2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ŞenizŞenizŞeniz

ellerine sağlık cnmmmmmmmmm

Defdef'im uyandı nihayet zemuszemus Bi emzireyim de keyfi yerine gelsin opuyorumnanaktan
afiyet olsun defdefe :)))

Cnm kolay gelsin, ay ve sene sonu yoğundur size şimdi... cnm kan alınırken kağanda anırıyo resmen aslında koldan çok acımıyo ama onların elden alıyolarya ndan acıyodur... neyse şükür atlatmışsınız unutmuştur kuzucuk çoktan, 6. ayda bende istemiştim kağan ağlayıncada üzülmüşüm, eşim şimdi hiç üzülme dr istemedi sen istedin demişti, aynı olay olmuş sizdede...

tatlım gözü kızardı önce sonra çapaklandı açamadı gözünü hemen ılık su pamuk ile sildim geçti ama yine tekrarladı şampuanını değiştirmiştim ondan oldu sanırım

geçmiş olsun cnm ya, hangi şampuan yaptı bunu, bizde kullanmayalım...fisfisfis

offf ne zaman mutfağa gidip gelsem betonun üstünde uzanmış buluyorum yaa... gecede her kalktığımda üstü açıktı inş. hasta olmaz kuzum....

banucum iyi geçmesine sevindim canım.dedimya şampuan falan yapmış olabilir diye. burcu canım evet eşimde çok kızdı durduk yere canını yaktırdın diye.ama varya elinden nasıl kanlar akıyor damla damla anlamadığım şey geçti diye bantı yapitırdılar bende ceketini giydirirken bir baktım hastanedeki yatağın üstü benim ellerim her yer damla damla kan elinden de çok aktıya(( o yüzden 2 gündür ağlıyarak çığlık çığlığa uyanıyor iç çekiyor sürekli demekki çok canı yandı allah daha beterini vermesin valla.

tülaycım bizdede iç çeke çeke ağladıya selinin kıyamam zoruna gitti canı yanınca Allah büyük acılar göstermesin

cnm oraya bastırıp 1 dk bekletseydin geçerdi, aslında kan alan kşinin söylemesi gerekiyordu bunu...

offf ne zaman mutfağa gidip gelsem betonun üstünde uzanmış buluyorum yaa... gecede her kalktığımda üstü açıktı inş. hasta olmaz kuzum....

tatlım duruda öyle üstünü çok sık açıyor ben uyku tulumu giydiriyorum açsada üşütmesin diye inşallah hastalanmazlar kuzucuklarımız

yaa bende uyku tulumu giydiriyorum gece ama çok terliyor( hasta edecez diye korkuyoruz. 2 gündür biraz öksürükte var üstüne hiçbişe örtmüyorum tulumu giydirince. zaten örtsemde farketmiyor ya, sabaha ayaklarını yastıkta buluyoruz nasıl beceriyorsakaydirigubbakcemile3 odasının peteğini kapattım dün gece. o zamanda üşür mü acaba diye aklım orda kalıyor:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…