- 15 Şubat 2008
- 375
- 0
- 39
çok fena nezleyim yatıyorum kızlarrr
gecmiş olsun canım :teselli:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyiz tatlım sen nasılsıngünaydın herkese kocaman bi özlemle çok sık uğrayamıyorum buraya pek vaktim yok biliyosunuz kociş askerde çocuk okul ev çok zor oluyo ancak hafta sonları o uyurken hepinizi ve yavrularınızı öpüyorum umarım herkes iyidir
hasta benim oğluşum da ateşi yok allah'tan
tüm hasta olan anne ve bebişlere acil şifalar diliyorum
senin facenemi bakıyor bak bakKızlar günaydınnnnnnnnn
Ay şu adama iyiki face hesabını gösterdim he başından ayrılmaz oldu çıldırttı beni :)))))))))))
Bide biz aramızdaki srunları konuşarak anlaştık bi kaç zamandır oldukça iyi gidiyo, tavsiye ederim kızlar koonuşun eşlerinizle, ama dip not onların istediği zaman, bu sabah yine kağanı ortamıza mıncıkladık beraber kahkahalar ve çığlıklar attı durdu veletusum benim zıpçık oğlum kaydirigubbakcemile3
valla gel benimkine anlat sadece bahane yaratıyor bence bu ara biraz kıl datutkuncum kız söyle o eşine alakası yok, kağanımdada diş yok o da vitaminsizmi yani, hiçççççççç ihtimal vermiiyorum
bencede yapı ile alakalımerhaba kızlarrr offf bugün alişi tekrar doktora götüreceğim öksürüğü arttı...
uyutmuyor geceleri inanın başım çatlıyor yanında yatırıyorum birinden birini
onlar uyanmasın diye inan put gibi yatıyorum...kendimi çok kötü hissediyorum ya
bide kızlar ben çok acıkmaya başladım sürekli açlık hissediyorum....sanırım benim pko yüzünden yaa
doktorlar sitesinde diyetisyene sordum şimdi....eskiden şeker ilacı alıyordum ben yaa doğum sonrası almamaya başladım tekrar alacağım sanıırım o ilaç iştahımı kesiyordu...
offf yaaa herşey bitti bu başladı.......
pınarcığım diş budayınız hayırlı olsun...
tutkun cnm ben d vitaminini mükemmel takip edemiyorum ama alişin dişi var
üstelik annemin davul fırınına tutnup iterek yürüyor yapı ile alakalı sanırımm
bengi biz portatif aldık ama masamızı talan ettiler şimdi kullanmıyrouz yaşına gelince belki tam değil ama şöle yaza doğüru sandalyede tam otururlar sanırım o yüzden ben normal olandan almayı düşünmedim hiç
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz gördüm ama yazamadım ikizlerim var diş çıkarıyolar benide tüketiyolar kusura bakmayın...
sağol tatlımYazar:Tim Seldin
Sayfa Sayısı: 192
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kaknüs Yayınları
sağol iyiyiz sen nasılsınmrb kızlar bebişleriniz ve sizler umarım iyisinizdir.
hemen inceliycem merak ettimevet kızalar ben hamileyken okumuştum gerçektende çok yararı olduğunu söylüyorlar uygulayanlar,küçüük kartlar falan hazırlıyor resimli falan onlarla öğretiyorlardı veya bir kutunun içine oyuncakları doldurup ,çocuktan istediği oyuncağı getirmesini falan isitoyrlardı , bizimkilerde birazcık daha büyüsün darısı başımıza
kız belki müfettiş gelmiştir evrak larda boğuluyordurkaydirigubbakcemile3kızlar selam.
cuma annem geldi biliyonuz, 1gün diye kandırdım 2 gün kaldıı:jeyyar:
çok güzel geçti bugünde ist. hava mükemmel ötesi şuan d.gaz son kısık ve ben kısa kolluyum düşünün mis mis yaz havası!!zemuszemus
kahvaltıya kız kardeşimin boyfriendi geldikaydirigubbakcemile3 çok komikti çocuk utancından kafasını bile kaldıramadıkaydirigubbakcemile3 bişide yiyemedi tabi onun yerine kutlay yedikaydirigubbakcemile3
onları yolcu ettik evi toparlayıp çıktık annmele olivium falan gezdik.. defne tam bir avize aşıgı kız kafa hep tavanda geziyo kaydirigubbakcemile3 orayıda bi güzel süslemişlermi çıldırdıııı yaadelikafadulden dolanıp geldik ama iyi geldi kızımmada mevsimlik mont aldım.. annem beni eve bırakıp gitti ama çok üzüldüm valla..
birsenin bebelerine üzüldüm ya.. çok geçmiş olsun şu açlık olayı hakkaten sinir bozucuymuş bakalım nediyecekmiş??
bu arada ben defeneyi buayki dr kont.götürmedim ama eşim illa götürelim diyo pazartesiye kaldı bizden böyle çenem düştü ama hakkaten canım sıkılıyooo.. bide BU ESEN KARISI NERELERDE YAAA eşim erken gelse arayacam merak ettim mercimek hastaydı en son aradıgımda:uhm: inş. bişi yoktur..
maşallah annene evet şanslıyız vallaHerkese selamlarra.s.
İnşallah annişler bebişler iyidir Bugün hava süperdi bizde gezdik walla çok iyi oldu kuzum sıkılmıştı evde durmaktan aman bi yorulmuş gelince hemen ağzı açık uyudu zillikaydirigubbakcemile3
Kızlar ya annem çeşit çeşit yemek yapmış memleketten kargoyla göndermiş canım annem allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin walla:Saruboceq:
Anneleri yanında olanlar şanslısınız walla keşke benimde yanımda olsaa:çok üzgünüm:
bak kocanın yaptığına bazen bu adamlara bişey oluyoriyi pazarlar herkese..
defne hapşırıga devem ediyo burnuda akmış sabah, kahvaltıdan sonra aferin ve sekrol verdim uyuttum ve benim aşgıda sokakta pazar kuruluyor pazara indim uyanmadan gelirim dedim bi kaç bişi ve meyve aldım pazar yapmadan dolap dolmuyo markete para dayanmıyo hemde taze taze çeşit çeşit.. neyseki dıdım uyanmamış ben dolabı yerleştirdim kahvaltı yapmamştım makarna yyaptım koca bi tabak makarna ve bidemet tere yedim kızım hala uyuyor 3 saat oldu ama şuruplarında etkisi var tabi..
eşimede kızdım bende sabah dün kuruş param yoktu,kont.yok anlattımda durumu sabah bana 10tl bırakmış!!! arayamıyorumda ödemeliyede kapalı tel. anneme öd.yaptım dedim kutlay arasın,aradı dedim sen elini uzatınca tertemiz mis gibi ütülü kıyafetlerini buluyosun keyfin gıcır giyinip süslenip çıkmışsın gerisi ne olsun ohhhh dimi??
bende zulayı patlattım mecburrr offf
canım merhaba netten baksana
canım işten gelip eşimdende aldığım zaman giriyorum zor oluyor yani.türkizde yemiyor bi ara grev yaptı hatta bu yüzden hiç yememesindense dedim hazıra devam.ıspanağı haşla tatlım ben pişirilen mama veriyorum pek seviyor armutlusu hariç yani hazırcıyız bizmrb kızlar,bugün burası yağmurlu.bizde ewde oturmayı tercih ettik .dün bowling oynayalım dedik gittik ama vazgeçtik gezdik.birsencim çok geçmiş olsun bu aylar nekadar korunursak korunalım illahi girp,nezle oluyoruz o yüzden bol bol vitamin al nane limon çay yap iç.pınarcım diş buğdayınız hayırlı olsun herşeyi çokgüzel yapmışsınız.hatis bebişin ve sen umarım iyisinizdir canım.tutkun bebişin ve sen nasılsınız pek göremiyorum seni sende benim gibi genelde okuyup yazmaya fırsat bulamıyormusun?kızlar umarım herkes iyidir.bu arada size birşey sorucam ben ne yaptımsa oğluma yaptıklarımı yediremiyorum hazır kavanoz mamalarını çok seviyor.meyve olsun sebze olsun kavanozlardakini çok seviyor.ben geçenlerde 3 tane kavanoz meyve yaptım rondodan geçirdim tadıda çok güzeldi ama anlıyo kerata elime alır almaz ağzını sımsıkı yapatıyokaydirigubbakcemile3.kızlar napmam gerekfisfisfis.ben muhallebi hiç yapmadım tarifini verirseniz sevinirim.bide kendim ıspanaklı patatesli püre yapmak istiyorum ama ıspanağı nasıl yapıcam haşlıycakmıyım nasıl olucam cadıarzu.şimdiden teşekkürler arkadaşlarrr:1hug:
canım işten gelip eşimdende aldığım zaman giriyorum zor oluyor yani.türkizde yemiyor bi ara grev yaptı hatta bu yüzden hiç yememesindense dedim hazıra devam.ıspanağı haşla tatlım ben pişirilen mama veriyorum pek seviyor armutlusu hariç yani hazırcıyız biz
sıkıcı bir pazar. sabah sabah Özay'la kapıştıkkafamçokkarıştı oğluşmda bir uyudu nerdeyse 3 saat olacak:1shok: pffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
iyi pazarlar herkese..
defne hapşırıga devem ediyo burnuda akmış sabah, kahvaltıdan sonra aferin ve sekrol verdim uyuttum ve benim aşgıda sokakta pazar kuruluyor pazara indim uyanmadan gelirim dedim bi kaç bişi ve meyve aldım pazar yapmadan dolap dolmuyo markete para dayanmıyo hemde taze taze çeşit çeşit.. neyseki dıdım uyanmamış ben dolabı yerleştirdim kahvaltı yapmamştım makarna yyaptım koca bi tabak makarna ve bidemet tere yedim kızım hala uyuyor 3 saat oldu ama şuruplarında etkisi var tabi..
eşimede kızdım bende sabah dün kuruş param yoktu,kont.yok anlattımda durumu sabah bana 10tl bırakmış!!! arayamıyorumda ödemeliyede kapalı tel. anneme öd.yaptım dedim kutlay arasın,aradı dedim sen elini uzatınca tertemiz mis gibi ütülü kıyafetlerini buluyosun keyfin gıcır giyinip süslenip çıkmışsın gerisi ne olsun ohhhh dimi??
bende zulayı patlattım mecburrr offf
selam sabah işe gittim öğlen geldim kızımla pek mutluyuz maşallah beraber şarkıcı olcaz yakında.sizler nasılsınız?
Dırımcım çok geçmiş olsun hemen vikslen ben hala atlatamadım sesler 0 dı şimdi az bişey çıkıyor onuda kızla şarkı döktürürken götürcem bi viks iyi geldi bana valla akıntımı falan aldı yoksa nefes bile alamıyordum.
Pınarın diş buğdayına bayıldım hemen bende inşallah kızımın çıkarsa dişi yapıcam heyecanla bekliyorum
geçmişe bakabilirsem geliyorum hemen kimse yok gerçi ama bu çiftlik bizim kızları esir aldı valla
mrb kızlar,bugün burası yağmurlu.bizde ewde oturmayı tercih ettik .dün bowling oynayalım dedik gittik ama vazgeçtik gezdik.birsencim çok geçmiş olsun bu aylar nekadar korunursak korunalım illahi girp,nezle oluyoruz o yüzden bol bol vitamin al nane limon çay yap iç.pınarcım diş buğdayınız hayırlı olsun herşeyi çokgüzel yapmışsınız.hatis bebişin ve sen umarım iyisinizdir canım.tutkun bebişin ve sen nasılsınız pek göremiyorum seni sende benim gibi genelde okuyup yazmaya fırsat bulamıyormusun?kızlar umarım herkes iyidir.bu arada size birşey sorucam ben ne yaptımsa oğluma yaptıklarımı yediremiyorum hazır kavanoz mamalarını çok seviyor.meyve olsun sebze olsun kavanozlardakini çok seviyor.ben geçenlerde 3 tane kavanoz meyve yaptım rondodan geçirdim tadıda çok güzeldi ama anlıyo kerata elime alır almaz ağzını sımsıkı yapatıyokaydirigubbakcemile3.kızlar napmam gerekfisfisfis.ben muhallebi hiç yapmadım tarifini verirseniz sevinirim.bide kendim ıspanaklı patatesli püre yapmak istiyorum ama ıspanağı nasıl yapıcam haşlıycakmıyım nasıl olucam CADIARZU.şimdiden teşekkürler arkadaşlarrr:1hug:
cerencim,beyaz16,ceylinim,cerennn,burcuuu,pınarcım hepinize çok teşekkür ederim hoşbulduk banucum durum çoook güzel çıkmış Allah nazarlardan saklasın tam ısırmalık fıstık maşallah,birsencim senin de oğluşlar çok yakışıklı tosuncuklar maşallah,bozon-06 tatlım derdimiz aynı benim oğlum da benden birşey yemiyor ben çalışıyorum haftanın 4 günü sadece bakıcısından yiyor ben yediremiyorum beni hep emiyor yarın doktora gittiğimizde ben de sorucam bakalım ne olacak kızlar birşey sorucam mesajdan alıntı nasıl yapıyoruz anlatır mısınız?
Günaydın.Şuan kimse yok ama tecrübeli anneler olarak size bişey sormak istiyorum.Ayrıntılı ultrasonu hepiniz yaptırdınız mı?Yapılması gerekli bişey mi?Yani 370tl tutuyo.Çok gerekli bişey değilse yaptırmasam mı diye kafam karıştı.Her muaynemde ölçümler yapıyo drum.Omurgasına, kalbine, dudağına, ellerine, kafa genişliğine falan hep baktı.2li 3lü ve afpmiz de çok iyi çıktı.Siz hepiniz yaptırdınız mı?Yani bi sorun varsa da aldıracak değilim onun için annemler falan hep boş yere kurcalatma çocuğu diyolar.Yardımcı olursanız sevinirim a.s.
canım benim doktorumda renkli ultrason vardı onda baktı ayrıntılı ultrasona gerek duymadı