- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
cnm ben mutfak için özel almadım eşimin bekar evinde varmış onu kullandık bi süre,geçen sene taşınında bu evde o da fazla bi kaç halı aldık sadece,krem bi halım vardı 2-3 ay öncede mutfağa uyuyor diye onu attım,ama leş oldu valla,güya üzerine kilim serdim hep,alırsam bende öyle alayım cnm ya, bu aralar biraz or ama neyseCanım bu işi de dalgaya aldılar ya bravo yaniklava: Boşver sen a.s.
Sağolasın canım inşallah abiciğim kurtulacak ya :Saruboceq:
Ya sorma düştü ama çok şükür kıç üstü düştü. Ödüm koptu ama akannehir
Değiştir tabi tatlım ya temiz olsun mutfak a.s.
Ben çok sık kirlenir diye mutfak banyo ve koridorun halılarını çamaşır makinasında yıkanır cinsten aldım. Çok iyi oluyor. Azcık lekelense atıyorum makinaya missss opuyorumnanaktan
kısır yap bence daha kolay patatesi soyma derdi yok,kaynatma derdi yok,doğrama derdi yok,suyu ısıt bulguru koy ohh missscokacimcoookMutfağımı toparladım yine cornflakes yaptım kendime. Eşimi de aradım gelirken dolma fıstığı falan alsın, yarın anneciğimle bi zeytinyağlı sarma yapalım cumartesi için. Kayınvalidemde ıspanaklı ve cevizli olarak 2 çeşit börek ve elmalı kurabiye yapıcak. Bende patates salatası yada kısır yapıcam karar veremedim :uhm: E pastayla kurabiyeyide eşim cumartesi alınca bitti gitti zemuszemus
ayy tıslar yeni geldim yaaa
çarşıya çıkmıştım şoförle bi kaç özel işim vardı...
siz naptınız bakim?
kolay gelsın pınarcım cmt baya yogun gececek resımlerınızı cekın bol bol bakarıs hafta sonu:lepi: abın ıcınde allah tez zamanda kavusturur ınsallah
ben cıkıyorum kızlar optımuma gıdıyorum varmı sıparısı olan:uhm: eşimin arkadasının kızı olmusta ona bıseyler almaya gıdıyorum ordanda kuzumun yanına dogru eveeee eşimin macı varmıs bu aksam 11e dogru gelırım
günaydın kızlar.
özlem'cim ben yatmadan önce calpol veya dolven veriyorum zaten. ama hiç fayda etmiyor maalesef. galiba artık huy edindi. kafasında saat kurulu gibi 1 dedim mi kalkıyo sabahlıyoruz. işin garibi gündüzde doğru dürüst uyumuyor.
ama dediğiniz gibi şikayet etmememiz lazım. çok şükür sağlıklı bebeklerimiz. ben de dün doktorda beklerken bir anne geldi. kızı down sendromluydu. o an aklım başıma geldi. allaha ne kadar şükretsek azdır kızlar.
annemin karşı komşusunun kızı da down sendromlu. çocuk 8 yaşında daha doğru düzgün konuşamıyor. kalbinde üç tane büyük delik var, böbrekleri nefrit, diz kapağında kayma var ve daha bir sürü hastalık. narkozdan çıkamaz diye kalp ameliyatı yapamıyorlar. doktor en fazla regl olana kadar yaşar demiş. düşünsenize annesinin halini. hiçbir şey teselli etmiyor onu.
çok şükür rabbim bize sağlıklı bebekler vermiş kıymetini bilelim.
Defdef kakasını yaptı diye yatırdım yere altını değiştireyim dedim. Ay bir ağladı açtırmıyo altını. Yapıştı yakama emicem diye. Emzireyim de öyle değiştireyim bari dedim ama uyudu çatlak ya kaydirigubbakcemile3 Totosunda bi ton mokla uyuyo şimdi kaydirigubbakcemile3
Defne hanım uyanmış bide yatakta etrafında o kadar yastık varken aşağı inmeye çalışmış poposunun üstüne düşmüş yere. Ay ağlamasını duyunca aklım çıktı kafa üstü falan düştü zannettim. Kontrol ettim her yerini neyseki bi yerini çarpmamış çok şükür. Belliki ayaklarını sallandırmış inmeye çalışırken popo üstü düşmüş. Ay çok şükür :Saruboceq: Bi daha hep yere yatıracağım bu kızı a.s
Kuzeninin başı sağlsun cnm, Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
Amin canım sağolasın
kızlar bugün eşimde bende niyetliyiz. haberiniz vardır ama muharrem ayının 9-10 ve 11. günü oruç tutmanın fazileti çok fazlaymış. gerçi bugün 8. günü ama bir gün erkenden başlamışız biz:kedi: cumartesi de aşure günü. şöööylee güzel bir aşure yapıp dağıatayım yeni komşularıma.
iftara da mercimek çorba, etli pilav, salata yapıyorum. mmmmcokacimcoook
Allah kabul etsin canım afiyet olsuna.s.
Kızım mama sandalyesinde elma dişlerken bende patlıcanlarımı kızarttım, içinin kıymasını yapıp bohça yaptım ve borcama dizdim. Eşimin gelmesine yakın fırına atarım. O arada da pilav yaptım mı tamadır yemeğim zemuszemus
Kuzumla sevişeyim azcuk gelirim yine a.s.
Afiyet olsuna.s.
Ay kızlar şimdi babam aradı abimin temziye verdiğimiz dosyası ile ilgili mart ayında mahkeme varmış. 1 sene sonra cevap geldi nihayet. Avukat karar kesin bozulacak çıkacak abin diyor ay ne olur dua edin de şu esaretten kurtulsun güzel abim ya :Saruboceq:
Canım inşallah herşey yolunda gider abin kurtulur allah yolunu açık etsin inşallah:Saruboceq:
arkadaşlar bi bakın Allah aşkına yaaa
Domuz gribi aşısıyla ilgili bilgilerimiz paylaşalım arkadaşlar herkesi bekliyorum - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Bence bu bayan ne yazdığını bilmiyor tekrar okusun bi
Mutfağımı toparladım yine cornflakes yaptım kendime. Eşimi de aradım gelirken dolma fıstığı falan alsın, yarın anneciğimle bi zeytinyağlı sarma yapalım cumartesi için. Kayınvalidemde ıspanaklı ve cevizli olarak 2 çeşit börek ve elmalı kurabiye yapıcak. Bende patates salatası yada kısır yapıcam karar veremedim :uhm: E pastayla kurabiyeyide eşim cumartesi alınca bitti gitti zemuszemus
Güzel geçer inşallah diş buğdayınız canıma.s.
kızlar merhaba nasılsınız arkadaşlar
Sağol canım iyiyz sen nasılsın?a.s.
Rabbime çok şükür ki yavrularımız sağlıklı allah hasta yavrularada acil şifalar versin:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3zilliye bak sen kaydirigubbakcemile3
Ay geçmiş olsun canım şükür bişeyi yokopuyorumnanaktan
Amin canım sağolasın
Afiyet olsuna.s.
Canım inşallah herşey yolunda gider abin kurtulur allah yolunu açık etsin inşallah:Saruboceq:
sağol canım bende iyiyim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim arkadaşlar ben iyiyim sizler nasılsınız
cnm ben mutfak için özel almadım eşimin bekar evinde varmış onu kullandık bi süre,geçen sene taşınında bu evde o da fazla bi kaç halı aldık sadece,krem bi halım vardı 2-3 ay öncede mutfağa uyuyor diye onu attım,ama leş oldu valla,güya üzerine kilim serdim hep,alırsam bende öyle alayım cnm ya, bu aralar biraz or ama neyse
kısır yap bence daha kolay patatesi soyma derdi yok,kaynatma derdi yok,doğrama derdi yok,suyu ısıt bulguru koy ohh missscokacimcoook
ne yapalım cnm hoş sohbett ettik işte bizde hoşgeldin bu arad
teşekkür ederim arkadaşlar ben iyiyim sizler nasılsınız
Aklında bulunsun tatlım alacağın zaman öyle al hem ucuz hemde çok kullanışlı a.s.
Haklısın tatlım kısır yapayım a.s.
Sağol canım a.s.
Sağolasın canım a.s.
cnm ben mutfak için özel almadım eşimin bekar evinde varmış onu kullandık bi süre,geçen sene taşınında bu evde o da fazla bi kaç halı aldık sadece,krem bi halım vardı 2-3 ay öncede mutfağa uyuyor diye onu attım,ama leş oldu valla,güya üzerine kilim serdim hep,alırsam bende öyle alayım cnm ya, bu aralar biraz or ama neyse
kısır yap bence daha kolay patatesi soyma derdi yok,kaynatma derdi yok,doğrama derdi yok,suyu ısıt bulguru koy ohh missscokacimcoook
ne yapalım cnm hoş sohbett ettik işte bizde hoşgeldin bu arad
küçük canım
iyi akşamlar mesai bitti eve didiyoyummmmm bye byeeeee
tatlımbu tıff daha hamile anne olmamış o yüzden annelerin duygusunu anlayamaz tatlım onu bilerek yazmamış bence
bekarken başka evliyken başka hele anne olunca bambaşka biri oluyoruz
daha olmamış bu hatun dert etmeyerimseniben
ŞenizŞenizŞenizCanım bu işi de dalgaya aldılar ya bravo yaniklava: Boşver sen a.s.
Sağolasın canım inşallah abiciğim kurtulacak ya :Saruboceq:
Ya sorma düştü ama çok şükür kıç üstü düştü. Ödüm koptu ama akannehir
Değiştir tabi tatlım ya temiz olsun mutfak a.s.
Ben çok sık kirlenir diye mutfak banyo ve koridorun halılarını çamaşır makinasında yıkanır cinsten aldım. Çok iyi oluyor. Azcık lekelense atıyorum makinaya missss opuyorumnanaktan
Mutfağımı toparladım yine cornflakes yaptım kendime. Eşimi de aradım gelirken dolma fıstığı falan alsın, yarın anneciğimle bi zeytinyağlı sarma yapalım cumartesi için. Kayınvalidemde ıspanaklı ve cevizli olarak 2 çeşit börek ve elmalı kurabiye yapıcak. Bende patates salatası yada kısır yapıcam karar veremedim :uhm: E pastayla kurabiyeyide eşim cumartesi alınca bitti gitti zemuszemus
canım ya boşver sen sinirlenme herkes profesör bu ülkede çok biliyorlar a.s.[/QUOTE]
haklısın cnm
Rabbime çok şükür ki yavrularımız sağlıklı allah hasta yavrularada acil şifalar versin:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3zilliye bak sen kaydirigubbakcemile3
Amin canım sağolasın
Afiyet olsuna.s.
bencede cnmŞeniz
Pınar'cım inşallah yeni yıl siizin için uğurlu olur abin kurtulup özgürlüğüne ve sevenlerine kavuşur. Bu arada Defne'de akıllı bıdıkmış nasıl ineceğini anlamış şimdiden. ama mesafeyi ayarlayamamış sanırsam. zamanla çalışma yapa yapa onuda geliştirir.
Burcu sanırım aşı knusunda fazla hashas olduğğun için kızcağazın dediklerini çok önemsemişsin. Beyaz'ında dediği gibi o daha anne bile değil. Bizim gibi hissedemez.
vahh zavallı kızcağız çok iyi niyetliymişte ben ciddiye aldığım için olmuş he
vahh zavallı kızcağız çok iyi niyetliymişte ben ciddiye aldığım için olmuş he