2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
kızlar selam.

cuma annem geldi biliyonuz, 1gün diye kandırdım 2 gün kaldıı:jeyyar:

çok güzel geçti bugünde ist. hava mükemmel ötesi şuan d.gaz son kısık ve ben kısa kolluyum düşünün mis mis yaz havası!!zemuszemus

kahvaltıya kız kardeşimin boyfriendi geldikaydirigubbakcemile3 çok komikti çocuk utancından kafasını bile kaldıramadıkaydirigubbakcemile3 bişide yiyemedi tabi onun yerine kutlay yedikaydirigubbakcemile3

onları yolcu ettik evi toparlayıp çıktık annmele olivium falan gezdik.. defne tam bir avize aşıgı kız kafa hep tavanda geziyo kaydirigubbakcemile3 orayıda bi güzel süslemişlermi çıldırdıııı yaadelikafadulden dolanıp geldik ama iyi geldi kızımmada mevsimlik mont aldım.. annem beni eve bırakıp gitti ama çok üzüldüm valla..

birsenin bebelerine üzüldüm ya.. çok geçmiş olsun şu açlık olayı hakkaten sinir bozucuymuş bakalım nediyecekmiş??
bu arada ben defeneyi buayki dr kont.götürmedim ama eşim illa götürelim diyo pazartesiye kaldı bizden böyle çenem düştü ama hakkaten canım sıkılıyooo.. bide BU ESEN KARISI NERELERDE YAAA eşim erken gelse arayacam merak ettim mercimek hastaydı en son aradıgımda:uhm: inş. bişi yoktur..

Herkese selamlarra.s.

ınşallah annişler bebişler iyidir Bugün hava süperdi bizde gezdik walla çok iyi oldu kuzum sıkılmıştı evde durmaktan aman bi yorulmuş gelince hemen ağzı açık uyudu zillikaydirigubbakcemile3

Kızlar ya annem çeşit çeşit yemek yapmış memleketten kargoyla göndermiş canım annem allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin walla:Saruboceq:

Anneleri yanında olanlar şanslısınız walla keşke benimde yanımda olsaa:çok üzgünüm:

Kızlar selam a.s.

Hazırlıklar tam gaz sürüyor. Anneciğim gelicek birazdan yardıma. Fazla birşey kalmadı gerçi. Defdef'i yıkayıp uyuttu babası bende azcık dinleneyim size bakayım dedim a.s.

Burcu canım Defne'de aynen Kağan'ın tarif ettiğin gibi yapıyordu 2 gün sonra emekledi a.s.

Bengi'cim valla ben Chicco'nun mama sandalyesini kullanıyorum. Bağladığın sürece düşmesi mümkün değil. Bağlamazsan bi atak yapabilirler gibime geliyor ama ben çok memnunum a.s.

Birsom geçmiş olsun ya bi götür bakalım doktora kuzumu a.s.

Tülay'cım hediyelerini aldım bugün. Tekrar çok tşk ederim. Kesene bereket. Kızımın trikosu ve benim fularım çok şık. Öpüyoruz seni a.s.

Bizde sabah kalktık hemen kahvaltı sonrası markete gidip son eksiklerimizi aldık. Gelincede Defdef'i yıkayıp uyuttu babası. Bende buğdayları akşamdan suya basmıştım. Şimdi onları koydum haşlansın diye.Muffinlerimi pişirdim. Evimi derledim topladım. Bitek kısır yapmak ve eşim 5 gibi pasta ve kurabiyeleri alınca kurabiyeleri paketleyip, kurdele ve kağıtlarını eklemek kalıyor. Annişim gelincede evi bi silip son kez toz alıcak. Sonrada ben duş alıp cup kuaföre yerimseniben

Kuaföreden gelincede kısırımı hallederim 10 dk'da o da bitti gitti. Masayı da eşim hazırlar hazırızzzz alkisalkisalkis

Neyse kızım uyurken ben kaçayım da yapacak bişeyler bulayım öpüyorum sizi a.s.

Hayırlı olsun Defdef'in dişş buğdayııı opuyorumnanaktan sağlam inciler gelir inşallahhhihoyyyt

burcu kagan cok tatlı yaaa

Sağl cnmmm benim, aynen recomda öyle :)))

evet kızalar ben hamileyken okumuştum gerçektende çok yararı olduğunu söylüyorlar uygulayanlar,küçüük kartlar falan hazırlıyor resimli falan onlarla öğretiyorlardı veya bir kutunun içine oyuncakları doldurup ,çocuktan istediği oyuncağı getirmesini falan isitoyrlardı , bizimkilerde birazcık daha büyüsün darısı başımıza

kızlar bende varım veya yeni başlık açalım yaptıklarımızıda paylaşalım

Cnm ayrı bi topik açmaya gerek yok bence haziran annelerine katılıp devam edebiliriz, hem orda halihazırda katılımcıda var

kızlar selam.

cuma annem geldi biliyonuz, 1gün diye kandırdım 2 gün kaldıı:jeyyar:

çok güzel geçti bugünde ist. hava mükemmel ötesi şuan d.gaz son kısık ve ben kısa kolluyum düşünün mis mis yaz havası!!zemuszemus

kahvaltıya kız kardeşimin boyfriendi geldikaydirigubbakcemile3 çok komikti çocuk utancından kafasını bile kaldıramadıkaydirigubbakcemile3 bişide yiyemedi tabi onun yerine kutlay yedikaydirigubbakcemile3

onları yolcu ettik evi toparlayıp çıktık annmele olivium falan gezdik.. defne tam bir avize aşıgı kız kafa hep tavanda geziyo kaydirigubbakcemile3 orayıda bi güzel süslemişlermi çıldırdıııı yaadelikafadulden dolanıp geldik ama iyi geldi kızımmada mevsimlik mont aldım.. annem beni eve bırakıp gitti ama çok üzüldüm valla..

birsenin bebelerine üzüldüm ya.. çok geçmiş olsun şu açlık olayı hakkaten sinir bozucuymuş bakalım nediyecekmiş??
bu arada ben defeneyi buayki dr kont.götürmedim ama eşim illa götürelim diyo pazartesiye kaldı bizden böyle çenem düştü ama hakkaten canım sıkılıyooo.. bide BU ESEN KARISI NERELERDE YAAA eşim erken gelse arayacam merak ettim mercimek hastaydı en son aradıgımda:uhm: inş. bişi yoktur..

Cnmm mrb, bende şimdi esen nerde yazıcaktım sende okudum, yüreklerimiz birmiş datlum

Herkese selamlarra.s.

İnşallah annişler bebişler iyidir Bugün hava süperdi bizde gezdik walla çok iyi oldu kuzum sıkılmıştı evde durmaktan aman bi yorulmuş gelince hemen ağzı açık uyudu zillikaydirigubbakcemile3

Kızlar ya annem çeşit çeşit yemek yapmış memleketten kargoyla göndermiş canım annem allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin walla:Saruboceq:

Anneleri yanında olanlar şanslısınız walla keşke benimde yanımda olsaa:çok üzgünüm:

mrb cnmmm, oh iyi yapmışsınız vallahi değişiklik

oğlum kaanı izliyor

aman aynı kayra gibi sallıyor

:))) yerim o kayrayı ben

Herkese selamlarra.s.

İnşallah annişler bebişler iyidir Bugün hava süperdi bizde gezdik walla çok iyi oldu kuzum sıkılmıştı evde durmaktan aman bi yorulmuş gelince hemen ağzı açık uyudu zillikaydirigubbakcemile3

canım hakkaten bana çokta uuzak degil ama yinede yapamıyorum.. canım inş. sizde kavuşursunuz en yakın zamanda çok zor:1no2:

Sağl cnmmm benim, aynen recomda öyle :)))

Cnm ayrı bi topik açmaya gerek yok bence haziran annelerine katılıp devam edebiliriz, hem orda halihazırda katılımcıda var

Cnmm mrb, bende şimdi esen nerde yazıcaktım sende okudum, yüreklerimiz birmiş datlum

mrb cnmmm, oh iyi yapmışsınız vallahi değişiklik

:))) yerim o kayrayı ben

mrh güzellik.. hakkaten birmişşş buarada kaana bayıldımmmŞenizŞeniz

canım hakkaten bana çokta uuzak degil ama yinede yapamıyorum.. canım inş. sizde kavuşursunuz en yakın zamanda çok zor:1no2:

mrh güzellik.. hakkaten birmişşş buarada kaana bayıldımmmŞenizŞeniz

:)))))))) sağol cnmmm, esen kayboldu ortadan merak ettim bende, aslında dünde aklımdaydıda unuttum yazmayı... sen nasılsın cnm

kızlar ya dıdım dünden buyana hapşırıp duruyo.. bugun dahada arttı aferin verdim.. az önce burnuda akmış azcık :KK43:(( offff hasta etmedim diye seviniyodumm inş. sabaha gecer.. bide az önce sekrol öksürük şurubu verdimsenağlama

kılar ya dıdım dünden buyana hapşırıp duruyo.. bugun dahada arttı aferin verdim.. az önce burnuda akmış azcık :KK43:(( offff hasta etmedim diye seviniyodumm inş. sabaha gecer.. bide az önce sekrol öksürük şurubu verdimsenağlama

Cnm bazen kağanda yapıyo onu ama dahada artmıyo, sabaha bişeydik kalmıyo inş. defnşunda öyle olur, geçmiş olsun

iyilik bendende , kağanı uyuttum şu montesiro kartonlarını yapmakla uğraştım, yarın göstermeye başlayacağım bakalım ilgisini çekecekmi kuzucumun

ohh iyi uykular olsun ogluşa.. bizim uykular onların olsun..

ayyy burcu bana fenalar geliyo ugraşamam yavs seni gıpteyle takip ediyorum valla.. ne kafaya koyduysan hakkını veriyon, kafa patlatıyon eminim kaan yalayıp, yutacak ve çok eglenecekkaydirigubbakcemile3

canım eşim defneyi uyut diyerekten baskı yapıyor!! planları var galibaakannehir du bakalımkaydirigubbakcemile3 öpüyorum canımcım

X