2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi yapmışsın burcucum konuşmak en iyi yol biz şükür bugüne kadar yatağa birbirbirimize dargın girmedik ben içimde tutamam söylerim haklıysam kabul eder bazen de ben yanlış anlamış olurum doğruyu anlarım rahatlarım en iyisi konuşmak ahhhhhh kocacım gelse de konuşsak tartışsak ağlasak gülsek ama bunları beraber yapsaaaaakkk
hiç atmaya yeltendi mi kendini mama sandalyesinden kağan korkuttular da beni

Cnm kemeri var, bağlaydabilirsin, ama önündeki bardak tabak koymaya yarayan masası takılı olunca düşmesi imkansız kadar yükselti oluyo bizimkinde, yinede markadan markaya bu farkedebilir,korkarsan en kötü ihtimalle kemerini bağlarsın cnm

kesin kesin bizim deniz kaan da öyle yapmıştı şimdi tut tutabilirsen :emir_bebek: :emir_bebek:

:))) öylemiiii, ay çok sevindim cnm, geri geri çok rahat sürünüyo, ara arada öne doğru bir iki sürünme yapıyodu, ama bu hareketler yeni ve farklı, sürnme gibi değil emekleme pozisynu alıyo gibi geldi bana, ay ben deniz kaanımın emekleme videosuna bayılmıştım zaten inş. kağanımda onun gibi emekler :)))))))))

merhaba kızlarrr offf bugün alişi tekrar doktora götüreceğim öksürüğü arttı...
uyutmuyor geceleri inanın başım çatlıyor yanında yatırıyorum birinden birini
onlar uyanmasın diye inan put gibi yatıyorum...kendimi çok kötü hissediyorum ya

bide kızlar ben çok acıkmaya başladım sürekli açlık hissediyorum....sanırım benim pko yüzünden yaa
doktorlar sitesinde diyetisyene sordum şimdi....eskiden şeker ilacı alıyordum ben yaa doğum sonrası almamaya başladım tekrar alacağım sanıırım o ilaç iştahımı kesiyordu...

offf yaaa herşey bitti bu başladı.......

pınarcığım diş budayınız hayırlı olsun...
tutkun cnm ben d vitaminini mükemmel takip edemiyorum ama alişin dişi var
üstelik annemin davul fırınına tutnup iterek yürüyor yapı ile alakalı sanırımm

bengi biz portatif aldık ama masamızı talan ettiler şimdi kullanmıyrouz yaşına gelince belki tam değil ama şöle yaza doğüru sandalyede tam otururlar sanırım o yüzden ben normal olandan almayı düşünmedim hiç

yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz gördüm ama yazamadım ikizlerim var diş çıkarıyolar benide tüketiyolar kusura bakmayın...

geçmiş olsun birsen...

Kızlar selam a.s.

Hazırlıklar tam gaz sürüyor. Anneciğim gelicek birazdan yardıma. Fazla birşey kalmadı gerçi. Defdef'i yıkayıp uyuttu babası bende azcık dinleneyim size bakayım dedim a.s.

Burcu canım Defne'de aynen Kağan'ın tarif ettiğin gibi yapıyordu 2 gün sonra emekledi a.s.

Bengi'cim valla ben Chicco'nun mama sandalyesini kullanıyorum. Bağladığın sürece düşmesi mümkün değil. Bağlamazsan bi atak yapabilirler gibime geliyor ama ben çok memnunum a.s.

Birsom geçmiş olsun ya bi götür bakalım doktora kuzumu a.s.

Tülay'cım hediyelerini aldım bugün. Tekrar çok tşk ederim. Kesene bereket. Kızımın trikosu ve benim fularım çok şık. Öpüyoruz seni a.s.

Bizde sabah kalktık hemen kahvaltı sonrası markete gidip son eksiklerimizi aldık. Gelincede Defdef'i yıkayıp uyuttu babası. Bende buğdayları akşamdan suya basmıştım. Şimdi onları koydum haşlansın diye.Muffinlerimi pişirdim. Evimi derledim topladım. Bitek kısır yapmak ve eşim 5 gibi pasta ve kurabiyeleri alınca kurabiyeleri paketleyip, kurdele ve kağıtlarını eklemek kalıyor. Annişim gelincede evi bi silip son kez toz alıcak. Sonrada ben duş alıp cup kuaföre yerimseniben

Kuaföreden gelincede kısırımı hallederim 10 dk'da o da bitti gitti. Masayı da eşim hazırlar hazırızzzz alkisalkisalkis

Neyse kızım uyurken ben kaçayım da yapacak bişeyler bulayım öpüyorum sizi a.s.

Kızlar selam a.s.

Hazırlıklar tam gaz sürüyor. Anneciğim gelicek birazdan yardıma. Fazla birşey kalmadı gerçi. Defdef'i yıkayıp uyuttu babası bende azcık dinleneyim size bakayım dedim a.s.

Burcu canım Defne'de aynen Kağan'ın tarif ettiğin gibi yapıyordu 2 gün sonra emekledi a.s.

Bengi'cim valla ben Chicco'nun mama sandalyesini kullanıyorum. Bağladığın sürece düşmesi mümkün değil. Bağlamazsan bi atak yapabilirler gibime geliyor ama ben çok memnunum a.s.

Birsom geçmiş olsun ya bi götür bakalım doktora kuzumu a.s.

Tülay'cım hediyelerini aldım bugün. Tekrar çok tşk ederim. Kesene bereket. Kızımın trikosu ve benim fularım çok şık. Öpüyoruz seni a.s.

Bizde sabah kalktık hemen kahvaltı sonrası markete gidip son eksiklerimizi aldık. Gelincede Defdef'i yıkayıp uyuttu babası. Bende buğdayları akşamdan suya basmıştım. Şimdi onları koydum haşlansın diye.Muffinlerimi pişirdim. Evimi derledim topladım. Bitek kısır yapmak ve eşim 5 gibi pasta ve kurabiyeleri alınca kurabiyeleri paketleyip, kurdele ve kağıtlarını eklemek kalıyor. Annişim gelincede evi bi silip son kez toz alıcak. Sonrada ben duş alıp cup kuaföre yerimseniben

Kuaföreden gelincede kısırımı hallederim 10 dk'da o da bitti gitti. Masayı da eşim hazırlar hazırızzzz alkisalkisalkis

Neyse kızım uyurken ben kaçayım da yapacak bişeyler bulayım öpüyorum sizi a.s.

Cnm anlatımından ben bile heyecanlandım, bitsin hele bi resimlerden görmüş oluruz bizde :)))) , bide emekleme yakın demek :)))) oyyy sevindim cnm sağol

bende iyiyim hayatım kayranın yemeğini yediriyorum nasıl mutlu anlatamam

oyyy kuzucuma afiyet olsun hep böyle mutlu olsun inş.

Kızlar bu arada haziran annelerindeki montessiro eğitimi ile ilgili başlığa katıldım,bebeişlere çok faydalı, paylaşım yapan herkese açıklar, tavsiye ederim...

Kızlar faceye kağanın anlattığım hareketlerini içeren bi video ekliyorum :)

Haticecim forumu takip ediyorum şimdilik cnm

Tim Seldin'in kaleme aldığı Harika Çocuk Nasıl Yetiştirilir Bu kitabı okuduğumda, oğluma bakışım değişti. Onun, doğuştan getirdiği yetenekleriyle büyük bir gelişim potansiyeline sahip olduğu bilinci yerleşti bende. ıçimde Montessori yöntemlerini hemen hayata geçirme isteği uyandı. Oğlum, günlük hayat becerilerini edindikçe, kendine daha fazla güvenmeye başladı ve çok daha bağımsız hareket etmeye alıştı

Yazar:Tim Seldin

Sayfa Sayısı: 192
Dili: Türkçe
Yayınevi: Kaknüs Yayınları

X