2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba banucum bugun burasıda cok fena sankı saat 5olmus gıbı kapadı hava.

cmt gunu gorumcem yoktu kocişle ve bebegımle guzel gectı havada guzeldı cok cıktık yuruduk bol bol kızımla babamız calıstıgı ıcın
pazarda temızlık yaptık gorumcemle her yerım tutulmuss
bızden haberler bölee ayy ya hava kotu olunca hıcbısey cekılmıyo

aynen tatlım ya buradada hava sıkıcı kapalı
ohhhh ana kız gezmşsiniz ne güzel:)))))

günaydın kızlar! ohh bi güzel uyuymuşumki mutlu uyandım.:)) 11'e geliyordu uyandığımda. oğlumun sesine uyandım tabi,yoksa kalkmazdım heralde bugün:)) hemen oğluşun kahvaltısını yaptırdım. bu sefer ayrı verdim herşeyi. yumurta,peynir, süt içirdim bide ilk defa. hemde bardakla! bi güzel içti ki sıpam:)) birazdan özay öğle yemeğine gelicek. bende onu bekliyorum yemek için.

SCHATZİ canım ben de yaptırmadım ayrıntılı ultrason. 4 boyutlu ile bakan doktor, zaten %99'unu görüyoruz burda gerek yok ayrıntılıya demişti. yaptırmadık bizde. hemde dediğini gibi bir aksilik çıksa bile bu vakitten sonra bebeğini aldıracal değilsin. tabiki tercih senin:)

Oh maşallah kuzuma benimki hala inatla biberonla yiyor cadı akannehir

Sağol canım.Ben de bi yandan öyle diyorum.Sonra bişey çıkarsa vicdan azabı yaşarım.İnsan herşeyden korkuyo.Yaşamadığımız bi tecrübe ve kendin olsan neyse ama bebeği için endişeleniyo insan.Bi yandan da herşeyi düşünmek zorunda kalıyosun.Bu sıra sıkışığız biraz. :1no2: Diş buğdayınız da hayırlı olsun :teytey:

Teşekkür ederim canım.İnşallah bizim de sorunsuz gider.Allah bağışlasın evladını :nazar:

Sağolasın canım a.s.

Eğer doktoruna güveniyorsan, durumunda müsait değilse yaptırma ttalım. Çok da takma kafaya. Neticede sonuç ne olursa olsun Ayşe'nin de dediği gibi bu satten sonra o senin parçan. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

ben yemeğe gidiyorum cokacimcoook
afiyet olsunnnn

Afiyet olsun a.s.

slm kizlar a.s.

herkesler iyidir inşaAllah :) ben evime geldim perşembe günü..cumada babam yurtdişina gitti 1 haftaliğina..annem bendeydi yazamadim..h.sonu t.daga gecti bugun geliyor bana tekrar inşaAllah :) perşembeye kadar bende :)

serrosumda cok ama cok yaramazlaşti..gece cok sık uyaniyor..delircek gibi oluyorum bazen..yuvarlanarak,emekleyerek heryere saldiriyor artik..valla bu gidişle salonda herşeyi kaldircam atcam..boşboş oda da gezsin tozsun..

ay bu arada 13 gün erkenden regl oldum ya..dün nasil şok oldum anlatamam size..annem üzüntüden kiminin gecikir kiminin erken gelir normal dedi..ama iyi panik oldum sabah sabah bu nedir diye..

bizden böyle işte..hayat devam ediyor kisacasi :)

şimdi temizlik yapcam..annem gelmeden evi pir-u pak yapayimki yol yorgunluguyla işe girişmesin gene..gerci nasil oluyor bilmiyorum ama o gene yapicak bi iş buluyor..neysem az cene cok iş :)

hepinizi kocaman kocaman öpüyorum :) görüşürüzz

Hoşgeldin canım a.s.

Bende salondaki herşeyi bir bir kaldırmaya başladım valla. YAkında bomboş salonda oturucaz kaydirigubbakcemile3

Gece sık uyanmalar Defne'de de var. Eskiden 9 dedi mi gece uykusuna geçerdi. Şimdi 9 gibi uyuyor ve 11 gibi uyanıyor. Biz yatmadan da yatmıyor. Gece hep ortamızda yatıyor valla. Yanında yatıranlara çok kızardım büyük konuştum başıma geldi :eek:klava:

tülay'cım naber?
ikimizden başka kimse yok. herkes nerde yaa. çok sessiz bugün burası
tülay'cım kahve içelim karşılıklı bari :içelim:

Hoşgeldin canım a.s.

bigudi54+, burcuuu , pınarcım tülaycım merhaba kızlar nasılsınız hava kapalı pek keyfim yok benimde nedense bugün

Sağolasın canım sen nasılsın a.s.

Merhabalar, kızlar bugün eski bi ark. aradı, buralardan gitmeden önce samimiydik, ama hamileliğimi duyunca aramamıştı, üstelik riskli gebelik dediklerindede haberi oldu yine aramadı, o bu derken 1 yıldır hiççç aramadı, bende niye böyle yaptı diye çokkk üzülmüştüm... hatta ağlamıştım bile neyse, buraya geri dönmüşler, bugün aradı, çokkkk soğuk konuştum, bana gelmek istiyomuş kağana hediye almış fln fln çok yoğunum dedim, kötü günümde benimle olmayan bi sefer bile aramayan iyi günümde hiçççç zahmet etmesin...

Aaaa ne ayıp ya niye öyle yaptı ki boşver sende :eek:klava:

cmt gunu gorumcem yoktu kocişle ve bebegımle guzel gectı havada guzeldı cok cıktık yuruduk bol bol kızımla babamız calıstıgı ıcın

Ohhh ne güzel kocişle keyif yapılmış a.s.

Bende annemi gönderdim. Defdef'i yıkamıştım 12 gibi uyumuştu. Hala uyuyor ama uyanıcak gibi. Havada böylr olunca insanın bişey yapası gelmiyor. Gerçi işimde yok. Oturayım bari kaydirigubbakcemile3

Bende annemi gönderdim. Defdef'i yıkamıştım 12 gibi uyumuştu. Hala uyuyor ama uyanıcak gibi. Havada böylr olunca insanın bişey yapası gelmiyor. Gerçi işimde yok. Oturayım bari kaydirigubbakcemile3

maşallah defdef'e uyusun bakalım. benimki de 1.30'da uyudu. sabahta geç kalkmıştı halbuki. bugün hava kasvetli çocuklar en iyisi uyumak diyor heralde kaydirigubbakcemile3
benim de bugün işim yok. ceylin uyuyunca da canım sıkılıyor. işim varken uyumaz cadı :emir_bebek:

maşallah defdef'e uyusun bakalım. benimki de 1.30'da uyudu. sabahta geç kalkmıştı halbuki. bugün hava kasvetli çocuklar en iyisi uyumak diyor heralde kaydirigubbakcemile3
benim de bugün işim yok. ceylin uyuyunca da canım sıkılıyor. işim varken uyumaz cadı :emir_bebek:

Aynen canım valla işimiz olsa cin gibi ayakta dururlar kaydirigubbakcemile3

ay bende bi türlü giremedim malum pazartesi olunca çok yoğun oluyorum ben genelde..

oğluşumu özledim yaaaaa senağlama senağlama senağlama

Cnm elinize sağlık, hava güzelkende gezmişsiniz iyi olmuş, burdada afan tufan dışarsı...

iyiyim tatlım bende işteyim pazartesi hiç çekilmiyor işyeri valla :bbo:

cnm ben çalışırken bi pzt bi cuma var gibi geliyodu bana, haftasonu ztn çabucaaaaak geçiyo... inş. çabucak geçer bu gün senin için cnm

Oh maşallah kuzuma benimki hala inatla biberonla yiyor cadı akannehir

Sağolasın canım a.s.

Eğer doktoruna güveniyorsan, durumunda müsait değilse yaptırma ttalım. Çok da takma kafaya. Neticede sonuç ne olursa olsun Ayşe'nin de dediği gibi bu satten sonra o senin parçan. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin a.s.

Afiyet olsun a.s.

Hoşgeldin canım a.s.

Bende salondaki herşeyi bir bir kaldırmaya başladım valla. YAkında bomboş salonda oturucaz kaydirigubbakcemile3

Gece sık uyanmalar Defne'de de var. Eskiden 9 dedi mi gece uykusuna geçerdi. Şimdi 9 gibi uyuyor ve 11 gibi uyanıyor. Biz yatmadan da yatmıyor. Gece hep ortamızda yatıyor valla. Yanında yatıranlara çok kızardım büyük konuştum başıma geldi :eek:klava:

Hoşgeldin canım a.s.

Sağolasın canım sen nasılsın a.s.

Aaaa ne ayıp ya niye öyle yaptı ki boşver sende :eek:klava:

Ohhh ne güzel kocişle keyif yapılmış a.s.

ne bileyim pınarcm çok üzülmüştüm ama bu yaptığına, şimdi düşünüyrumda boşa üzülmüşüm, çokkkk fazla çıkarcıymış, o zman bana ihtiyacı yoktu tabi, şimdi gezmek istiyo tabi canı sıkıldı evde gezdircek adam lazım burcuya ihtiyaç var yani... kötükedihüsokötükedihüso

ayy bende aynı durumdayım yaaa, usul usul yağan yağmuru severim ama bu tarz karanlık havayı sevmiyorum...

evet cnm ya öyle oluyo, benim uykum yada işim olunca kağan hep uyanık olmayınca hep uyur...

Kızlar ay demin faceyi açınca eskiden görüştüğüm çok sevdiğim bi ark.mın beni eklediğini gördümmmm, uzunnn zamandır birbirimizden haber alamıyordukk çokkk memnun oldum, ay biri kötü anılı diğeri iyi anılı 2 olay aynı güne denk geldi :))))

merhaba kızlar!
ay burdada hava fena sıkıcı. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Öğle uykusundan yeni kalktık kızımla. Özgü uyanmasa hiç niyetim yoktu kalkmaya. öğlen bi ara bakaayım dedim ama benim cadı izin vermedi herseferinde ağladı.. meğer uykusunu alamamış. uyutunca keyfi yerine gelmiş. Halısında oynuyor.
Herkesler iyidir umarım. Haftasonu pek sakinmiş. herkes dışarlarda takılmış anlaşılan.
Bizde dra gittik. Ciğerleri temizmiş Allaha şükür. ama öküsrük geçmez kolay kolay dedi. Yememesini fazla kafana takma dedi. Farklı tatlardan bir çay kaşığı yesebile iyi dedi. Heleki beniim kız için çok fazla endişelnme dedi:)) kaydirigubbakcemile3 .cumartesi biraz gezdik. Ay montunu giydirince nasıl çığlıklar atıyor dışarı çıkıyoruz diye nasıl mutluydu yavrucuğum. Çok içime dokundu. Bayramdan beri doğru dürüst hava aldırmadık kızıma. Dün de dışarı çıkardık parkta gezdirdik.
şimdi bi yoğurt yedirme denemesi yapayım yiyecekmi bakalım.
görüşürüüz öpüldünüzzz

ay bende bi türlü giremedim malum pazartesi olunca çok yoğun oluyorum ben genelde..

oğluşumu özledim yaaaaa senağlama senağlama senağlama

Ay canım ya az kaldı sabret azcık daha a.s.

ne bileyim pınarcm çok üzülmüştüm ama bu yaptığına, şimdi düşünüyrumda boşa üzülmüşüm, çokkkk fazla çıkarcıymış, o zman bana ihtiyacı yoktu tabi, şimdi gezmek istiyo tabi canı sıkıldı evde gezdircek adam lazım burcuya ihtiyaç var yani... kötükedihüsokötükedihüso

Haklısın canım ya insan kullanmayı ne iyi biliyorlar valla :eek:klava:

Kızlar ay demin faceyi açınca eskiden görüştüğüm çok sevdiğim bi ark.mın beni eklediğini gördümmmm, uzunnn zamandır birbirimizden haber alamıyordukk çokkk memnun oldum, ay biri kötü anılı diğeri iyi anılı 2 olay aynı güne denk geldi :))))

Ohhh bak bi iyi arkadaşını da bulmuşsun ne güzel a.s.

merhaba kızlar!
ay burdada hava fena sıkıcı. Canım hiçbir şey yapmak istemiyor. Öğle uykusundan yeni kalktık kızımla. Özgü uyanmasa hiç niyetim yoktu kalkmaya. öğlen bi ara bakaayım dedim ama benim cadı izin vermedi herseferinde ağladı.. meğer uykusunu alamamış. uyutunca keyfi yerine gelmiş. Halısında oynuyor.
Herkesler iyidir umarım. Haftasonu pek sakinmiş. herkes dışarlarda takılmış anlaşılan.
Bizde dra gittik. Ciğerleri temizmiş Allaha şükür. ama öküsrük geçmez kolay kolay dedi. Yememesini fazla kafana takma dedi. Farklı tatlardan bir çay kaşığı yesebile iyi dedi. Heleki beniim kız için çok fazla endişelnme dedi:)) kaydirigubbakcemile3 .cumartesi biraz gezdik. Ay montunu giydirince nasıl çığlıklar atıyor dışarı çıkıyoruz diye nasıl mutluydu yavrucuğum. Çok içime dokundu. Bayramdan beri doğru dürüst hava aldırmadık kızıma. Dün de dışarı çıkardık parkta gezdirdik.
şimdi bi yoğurt yedirme denemesi yapayım yiyecekmi bakalım.
görüşürüüz öpüldünüzzz

Hoşgeldin canım. Aman iyi ciğerlerin temiz olmasına çok sevindim. Allah bir daha vermesin hastalık a.s.

Yazık kız arada çıkar çocuğu hava alsın kaydirigubbakcemile3

Hadi afiyet şeker olsun bakalım a.s.

selam herkeslere öpücüklerkaydirigubbakcemile3

kızlar bütün işimi bitirdimakannehir inanamadım ama bitti valla silsüpür toz al wc banyo ve mutfak kızımada şimdi çorba ve ıhlamur verdim çok şükür hapşuruk ta yok bugun 1defa hapşurdu şurubu kestim..

herşey iyi yanihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sizlerden naber bakayım??

herkesler havadan şikayet etmiş mıyışık havası bu havakaydirigubbakcemile3

bi ara balkondan paspaslarımı silkeliyodum birden bir rüzgar başladı üfürükle beraber yerde ne varsa toz,poşet karton hepsi uçtu:1shok: korktum falla:1shok:

selam herkeslere öpücüklerkaydirigubbakcemile3

kızlar bütün işimi bitirdimakannehir inanamadım ama bitti valla silsüpür toz al wc banyo ve mutfak kızımada şimdi çorba ve ıhlamur verdim çok şükür hapşuruk ta yok bugun 1defa hapşurdu şurubu kestim..

herşey iyi yanihihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sizlerden naber bakayım??

herkesler havadan şikayet etmiş mıyışık havası bu havakaydirigubbakcemile3

bi ara balkondan paspaslarımı silkeliyodum birden bir rüzgar başladı üfürükle beraber yerde ne varsa toz,poşet karton hepsi uçtu:1shok: korktum falla:1shok:

Ohhh aferin sana becerikli hatun a.s.

Aaa o kadar rüzgar mı var anam ben evde farkında değilim :1shok:

kızlar merhaba.pc açık ama ben çok yğunum.şimdi anca fırsat bulabildim.pınarcım hediyeleri beyenmenize sevindim vaktim olsa sana daha farklı bişey yapmak isterdim:KK43:(( diş buğdayınızda hayırlı olsun diğer tarafa yazmıştım burdanda söylim.darısı bana inşallah.banucum sanada cumartesi için teşekkür ederim herşey çok güzeldi.tiramisunun tarifini istiyorum:))

Defdef'im uyandı nihayet zemuszemus Bi emzireyim de keyfi yerine gelsin opuyorumnanaktan

bende azcık kızımla oynayayım.. sıkıldı,salıncagından boynunu bükmüş bana bakıyor..

offfff :çok üzgünüm:bide kabızki sormayın

kızlar bize gelince kuzumu cts dr götürdük rutin kontrol için herşey yolundaymış şükür.ben kan tahlili falan yaptırmak istemiştim değerlere bakmak için yaptırmaz olaydım kuzumun canı çok yandı çok ağladı ve sesi kısıldı çok üzgünümya hele dün daha kötüydü:KK43:(( inşallah düzelir biran önce.birsencim geçmiş olsun canımya:KK43: nezle olmuşssun.umarım herkes iyidir geçmişe fazla bakamadım çünkü

kızlar merhaba.pc açık ama ben çok yğunum.şimdi anca fırsat bulabildim.pınarcım hediyeleri beyenmenize sevindim vaktim olsa sana daha farklı bişey yapmak isterdim:KK43:(( diş buğdayınızda hayırlı olsun diğer tarafa yazmıştım burdanda söylim.darısı bana inşallah.banucum sanada cumartesi için teşekkür ederim herşey çok güzeldi.tiramisunun tarifini istiyorum:))

beğenmene sevindim bitanem hediyeler için teşekkür ederim teyzesi :)) ben sana yine yaparım pardon sana ve selinime :)) ayy yine tekrarlayalım çok güzeldi hele duruyla selinin yünle oynamasıkaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

tülaycım durunun şükür gözü geçti demekki şampuanından oldu bir daha kullanmam artık

X