ohh iyi uykular olsun ogluşa.. bizim uykular onların olsun..
ayyy burcu bana fenalar geliyo ugraşamam yavs seni gıpteyle takip ediyorum valla.. ne kafaya koyduysan hakkını veriyon, kafa patlatıyon eminim kaan yalayıp, yutacak ve çok eglenecekkaydirigubbakcemile3
canım eşim defneyi uyut diyerekten baskı yapıyor!! planları var galibaakannehir du bakalımkaydirigubbakcemile3 öpüyorum canımcım
Tünaydınlar, iyi pazarlar bacılar a.s.
Yorgun ama mutlu savaşçı geldiii kaydirigubbakcemile3
Sabah 11 gibi ancak kalktık ailecek. Kahvaltı yaptık sonra ben bi evi temizlemeye giriştim ancak şimdi oturdum. Defdef'im salonda uyuduğu için burayı temizleyemedim. O uyansın burayı da hallettim mi tüm gün yatıp dinleneceğim valla zemuszemus
Kimsecikler yok herkese pazar keyfinde anlaşılan opuyorumnanaktan
sıkıcı bir pazar. sabah sabah Özay'la kapıştıkkafamçokkarıştı oğluşmda bir uyudu nerdeyse 3 saat olacak:1shok: pffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi pazarlar herkese..
defne hapşırıga devem ediyo burnuda akmış sabah, kahvaltıdan sonra aferin ve sekrol verdim uyuttum ve benim aşgıda sokakta pazar kuruluyor pazara indim uyanmadan gelirim dedim bi kaç bişi ve meyve aldım pazar yapmadan dolap dolmuyo markete para dayanmıyo hemde taze taze çeşit çeşit.. neyseki dıdım uyanmamış ben dolabı yerleştirdim kahvaltı yapmamştım makarna yyaptım koca bi tabak makarna ve bidemet tere yedim kızım hala uyuyor 3 saat oldu ama şuruplarında etkisi var tabi..
eşimede kızdım bende sabah dün kuruş param yoktu,kont.yok anlattımda durumu sabah bana 10tl bırakmış!!! arayamıyorumda ödemeliyede kapalı tel. anneme öd.yaptım dedim kutlay arasın,aradı dedim sen elini uzatınca tertemiz mis gibi ütülü kıyafetlerini buluyosun keyfin gıcır giyinip süslenip çıkmışsın gerisi ne olsun ohhhh dimi??
bende zulayı patlattım mecburrr offf
Kızlarrrr günaydınlar, eşim mesaide cnm sıkılıyo, temizliktende gına geldi, kağan uyansın onunla oynıcam, dışarı çıksak havada kapalı burda, sizlerde pc başında değilsiniz yavs... pöff sıkıldım bugün
canım hayırlı olsun adoşkomuzaa.s. dinlen bacım dinlen bende yaydım kendimi kaydirigubbakcemile3Tünaydınlar, iyi pazarlar bacılar a.s.
Yorgun ama mutlu savaşçı geldiii kaydirigubbakcemile3
Sabah 11 gibi ancak kalktık ailecek. Kahvaltı yaptık sonra ben bi evi temizlemeye giriştim ancak şimdi oturdum. Defdef'im salonda uyuduğu için burayı temizleyemedim. O uyansın burayı da hallettim mi tüm gün yatıp dinleneceğim valla zemuszemus
Kimsecikler yok herkese pazar keyfinde anlaşılan opuyorumnanaktan
valla benim kızda uyuyor, genelde benim kızım öglen uykularında kesin 1-2 saat uyurda, bukadar uyumazdı şuruplardan heraldeopuyorumnanaktansıkıcı bir pazar. sabah sabah Özay'la kapıştıkkafamçokkarıştı oğluşmda bir uyudu nerdeyse 3 saat olacak:1shok: pffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
eline sağlık cnm, hadi attın arkaya darısı başımıza
maş. kuzuya, ama 3 saat dolduysa kaldırıp besle cnm acıkmıştır, benimde cnm sıkılıyo, bi süpürge açayım bari...
Nurtennn bacım eşinin cimriliği tutmuş herhal... neyse aman boşver, kız hasta demek, inş. hemencik geçer cnm ya kafana göre ilaç vermeseydin...
ya sormaklava:
ya kafama göre degil zaten aferin ve sekrolu dr vermişti sekrol öksürük ve üst solunum için aferinde soguk algınlıgı için belliki üşütmüş defne ateşli falan degil şükür..
kızlar merhaba kimse yok sanırım
kızlar merhaba kimse yok sanırım
mrb kızlar bugün burası çok sessiz.herkes gezmeleredemi yoksakaydirigubbakcemile2
biz gezdik geldik ogluşuda uyuttum şimdi keyif yapıyorum ama heran kalkabilir kımıldanıp duruyorr..
çok fena nezleyim yatıyorum kızlarrr
çok fena nezleyim yatıyorum kızlarrr