Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar bayadır uğrayamadım yine adapazarında kardeşimdeyim eşim geldi hafta sonu ağlamalar af dilemeler gülceye sarılmalar offf hele gülcenin onu görünceki baba feryadı kucağına bi atlaması vardı görmeliydiniz ben yine dayanamadım affettim ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ama son bir şans istedi benden bende bir süre düşünmek istediğimi söyledim çocuk olunca arada ne zormuş bu işler kızlar Allah hiç birinize yaşatmasın bunu ben hayırlısı diyorum artık çünkü bende sağlıklı düşünemez oldum gülce 2 gündür burnu tıkalı bi halde mızmız dolanıyo geceleri yatmadan binbir güclükle damla sıkıyorum burnuna offf kış geldi hastalıklar başladı hepinizin kuzucuklarına sağlık diliyorum öptüm kızlar
pınarcım saol canım.dün senin şu spreyi aldırcaktımya ben söylemeden daha annemler dr un yazdığı ilacı almışlar.neyse fayda etmesse alırım diye aklımdan geçirdim.eve bir gittim eczacı dr yazdığı ilaçtan kalmadı ama sinomarin vereyim daha etkili demiş:)) haikakten de iyiymiş kuzum fazla burun tıkanıklığı yaşamadı tekrar saol canım.
ya tutkunun eşide alem canımya selin de mesela anneme düşkün oda anne diyor mesela yapcak bişey yok anlamıyorlar şu anda umarım eşide bunun farkına varır.bakıcı baksa dahamı iyi olacak sanki
gunaydın canım
simomarını bende kullanıyorum 2 3 gundur duru pek sevmesedeee ıyı gelıyorr burun akıntısını kesti bayaaa selınede fayda etmıss zemuszemus
geçmiş olsun canım Ahseninde burnu baya tıkalı tonimer baby kullanıyoruz bizde o da çok işe yarıyor.
tabi artık koskoca şişeyi kullanamıycaz o da başka bir mevzu benim yaramaz mercimekim başlığını kaybetti şişenin:))
yok canımcım çığlık atmayı bıraktı artık ful konuşuyor derdini anlattığı içinde çığlık atmıyor çok şükür:))
ama tabi yaşıtlarını hala korkutuyor ama bağırarak değil dövereksempatiksalakcinni
ne yapıcaz bilmiyorum milletle çataçat kavga ediyor sonrada ağzıyla cık cık cık diye ses çıkarıyor hanfendi çok yaramaz oldu evi o kadar hızlı dağıtıyor ki arkasından ben yetişemiyorum anlayacağın evim hep dağınık:))
CANLARIM benim sağolun Kıvılcım,pınar,nurten,ferda,gülhan,bigudim tülay dediğiniz gibi fazla bencillik yapıyor bi konuşcaz bakalım zamanı bekliyorum Türkizin uyuduğu saat olmalı yoksa hemen anneeeee-babaaaa diyor bugün şunu anladım eşim anneme Türkizin düşkün olup bizi o varken 2. plana atmasına kızıyor.çocuk tüm gün ananeyle onla oynuyor geziyor anlamıyor valla vay halime.
kek yaptım heryer kek ya
geçmişe çok bakamadım kusura bakmayın ben şu kekleri temizleyim ya gece 12 de kek yaparsan bu olur
Herkese İyi Geceler kızlar... a.s.
Bizde eşim gelince bize yakın bi arkadaşına oturmaya gittik,amann evleri buz gibiydi sözde kombi açıkmış ama yok valla donduk,Dağhanın bile ilk kez buz gibiydi elleri..Hasta filan olacak diye ödüm koptu,inşallah bişey olmaz...Gelir gelmez muhallebisini yedirip yatırdım.Daha doğrusu yerde sızıp kaldı yine,ama küp gibi yemesine rağmen emmeden uyumadı yine çıldırdım resmen,bakalım bu gece kaç kez uyanacak.O değil adamla papaz oluyoruz,bırak diyo ağlasa bişle gelme yanına mutlaka uyucak benimle diyor ama dayanamıyorum ağlayınca.Ama bayramda kesicez memeden kesin kararım...
Ayy bizim Bursalı hatunlar sohbet muhabbet kopuyolardır şimdi ne güzel,bu arada Tuba,Hülya,Sibel nerelerde bilen varmı kızlar merak ettim doğrusu??
Neyse benim koca yattı bende kaçıyım öptüm sizi kızlar..
CANLARIM benim sağolun Kıvılcım,pınar,nurten,ferda,gülhan,bigudim tülay dediğiniz gibi fazla bencillik yapıyor bi konuşcaz bakalım zamanı bekliyorum Türkizin uyuduğu saat olmalı yoksa hemen anneeeee-babaaaa diyor bugün şunu anladım eşim anneme Türkizin düşkün olup bizi o varken 2. plana atmasına kızıyor.çocuk tüm gün ananeyle onla oynuyor geziyor anlamıyor valla vay halime.
kek yaptım heryer kek ya
geçmişe çok bakamadım kusura bakmayın ben şu kekleri temizleyim ya gece 12 de kek yaparsan bu olur
Cnm öncelikle kardeşine çok geçmiş olsun umarım ciddi bişey yoktur...
Okul işinide bir an evvel halledersin umarım gönlüne göre olsun..
Görümcende el atmış internet işine,desene artık seni daha yakından takip edecek...:))
Dergi konusunda sağol cnm düşünücem bidaha bakalım....
Herkese İyi Geceler kızlar... a.s.
Bizde eşim gelince bize yakın bi arkadaşına oturmaya gittik,amann evleri buz gibiydi sözde kombi açıkmış ama yok valla donduk,Dağhanın bile ilk kez buz gibiydi elleri..Hasta filan olacak diye ödüm koptu,inşallah bişey olmaz...Gelir gelmez muhallebisini yedirip yatırdım.Daha doğrusu yerde sızıp kaldı yine,ama küp gibi yemesine rağmen emmeden uyumadı yine çıldırdım resmen,bakalım bu gece kaç kez uyanacak.O değil adamla papaz oluyoruz,bırak diyo ağlasa bişle gelme yanına mutlaka uyucak benimle diyor ama dayanamıyorum ağlayınca.Ama bayramda kesicez memeden kesin kararım...
Ayy bizim Bursalı hatunlar sohbet muhabbet kopuyolardır şimdi ne güzel,bu arada Tuba,Hülya,Sibel nerelerde bilen varmı kızlar merak ettim doğrusu??
Neyse benim koca yattı bende kaçıyım öptüm sizi kızlar..
Günaydınlar kızlar a.s.
Kış kesinlikle geldi. Ay yağmuru da özlemişim ama sabah sabah yandan yağıp gözüme girmeselerdi iyi olacaktı kaydirigubbakcemile3
Bende geldim ofise. Tost yaptım. Mustafa abimiz ufoyu yakmış, çayı demlemiş. Sıcak sıcak oturuyorum şimdi.
Kuzumu babanesine bıraktık sabah. Annemde gitti şimdi. Biraz yardımcı olur kayınvalideme. En azından Defne ile ilgilenir.
Anam sıcak olunca da insan iyice mayışıyor valla. İş miş yapasım kalmadı uyumam lazım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tülay'cım günaydın canım. Sağolasın sen nasılsın? Selin nasıl oldu?
Esen'cim orucunu Allah kabul etsin canım. Veli toplantısını da atlatmışsın gözün aydın tatlım a.s.
Filiz'cim görümcenin bi internete el atmadığı kalmıştı o da olmuş. Yakın takibe başlar artık face'den. Allah yardımcın olsun a.s. Doruk'da inşallah iyi , anlayışlı bir öğretmene düşer. Kardeşine çok geçmiş olsun ya Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah a.s. Haluk Yavuzer'i de bi araştırayım sağolasın a.s. Defndoş'umun ancak profile resmini ekliyorum canım. Her resim eklediğimde hasta oluyormuş. Eşimin kesin talimatı var. Ama buraya eklerim arada. Face'den yazışalı burayı aksatmaya başladık :1no2:
Esra'cım valla eşin gerçekten ilginç bi adam. Yani çocuk tüm gün ananesiyle tabi ki onunla daha iyi anlaşacak. Bizimki daha 1 aydır babanesi-dedesiyle olmasına rağmen çıldırıyor onlara. Babanesine anne diyor mesela. Ne yapayım şimdi? Yok demeyeceksin diye diretemem ki. Çocuk bu. Ki bende annesi çalışan ve babanesiyle büyüyen biri olarak tabi ki babanemi de çok severdim ama herzaman annemin-babamın yeri ayrı oldu. Neyse baba kıskançlığı diyelim ama fazla uzamasına, daha ileri gitmesine, anneni üzmesine müsade etme a.s.
Ferda'cım inşallah hasta olmaz kuzum. Defne'de babanesinde dün soğuk diye kat kat giydirmiş kadın ama gece biraz burnu tıkalı gibiydi. Bu aralar çok dikkat etmemiz lazım a.s.
Ferda'nın da dediği gibi bu kızlar nerelerde yahu? Tuba bu zamana kadar uğrardı mutlaka :uhm: Hülya karısı gezmededir kesin kaydirigubbakcemile3 Birso annesinde olmasını fırsat bilip tanıdıklara gidiyordur a.s Semra iki kuzuyla fırsat bulamıyordur :1no2: Siboş'um çalışıyor zati fırsatı yok :1no2:
Heyyyy bacılar uğrayın arada beeeee klava:
gunaydınn kızlarrrrr
benden sonra pek gelen olmamısss kış geldı artık başlarıs yavas yavas toplanmayaakaydirigubbakcemile3
esencım kazasız belasız atlatmıssın velı toplantısını amma şirret senın velıler öyleee:)))ahsen çığlıklara devam edıyomu yıgenımden havadısler ver bakalım nasıl yumurcakkk:)
filizcim merhaba hoşgeldın dedıgın yazara bende bakayım zaman bulamıyorum hamıleleıgımden berı kıtap okumaya başlasam bı yerden ıyı olucak genelde sızıyorum okurkende yınede sevıyorum cocuklarla ılgılı kıtapları okumayııı
filizcim sen neresındeydın almanyanın?benımde bı cok akrabam orda koln ve dussedolftalar..yaza dogru suprıs yapabılırım sana bı aksılık olmazsa:))
çok gecmıs olsun kardesın için...
görümcen ıcındee gözün aydın ugrasır durursun artıkkk:)
ferdacım çok pardon canım ya gecen gun yazmıssın ben cevap vermeyı unutmuşum sımdı okurken hatırladımm kusura bakma beklerım bı aksam haberleslım cıkın gelın guzel olur oynar daghanla duru
evı bılıyosun nasılsaaa herzaman beklerım
esracım hoşgeldın canım sana dıyecegım tek şey tavrını bellı et eşinee..ailenle ılgılı yorum yapmasına ızın verme yoksa cok arada kalırsın
banu cana gelmesın bosverrr başımın gözümün sadakası olsun de
allah saglık versın yıne alırsın..üzülmee
pınarrr gunaydın canım senı ruyamda gordum bı devlet daıresınde calısıyodun gece 11 olmuş hala evraklarla ugrasıyodun ben geldım yanına delımısın bırak gıt evıne defne yola bakıyodur dıyorum sende yenı gırdım goze gırmem lazım dıyosun o ara uyandım hayır olsun sabah nıyetlerıneee
geçmiş olsun canım Ahseninde burnu baya tıkalı tonimer baby kullanıyoruz bizde o da çok işe yarıyor.
tabi artık koskoca şişeyi kullanamıycaz o da başka bir mevzu benim yaramaz mercimekim başlığını kaybetti şişenin:))
yok canımcım çığlık atmayı bıraktı artık ful konuşuyor derdini anlattığı içinde çığlık atmıyor çok şükür:))
ama tabi yaşıtlarını hala korkutuyor ama bağırarak değil dövereksempatiksalakcinni
ne yapıcaz bilmiyorum milletle çataçat kavga ediyor sonrada ağzıyla cık cık cık diye ses çıkarıyor hanfendi çok yaramaz oldu evi o kadar hızlı dağıtıyor ki arkasından ben yetişemiyorum anlayacağın evim hep dağınık:))
Günaydın kızlar bayadır uğrayamadım yine adapazarında kardeşimdeyim eşim geldi hafta sonu ağlamalar af dilemeler gülceye sarılmalar offf hele gülcenin onu görünceki baba feryadı kucağına bi atlaması vardı görmeliydiniz ben yine dayanamadım affettim ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ama son bir şans istedi benden bende bir süre düşünmek istediğimi söyledim çocuk olunca arada ne zormuş bu işler kızlar Allah hiç birinize yaşatmasın bunu ben hayırlısı diyorum artık çünkü bende sağlıklı düşünemez oldum gülce 2 gündür burnu tıkalı bi halde mızmız dolanıyo geceleri yatmadan binbir güclükle damla sıkıyorum burnuna offf kış geldi hastalıklar başladı hepinizin kuzucuklarına sağlık diliyorum öptüm kızlar
günaydın cnm,hatta tünaydın..:))günaydınn kızlarrr nasılsınız?
Sağol cnm inşalah olmaz şimdilik iyi çok şükür atlattık sanırım,,,Valla bu kızlara kızmaya başladım aaaaa...Günaydınlar kızlar a.s.
Kış kesinlikle geldi. Ay yağmuru da özlemişim ama sabah sabah yandan yağıp gözüme girmeselerdi iyi olacaktı kaydirigubbakcemile3
Bende geldim ofise. Tost yaptım. Mustafa abimiz ufoyu yakmış, çayı demlemiş. Sıcak sıcak oturuyorum şimdi.
Kuzumu babanesine bıraktık sabah. Annemde gitti şimdi. Biraz yardımcı olur kayınvalideme. En azından Defne ile ilgilenir.
Anam sıcak olunca da insan iyice mayışıyor valla. İş miş yapasım kalmadı uyumam lazım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tülay'cım günaydın canım. Sağolasın sen nasılsın? Selin nasıl oldu?
Esen'cim orucunu Allah kabul etsin canım. Veli toplantısını da atlatmışsın gözün aydın tatlım a.s.
Filiz'cim görümcenin bi internete el atmadığı kalmıştı o da olmuş. Yakın takibe başlar artık face'den. Allah yardımcın olsun a.s. Doruk'da inşallah iyi , anlayışlı bir öğretmene düşer. Kardeşine çok geçmiş olsun ya Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah a.s. Haluk Yavuzer'i de bi araştırayım sağolasın a.s. Defndoş'umun ancak profile resmini ekliyorum canım. Her resim eklediğimde hasta oluyormuş. Eşimin kesin talimatı var. Ama buraya eklerim arada. Face'den yazışalı burayı aksatmaya başladık :1no2:
Esra'cım valla eşin gerçekten ilginç bi adam. Yani çocuk tüm gün ananesiyle tabi ki onunla daha iyi anlaşacak. Bizimki daha 1 aydır babanesi-dedesiyle olmasına rağmen çıldırıyor onlara. Babanesine anne diyor mesela. Ne yapayım şimdi? Yok demeyeceksin diye diretemem ki. Çocuk bu. Ki bende annesi çalışan ve babanesiyle büyüyen biri olarak tabi ki babanemi de çok severdim ama herzaman annemin-babamın yeri ayrı oldu. Neyse baba kıskançlığı diyelim ama fazla uzamasına, daha ileri gitmesine, anneni üzmesine müsade etme a.s.
Ferda'cım inşallah hasta olmaz kuzum. Defne'de babanesinde dün soğuk diye kat kat giydirmiş kadın ama gece biraz burnu tıkalı gibiydi. Bu aralar çok dikkat etmemiz lazım a.s.
Ferda'nın da dediği gibi bu kızlar nerelerde yahu? Tuba bu zamana kadar uğrardı mutlaka :uhm: Hülya karısı gezmededir kesin kaydirigubbakcemile3 Birso annesinde olmasını fırsat bilip tanıdıklara gidiyordur a.s Semra iki kuzuyla fırsat bulamıyordur :1no2: Siboş'um çalışıyor zati fırsatı yok :1no2:
Heyyyy bacılar uğrayın arada beeeee klava:
gunaydınn kızlarrrrr
benden sonra pek gelen olmamısss kış geldı artık başlarıs yavas yavas toplanmayaakaydirigubbakcemile3
esencım kazasız belasız atlatmıssın velı toplantısını amma şirret senın velıler öyleee:)))ahsen çığlıklara devam edıyomu yıgenımden havadısler ver bakalım nasıl yumurcakkk:)
filizcim merhaba hoşgeldın dedıgın yazara bende bakayım zaman bulamıyorum hamıleleıgımden berı kıtap okumaya başlasam bı yerden ıyı olucak genelde sızıyorum okurkende yınede sevıyorum cocuklarla ılgılı kıtapları okumayııı
filizcim sen neresındeydın almanyanın?benımde bı cok akrabam orda koln ve dussedolftalar..yaza dogru suprıs yapabılırım sana bı aksılık olmazsa:))
çok gecmıs olsun kardesın için...
görümcen ıcındee gözün aydın ugrasır durursun artıkkk:)
ferdacım çok pardon canım ya gecen gun yazmıssın ben cevap vermeyı unutmuşum sımdı okurken hatırladımm kusura bakma beklerım bı aksam haberleslım cıkın gelın guzel olur oynar daghanla duru
evı bılıyosun nasılsaaa herzaman beklerım
esracım hoşgeldın canım sana dıyecegım tek şey tavrını bellı et eşinee..ailenle ılgılı yorum yapmasına ızın verme yoksa cok arada kalırsın
banu cana gelmesın bosverrr başımın gözümün sadakası olsun de
allah saglık versın yıne alırsın..üzülmee
pınarrr gunaydın canım senı ruyamda gordum bı devlet daıresınde calısıyodun gece 11 olmuş hala evraklarla ugrasıyodun ben geldım yanına delımısın bırak gıt evıne defne yola bakıyodur dıyorum sende yenı gırdım goze gırmem lazım dıyosun o ara uyandım hayır olsun sabah nıyetlerıneee
Gezmiyomuşta ne yapıyosun bakıyım uğramadın buralara hiç..TÜNAYDINNNNNNNN HAYIRLI CUMALARRR....
kuzucuğumu uyutayım gelicem :)))
Pınarrr günahımı alma beee bu soğukta balkonna bile çıkamıyorummm ne gezmesiii :)))))))
Canım hakında hayırlısı olsunn.Bence bir şans daha vermekte iyi yapmışsın gercekten babasız cocuk büyütmek cok zor bu zamanda....
Tülay'cım cokk geçmiş olsun kuzuma neyseki şimdi daha iyiymiş..İnşAllah tekrarlamaz Şeniz
Cansım sizede cok geçmiş olsun gercekten kış kendini göstermeye başladı...mafoldumben
Oyy mercimeğimde hastalanmış Allah şifasını versin canım...Çığlık atlamayı bıraktığına en cok Gazel sevinecek sanırm kaydirigubbakcemile3Artık yza birbirlerini yolarlar benim zillide cok fena oldu ya pat küt vuruyor...kafamçokkarıştı
Esra'cım valla ben senin eşinin tavırlarına bir türlü anlam veremiyorum ..Sen yine baya sabırlısın maşAllahh kötükedihüso
İşte geldim burdayımmm sositososito
Tuba annesinde canım ...
Siboşta msn de mevcut kaydirigubbakcemile3
Ferda'cım sen gece memeden kesmemişmiydin bir ara yaa okadar gece eziyet çektin niye birdaha başladınki CADIARZU
Nurten canım Defne'nin düzelmesine sevindim Allah bir daha hastalık vermesin ...
Gülhan'cım araban hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşAllah ....
Pınar'cım sanada kolay gelsin ...Kışın çalışmanın en kötü yanıda bu ya sabah sabah soğukta sıcacıkk yataktan kalkmak okula giderkende nefret ederdim
merhaba esencimamma konuşmuşsunuz heee yetişmek ne mümkün :))
babası kızımı alana kadar size bakayım dedim ama bitmiyor oku oku
ben bugün niyetliydim o yüzden yemeğe eşimi bekleyemeden hemen yedim valla çok acıkmıştım:)
veli toplantım vardı onu da hallettim şükür kazasız belasız (benim veliler biraz cazgırda saç baş kavga etmeden ayrılamıyorlar:))))
gülhancım araban hayırlı olsun canımmm darısı başımaaaaaaaa
ahh esracım ya eşinde kedin bir kıskanclık var ama napabilirsinki türkiz akşama kadar annaneyle yani ona düşkün olması mutlak ama mantıklı bir konusma yaparsan anlayacaktır umarımCANLARIM benim sağolun Kıvılcım,pınar,nurten,ferda,gülhan,bigudim tülay dediğiniz gibi fazla bencillik yapıyor bi konuşcaz bakalım zamanı bekliyorum Türkizin uyuduğu saat olmalı yoksa hemen anneeeee-babaaaa diyor bugün şunu anladım eşim anneme Türkizin düşkün olup bizi o varken 2. plana atmasına kızıyor.çocuk tüm gün ananeyle onla oynuyor geziyor anlamıyor valla vay halime.
kek yaptım heryer kek ya
tekrar gecmiş olsun tülaypınarcım saol canım.dün senin şu spreyi aldırcaktımya ben söylemeden daha annemler dr un yazdığı ilacı almışlar.neyse fayda etmesse alırım diye aklımdan geçirdim.eve bir gittim eczacı dr yazdığı ilaçtan kalmadı ama sinomarin vereyim daha etkili demiş:)) haikakten de iyiymiş kuzum fazla burun tıkanıklığı yaşamadı tekrar saol canım.
ya tutkunun eşide alem canımya selin de mesela anneme düşkün oda anne diyor mesela yapcak bişey yok anlamıyorlar şu anda umarım eşide bunun farkına varır.bakıcı baksa dahamı iyi olacak sanki
güle güle canım kolay gelsinben okula gidiyorum kızlar giyinmeliyim pc yi bugün götürmüycewm görüşürüzzz
selam canımGünaydın kızlar bayadır uğrayamadım yine adapazarında kardeşimdeyim eşim geldi hafta sonu ağlamalar af dilemeler gülceye sarılmalar offf hele gülcenin onu görünceki baba feryadı kucağına bi atlaması vardı görmeliydiniz ben yine dayanamadım affettim ne olacak bu işin sonu bilmiyorum ama son bir şans istedi benden bende bir süre düşünmek istediğimi söyledim çocuk olunca arada ne zormuş bu işler kızlar Allah hiç birinize yaşatmasın bunu ben hayırlısı diyorum artık çünkü bende sağlıklı düşünemez oldum gülce 2 gündür burnu tıkalı bi halde mızmız dolanıyo geceleri yatmadan binbir güclükle damla sıkıyorum burnuna offf kış geldi hastalıklar başladı hepinizin kuzucuklarına sağlık diliyorum öptüm kızlar
hoşgeldin canımGelelim bize ....
gündüz uykularını düzene soktuk çok şükür ...2 saat uyutuyorum artık akşamda en gec 9.30 da uyumuş oluyor...Ama gece hala 3-5 sefer kesin uyanıyor...kafamçokkarıştı
Memeyide en son 10 önce karabiber sayesinde gündüzleri hiç vermiyorum artık...Aslında gecede kesmem lazım ama uyanınca deli gibi ağlıyor ayağımda sallıyorum susmuyor birde önümüz kış diye en azından gece emsin diye cokta üstüne düşmüyorum açıkçası....
Artık sütte içiyoruz çok şükür :lepi:biberonla olmasada kutu sütleri kamışıyla içiyor...yemek düzenimiz malesef aynı ayarda gidiyor inşAllah yakında onuda çözeceğiz...
Yaramazlıklarına gelince mikser Gazel helikopter Gazel olmaya aday bugunlerde,resmen plazma ünitesinin üstüne kadar çıkıyor,mutfak masasının üstünden hiç inmiyor her ay yeni uğraş buluyor kendisine..Ama cokk sevimli oldu ya durup durup gelip bana sarılıyor dudağımdan öpüyor hele yalakalık yapacağı zaman bir anneeeee deyişi varki görmeyinn kaydirigubbakcemile3
Pazar gününden beri gezme sezonunu kapattık artık anca pazardan pazara eşimle çıkarız bizim için zor olcak ama napalım alışacaz sağlımız için :bbo:
Bayramda bir ton alış veriş yapmıştım hala bu kızın eksikleri bitmedi ya ben kışlık ihtiyaçlar bitti derken sürekli artıyor acilen yeni bir alış-veriş daha yapmak lazım CADIARZU
Kuzucum uyurken bende mutfaga bir el atıyım renkliler katlancak beyazlar makinada asılacak ütü var offff öpüldünüz şimdilik Şeniz
hülyacım bunlar hep aynıya selinde sandalyeye çıkıp kapalı balkon kapıalrını açıyor küçük bir sandalyesi var onu her yere taşıyor.sürekli gözüm üzerinde annem bütün sehpaları kaldırmış çıkıp atlamaya kalkıyor diye.yakalıkları ayrı özelliklede babasına babimmm diye bir sarılıyor çizgi film izlemek için.gönlüm isterdiki tüm gün onunla olayım ama(((((((
yemesi düzene girer canım zamanla acaba kendi önüne bıraksan alıp alıp yese nasıl olurki:)
oyyy yerim ben selini yaa bu kız cocuklarında var bi sey bizimde küçük tabure var üstüne cıkıp koltuga atlıyor düşse bile düşdü diyip geri cıkıyor aglamak falanda cok cekcez bu tatlı cadılardan cokktünaydın nurancım.soğuklar başladı artık.
inş oda olur pınarcım:)
aferın ahsene
cok bencılce bılıyorum ama:kedi: eve sopa yıyerek gelmesın az yırtık olsun ıyıdırrr akıllı kızım benım :hooray:
TÜNAYDINNNNNNNN HAYIRLI CUMALARRR....
kuzucuğumu uyutayım gelicem :)))
Pınarrr günahımı alma beee bu soğukta balkonna bile çıkamıyorummm ne gezmesiii :)))))))
Pınar'cım sanada kolay gelsin ...Kışın çalışmanın en kötü yanıda bu ya sabah sabah soğukta sıcacıkk yataktan kalkmak okula giderkende nefret ederdim
Ekle canim ya, özlüyor insan cadiyi. Görümceme gelince, didiklesin dursun, ne bulacaksa...Zarar vermedigi sürece, böyle tavirlarindan rahatsiz degilim aslinda. Dar kafali sonucta, fazla bir beklentim yok...
Gelelim bize ....
gündüz uykularını düzene soktuk çok şükür ...2 saat uyutuyorum artık akşamda en gec 9.30 da uyumuş oluyor...Ama gece hala 3-5 sefer kesin uyanıyor...kafamçokkarıştı
Memeyide en son 10 önce karabiber sayesinde gündüzleri hiç vermiyorum artık...Aslında gecede kesmem lazım ama uyanınca deli gibi ağlıyor ayağımda sallıyorum susmuyor birde önümüz kış diye en azından gece emsin diye cokta üstüne düşmüyorum açıkçası....
Artık sütte içiyoruz çok şükür :lepi:biberonla olmasada kutu sütleri kamışıyla içiyor...yemek düzenimiz malesef aynı ayarda gidiyor inşAllah yakında onuda çözeceğiz...
Yaramazlıklarına gelince mikser Gazel helikopter Gazel olmaya aday bugunlerde,resmen plazma ünitesinin üstüne kadar çıkıyor,mutfak masasının üstünden hiç inmiyor her ay yeni uğraş buluyor kendisine..Ama cokk sevimli oldu ya durup durup gelip bana sarılıyor dudağımdan öpüyor hele yalakalık yapacağı zaman bir anneeeee deyişi varki görmeyinn kaydirigubbakcemile3
Pazar gününden beri gezme sezonunu kapattık artık anca pazardan pazara eşimle çıkarız bizim için zor olcak ama napalım alışacaz sağlımız için :bbo:
Bayramda bir ton alış veriş yapmıştım hala bu kızın eksikleri bitmedi ya ben kışlık ihtiyaçlar bitti derken sürekli artıyor acilen yeni bir alış-veriş daha yapmak lazım CADIARZU
Kuzucum uyurken bende mutfaga bir el atıyım renkliler katlancak beyazlar makinada asılacak ütü var offff öpüldünüz şimdilik Şeniz
Tünaydinlar,
Bugün islerimi jet hiziyla bitirdim, yemekler pisiyor, Doruk uyudu. Dusumuzu aldik, evi temizledim genel olarak. Esimi bekliyorum. Geldiginde yemegimizi yeriz, Dorugun kaydi icin disari cikariz. Yarinda haftasonu. Ayrica, yilbasi izninide almis esim. 2 hafta istedigimiz yere gidebiliriz. Yilbasini büyük ihtimalle annemlerde geciririz ama. Üst üste gerilimin üstüne, bu haber iyi oldu.
Sağol cnm inşalah olmaz şimdilik iyi çok şükür atlattık sanırım,,,Valla bu kızlara kızmaya başladım aaaaa...
tünaydın kızlar
anca vakit bulupta geliyorum
dün hanzadenin uyuması pek hoşuma gitmişti 12 de uyuttum 3:30 da kalktı bugunde aynısı olsun diye 12 ye kadar oyaladım oyun oynadık komsuya gittik yorulsun diye elimden geleni yaptım hava iyi olsa dışarı cıkarcaktım ama feci soguk ve yagmus yagıyor
neyse uyuttum sonunda 1:30 saat sonra kalktı sıpa yaa alışmıcak bu öglen uykusuna
neyse hemen tekrar aldım ayagıma salladım bakalım nekadar daha uyucak
gelelim bana dün akşam yemegi erken yedik dedem gelmişti izmirden onu görmeye gidelim dedim neyse gittik onlarda iş yemegindeymiş görmeden geri döndüm bugunde varmıs yemekleri artık yarın sabah kahvaltıya gideyim bari napim
bugunde acaip soguk ev buz gibi hanzade iyice kışlıklara büründü
bende aynı şekilde daha kaloriferde yakmazlar ben ufoyu yakayım bari
bugun hiç güneşte yok cok karanlık ve kasvetli bir güneyvahedigeldismile
şimdi gecmişe bakıp azcık alıntı yapayım
hulya gelmişş hoşgelmişşş maşallah gazeleee bunlar nerden buluyo bu enerjıyı merak edıyorum hepsımı aynı kardesım bu serınınkaydirigubbakcemile3
erken uyuması guzel ya bız eve 7,30da gelıyorus 12ye dogru uyuyo oyun oynamak ıstıyor ozluyor sıpa sende dınlenırsın erken yatırıp sabah kacta kalkıyor gazel?
filizcim inşallah canım nıyetımız var ama nasıp ızın işini hadebılırsek ee bıde vıze sorunu var bana 2003senesınde vermemıstı vize uyus konsolosluk tabı sımdı sartlar farklı aile ve 1haftalık olunca alırıs herhalde ama dedıgım gıbı nasıp gelırsem gorusmek ısterım tabıı
hülyacım bunlar hep aynıya selinde sandalyeye çıkıp kapalı balkon kapıalrını açıyor küçük bir sandalyesi var onu her yere taşıyor.sürekli gözüm üzerinde annem bütün sehpaları kaldırmış çıkıp atlamaya kalkıyor diye.yakalıkları ayrı özelliklede babasına babimmm diye bir sarılıyor çizgi film izlemek için.gönlüm isterdiki tüm gün onunla olayım ama(((((((
yemesi düzene girer canım zamanla acaba kendi önüne bıraksan alıp alıp yese nasıl olurki:)
günaydın cnm,hatta tünaydın..:))
Sağol cnm inşalah olmaz şimdilik iyi çok şükür atlattık sanırım,,,Valla bu kızlara kızmaya başladım aaaaa...
Görüşürüz inşallah cnm bigün...
Gezmiyomuşta ne yapıyosun bakıyım uğramadın buralara hiç..
Ne diyimki cnm bi şans daha ver bakalım Allah yardımcın olsun...
Özledik valla gözlerimiz arar oldu sizi...Ondan yanii sormamız...
Cnm ben bıraktırmıştım ama Dağhan hastalanmıştı ishal olmuştu,hiçbişey yiyip içmemişti ondan vermek zorunda kalmıştım ama bayramda gece gündüz ikisinide kesiyorum...İnşallahh tabii...
merhaba esencim
toplantını kazasız belasız atlatmıssın cok sükür
orucunuda Allah kabul etsin
ahh esracım ya eşinde kedin bir kıskanclık var ama napabilirsinki türkiz akşama kadar annaneyle yani ona düşkün olması mutlak ama mantıklı bir konusma yaparsan anlayacaktır umarım
tekrar gecmiş olsun tülay
ilacın işe yaramasına sevindim en kısa zamanda atlatır kuzum inşallah
güle güle canım kolay gelsin
arayı cok acma özletme kendini
selam canım
işte cocuklarım olmadan asla diyorlarya bu olsa gerek yavrunun psikolojisi için ve eşinin söz vermesi üzerine tekrar bir sans daha vermiş olman iyi olmus inşallah herşey bu sefer cok güzel olur
hoşgeldin canım
uykularınızın düzene girmesine sevindim darısı yemege
memedende kestinmi rahatlarsın iyice valla süte gecince iyi oluyor tam doyuyor gece cok mızırtısı olmuyor
aman su cocukların ihtiyacı hiç bitmiyor valla bende liste yaptım bakalım nolcakbilmiyorumkismile
valla mayıs cocuklarında var bi hareketlilik heralde
hanzadede aynen mikser ya
bide cok şirinler yaa kızgın bir ifade takındıgım zaman yınnaşmasını bir gör anni anni diye geliyor bende gülüyorum oterite sıfıra iniyor resmen
oyyy yerim ben selini yaa bu kız cocuklarında var bi sey bizimde küçük tabure var üstüne cıkıp koltuga atlıyor düşse bile düşdü diyip geri cıkıyor aglamak falanda cok cekcez bu tatlı cadılardan cokk
evet tülaycım iyice kıs bastırdı vallaadelikafadulden
saol cnm hadi inş darısı size ama bugun bende nazer ettim galiba 1 saat uyudu öğlen uykusunu yaw :bbo:
ya ben inanıyorum ki yani umarım memeden kesince katı gıdalarada daha rahat gececek mesele şu meme olayı :kafamçokkarıştı
İnşallah canım kısmet a.s.
Bak cadıya ya dövmeyi de öğrenmiş maşallah kızıma a.s.
Her zaman aynı şeyi savunurum bende canım. Bende hiç pasif bi çocuk olmadım. Çok yırtık yetiştim. Çok da memnunum bu durumdan. Kızım da öyle olsun isterim a.s.
Ay canım yazıkkk sana naniknanik
Canım hakkında hayırlısı olsun ama kuzun için bi şans vermen iyi olmuş. İnşallah bundan sonra istediğin gibi olur herşey a.s.
Sağolasın canım valla yataktan kalkana kadar ölüm gibi oluyor. Ama kalkınca zıpkın gibi oluyorum ahaha kaydirigubbakcemile3
Aynen hiç sallama bile kendi kendine debelensin dursun yerimseniben
Uykuları düzene sokmanıza ve gündüz emmelerini kesmene sevindim canım. Bizimki de tüm gün emmeyince akşam saldırıyor bana. Ama gece yatarken mama içiriyorum ben 150 cc kadar. Gece karnı tok olunca artık en fazla 2 kere uyanıyor. O da bazen memeyi alarak bazende pışpışlayarak uyuyor genelde. Sende gece yatarken daha tok tutucu birşeyler versen acaba uyanır mı yinede :uhm:
Ooo hadi bakalım gözün aydın. İyi habersiz gerçekten a.s.
Pınarcım yatmadan 1saat önce muhallebisini yiyiyor zaten eger aradan 2.5 saat falan geçmişse ve hala uyumamışsa ozamanda süt veriyorum...
açlığına uyandığını hiç sanmıyorum çünkü meme dolu olunca 2 lak lak yapıyor uyuyor çünkü karnı tok ...ama meme boşsa 2 saat emse hiç bırakmaya niyeti yok resmen emzik niyetine kullanıyor beni ...
Defnoşta özlüyor annesi seni haklı kuzucuk memeye atlamakta :)) en cok orda huzur var onlar için ...kıyamam ben yaa öp o cadıcığı benim yerime Şeniz