ŞenizŞenizŞenizAy canım ya az kaldı sabret azcık daha a.s.
Haklısın canım ya insan kullanmayı ne iyi biliyorlar vallaklava:
Ohhh bak bi iyi arkadaşını da bulmuşsun ne güzel a.s.
Hoşgeldin canım. Aman iyi ciğerlerin temiz olmasına çok sevindim. Allah bir daha vermesin hastalık a.s.
Yazık kız arada çıkar çocuğu hava alsın kaydirigubbakcemile3
Hadi afiyet şeker olsun bakalım a.s.
selam herkeslere öpücüklerkaydirigubbakcemile3
kızlar bütün işimi bitirdimakannehir inanamadım ama bitti valla silsüpür toz al wc banyo ve mutfak kızımada şimdi çorba ve ıhlamur verdim çok şükür hapşuruk ta yok bugun 1defa hapşurdu şurubu kestim..
herşey iyi yanihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sizlerden naber bakayım??
afiyet olsun defdefe :)))Defdef'im uyandı nihayet zemuszemus Bi emzireyim de keyfi yerine gelsin opuyorumnanaktan
kızlar merhaba.pc açık ama ben çok yğunum.şimdi anca fırsat bulabildim.pınarcım hediyeleri beyenmenize sevindim vaktim olsa sana daha farklı bişey yapmak isterdim(( diş buğdayınızda hayırlı olsun diğer tarafa yazmıştım burdanda söylim.darısı bana inşallah.banucum sanada cumartesi için teşekkür ederim herşey çok güzeldi.tiramisunun tarifini istiyorum:))
kızlar bize gelince kuzumu cts dr götürdük rutin kontrol için herşey yolundaymış şükür.ben kan tahlili falan yaptırmak istemiştim değerlere bakmak için yaptırmaz olaydım kuzumun canı çok yandı çok ağladı ve sesi kısıldı çok üzgünümya hele dün daha kötüydü(( inşallah düzelir biran önce.birsencim geçmiş olsun canımya nezle olmuşssun.umarım herkes iyidir geçmişe fazla bakamadım çünkü
tülaycım durunun şükür gözü geçti demekki şampuanından oldu bir daha kullanmam artık
geçmiş olsun cnm ne olmuştuCADIARZU
tatlım gözü kızardı önce sonra çapaklandı açamadı gözünü hemen ılık su pamuk ile sildim geçti ama yine tekrarladı şampuanını değiştirmiştim ondan oldu sanırım
geçmiş olsun cnm ya, hangi şampuan yaptı bunu, bizde kullanmayalım...fisfisfis
canım nıvea almıştım
hmm bide iyi derler yaa, sağol cnmmmopuyorumnanaktan
cnm oraya bastırıp 1 dk bekletseydin geçerdi, aslında kan alan kşinin söylemesi gerekiyordu bunu...banucum iyi geçmesine sevindim canım.dedimya şampuan falan yapmış olabilir diye. burcu canım evet eşimde çok kızdı durduk yere canını yaktırdın diye.ama varya elinden nasıl kanlar akıyor damla damla anlamadığım şey geçti diye bantı yapitırdılar bende ceketini giydirirken bir baktım hastanedeki yatağın üstü benim ellerim her yer damla damla kan elinden de çok aktıya(( o yüzden 2 gündür ağlıyarak çığlık çığlığa uyanıyor iç çekiyor sürekli demekki çok canı yandı allah daha beterini vermesin valla.
offf ne zaman mutfağa gidip gelsem betonun üstünde uzanmış buluyorum yaa... gecede her kalktığımda üstü açıktı inş. hasta olmaz kuzum....
rica ederim tatlım :)) yağmuru görseydin teyzesi ayy ablasının gülüne ne olmuş kıyama diye üzülüyorduopuyorumnanaktan
tatlım duruda öyle üstünü çok sık açıyor ben uyku tulumu giydiriyorum açsada üşütmesin diye inşallah hastalanmazlar kuzucuklarımız
:))))) ay yerim o yağmuru ben şimdiiiiiiiiiii, kendi büyümüşte abla olmuş