- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
ŞenizŞenizŞenizAy canım ya az kaldı sabret azcık daha a.s.
Haklısın canım ya insan kullanmayı ne iyi biliyorlar valla klava:
Ohhh bak bi iyi arkadaşını da bulmuşsun ne güzel a.s.
Hoşgeldin canım. Aman iyi ciğerlerin temiz olmasına çok sevindim. Allah bir daha vermesin hastalık a.s.
Yazık kız arada çıkar çocuğu hava alsın kaydirigubbakcemile3
Hadi afiyet şeker olsun bakalım a.s.
selam herkeslere öpücüklerkaydirigubbakcemile3
kızlar bütün işimi bitirdimakannehir inanamadım ama bitti valla silsüpür toz al wc banyo ve mutfak kızımada şimdi çorba ve ıhlamur verdim çok şükür hapşuruk ta yok bugun 1defa hapşurdu şurubu kestim..
herşey iyi yanihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sizlerden naber bakayım??
ellerine sağlık cnmmmmmmmmm
afiyet olsun defdefe :)))Defdef'im uyandı nihayet zemuszemus Bi emzireyim de keyfi yerine gelsin opuyorumnanaktan
kızlar merhaba.pc açık ama ben çok yğunum.şimdi anca fırsat bulabildim.pınarcım hediyeleri beyenmenize sevindim vaktim olsa sana daha farklı bişey yapmak isterdim(( diş buğdayınızda hayırlı olsun diğer tarafa yazmıştım burdanda söylim.darısı bana inşallah.banucum sanada cumartesi için teşekkür ederim herşey çok güzeldi.tiramisunun tarifini istiyorum:))
kızlar bize gelince kuzumu cts dr götürdük rutin kontrol için herşey yolundaymış şükür.ben kan tahlili falan yaptırmak istemiştim değerlere bakmak için yaptırmaz olaydım kuzumun canı çok yandı çok ağladı ve sesi kısıldı çok üzgünümya hele dün daha kötüydü(( inşallah düzelir biran önce.birsencim geçmiş olsun canımya nezle olmuşssun.umarım herkes iyidir geçmişe fazla bakamadım çünkü
Cnm kolay gelsin, ay ve sene sonu yoğundur size şimdi... cnm kan alınırken kağanda anırıyo resmen aslında koldan çok acımıyo ama onların elden alıyolarya ndan acıyodur... neyse şükür atlatmışsınız unutmuştur kuzucuk çoktan, 6. ayda bende istemiştim kağan ağlayıncada üzülmüşüm, eşim şimdi hiç üzülme dr istemedi sen istedin demişti, aynı olay olmuş sizdede...