin başını izleyememiştim. Ona bakayım azcuk a.s.

h.b canım Şeniz valla bazen ben onun yerine yoruluyorum sadace uyku vaktinde dinleniyor yoksa bütün gün ayaktaaa kafamçokkarıştı

canım erken uyuyunca sabah 8 de uyanıyor öğlen 1 de geri uyuyor yerimseniben

baksen cadıcığa ..hele birde yapma diyince sırf korkutmk için inada yapıyorlar.. oyüzden ben bi yerle çıktığı zaman hemen dikkatini başka yöne çekiyorum iniyor ...

önüne bişeyler koyuyorum ama ilk bi tadına bakıyor ondan sonrada hep oyun oynuyor ya ( eline salatalık veriyorum bi bakıyorum parmağıyla salatalığın içini oymuş yusyuvarlak yapmış ( ama işine gelen şey olursa yiyiyor mesela yumurtayı her sabah ben kahvaltısını hazırlarken elimde gördüğü an istiyor yarını öyle ayak üstü yiyiyor..ama kahvaltıyı ayrı ayrı vermeye çalışınca cok az yiyiyor

ayy canım benim bende sizi özledim ama 1 haftadır kış hazırlığı vardı ..buzdolaba birşeyler attım ...
yazlıkları kaldır gardolapları çekmeceleri düzenle derken zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz ...

hadi inşAllah rahat kesersin canım en azından senin eşin yardımcı oluyor gece benim eşim kolay kolay uyanmıyor maleseff bende bayramda ablama bırakmayı düşünüyorum 2 gece belki unutur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…