2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben yaptırmıştım. ama 370 tl çok uçuk bir rakam geldi bana. ben özel hastanede hiç para vermeden yaptırmıştım. emekli sandığına bağlı olduğum için sanırım, devlet karşılamıştı.
bebeğin bütün iç organları, damarlarına varana kadar inceleniyor. eğer imkanın el veriyorsa yaptır bence. allah korusun bişey varsa erken tedaviye başlanır, hatta anne karnında bile müdahale ediliyor. bazen de yanılıyor ama. gösterdiği şey doğduğunda bi bakıyorsun yok. anomali var diyor bebek turp gibi doğuyor. yani ultrason sonucuna da çok güvenmemek lazım.
canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini

SCHATZı sizin 2010 mayıs anneleri ikili tarama testi sonuçlarınızı burada paylaşalım topiğnizde yazmıştım. hamilelik hikayemi. onu okumanı tavsiye ederim. ilk sayfada. benim son ayımı zehir etmişti doktor. ama allaha binlerce şükür ultrason yanıldı. ve kızım turp gibi doğdu.

Ben de emekli sandığına bağlıyım.Acıbadem' e gidiyorum.Anlaşması vardı ama bu ay iptal ettiler.Ücretli gidicez artık.Doğum ücreti bile 8 - 9bin tlymiş.O da sıkıntı olucak.Orda yapamam doğum.Ama doktorumu da değiştirmek istemiyorum artık.İnşallah hayırlısıyla atlatırız.

Sağol canım.Şimdi bakıyorum.Ben de onun için de tereddüt ediyorum ufacık bişey söylese 4 ay onu takıcam kafama.Bi de zaten yapım çok vesveseli.Çok üzerim kendimi.Bişey olsaydı şimdiye kadar görürüdü diye de düşünüyorum.Yarın normal kontrole gidicem.Ne diycek bakalım

Allah bağışlasın evladınızı.Analı babalı büyüsün. Sonu güzel olmuş ama hamileliğin son günleri stresli geçmiştir.Bebeği bile etkiliyomuş zaten bizim stresimiz.Yaptırmak gerekiyosa da yaptırırım tabi ama belli de olmuyo işte böyle.Annem de kalbine bakması bile çocuğu belli bişeye maruz bırakıyo.Boşyere yarım saat 40 dk rahatsız etme çocuğu diyo.Kafam karıştı

bende yaptırmadım canım.düzenli olarak dr kontrolüne gittim tahlillerimi yaptırdım sonaylardada nst ye bağlandıım.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin saülıklı sıhatlice bebişini.kendini fazla strese sokma canım herşey çok güzel yolunda olacak de çokda fazla detaylı düşünme herşeyi bebişinide üzme.

sağol canım. allah seninkini de bağışlasın. inşallah çok sağlıklı bir kuzun olur. bu günlerin tadını çıkar. takma kafaya bu kadar.

Çok teşekkür ederim.Sizin de Allah bağışlasın evladınızı

Herkese günaydınlar a.s.

Annem bende şimdi kahvaltımızı yaptık. Dünden evimi temizlediğim için bugün keyif yapıyoruz a.s.

Havada kapalı ve sıkıcı kafamçokkarıştı

Sizde ne var ne yok bacılar a.s.

SCHATZİ canım benim doktorum ayrıntılı ultrasona bakabilen uzman bi doktor olduğu ve her kontrolde 4 boyutlu baktığı halde yinede prof bi hocama görünmeni isterim demişti. Bende hiçbirşey eksik olmasın diye gitmiştim profa. Bence imkan varsa herşey yaptırılmalı riske atılmamalı. Bu benim fikrim tatlım yinede sen bilirsin a.s.

günaydın kızlar! ohh bi güzel uyuymuşumki mutlu uyandım.:)) 11'e geliyordu uyandığımda. oğlumun sesine uyandım tabi,yoksa kalkmazdım heralde bugün:)) hemen oğluşun kahvaltısını yaptırdım. bu sefer ayrı verdim herşeyi. yumurta,peynir, süt içirdim bide ilk defa. hemde bardakla! bi güzel içti ki sıpam:)) birazdan özay öğle yemeğine gelicek. bende onu bekliyorum yemek için.

SCHATZİ canım ben de yaptırmadım ayrıntılı ultrason. 4 boyutlu ile bakan doktor, zaten %99'unu görüyoruz burda gerek yok ayrıntılıya demişti. yaptırmadık bizde. hemde dediğini gibi bir aksilik çıksa bile bu vakitten sonra bebeğini aldıracal değilsin. tabiki tercih senin:)

Sağol canım.Ben de bi yandan öyle diyorum.Sonra bişey çıkarsa vicdan azabı yaşarım.İnsan herşeyden korkuyo.Yaşamadığımız bi tecrübe ve kendin olsan neyse ama bebeği için endişeleniyo insan.Bi yandan da herşeyi düşünmek zorunda kalıyosun.Bu sıra sıkışığız biraz. :1no2: Diş buğdayınız da hayırlı olsun :teytey:

Teşekkür ederim canım.İnşallah bizim de sorunsuz gider.Allah bağışlasın evladını

slm kizlar a.s.

herkesler iyidir inşaAllah :) ben evime geldim perşembe günü..cumada babam yurtdişina gitti 1 haftaliğina..annem bendeydi yazamadim..h.sonu t.daga gecti bugun geliyor bana tekrar inşaAllah :) perşembeye kadar bende :)

serrosumda cok ama cok yaramazlaşti..gece cok sık uyaniyor..delircek gibi oluyorum bazen..yuvarlanarak,emekleyerek heryere saldiriyor artik..valla bu gidişle salonda herşeyi kaldircam atcam..boşboş oda da gezsin tozsun..

ay bu arada 13 gün erkenden regl oldum ya..dün nasil şok oldum anlatamam size..annem üzüntüden kiminin gecikir kiminin erken gelir normal dedi..ama iyi panik oldum sabah sabah bu nedir diye..

bizden böyle işte..hayat devam ediyor kisacasi :)

şimdi temizlik yapcam..annem gelmeden evi pir-u pak yapayimki yol yorgunluguyla işe girişmesin gene..gerci nasil oluyor bilmiyorum ama o gene yapicak bi iş buluyor..neysem az cene cok iş :)

hepinizi kocaman kocaman öpüyorum :) görüşürüzz

tülay'cım naber?
ikimizden başka kimse yok. herkes nerde yaa. çok sessiz bugün burası
tülay'cım kahve içelim karşılıklı bari :içelim:

bigudi54+, burcuuu , pınarcım tülaycım merhaba kızlar nasılsınız hava kapalı pek keyfim yok benimde nedense bugün

Merhabalar, kızlar bugün eski bi ark. aradı, buralardan gitmeden önce samimiydik, ama hamileliğimi duyunca aramamıştı, üstelik riskli gebelik dediklerindede haberi oldu yine aramadı, o bu derken 1 yıldır hiççç aramadı, bende niye böyle yaptı diye çokkk üzülmüştüm... hatta ağlamıştım bile neyse, buraya geri dönmüşler, bugün aradı, çokkkk soğuk konuştum, bana gelmek istiyomuş kağana hediye almış fln fln çok yoğunum dedim, kötü günümde benimle olmayan bi sefer bile aramayan iyi günümde hiçççç zahmet etmesin...

iyilik banucum, kağanı uyuttum bi yandan evi topluyorum sen nasılsın cnmŞeniz

merhaba banucum bugun burasıda cok fena sankı saat 5olmus gıbı kapadı hava.

cmt gunu gorumcem yoktu kocişle ve bebegımle guzel gectı havada guzeldı cok cıktık yuruduk bol bol kızımla babamız calıstıgı ıcın
pazarda temızlık yaptık gorumcemle her yerım tutulmuss
bızden haberler bölee ayy ya hava kotu olunca hıcbısey cekılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…