2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben mutfak için özel almadım eşimin bekar evinde varmış onu kullandık bi süre,geçen sene taşınında bu evde o da fazla bi kaç halı aldık sadece,krem bi halım vardı 2-3 ay öncede mutfağa uyuyor diye onu attım,ama leş oldu valla,güya üzerine kilim serdim hep,alırsam bende öyle alayım cnm ya, bu aralar biraz or ama neyse
kısır yap bence daha kolay patatesi soyma derdi yok,kaynatma derdi yok,doğrama derdi yok,suyu ısıt bulguru koy ohh missscokacimcoook
ayy tıslar yeni geldim yaaa

çarşıya çıkmıştım şoförle bi kaç özel işim vardı...

siz naptınız bakim?

ne yapalım cnm hoş sohbett ettik işte bizde hoşgeldin bu arad

Sağolasın canım merak etme bol bol resim çekeceğim inşallah a.s.

Ay sağol canım ya inşallah dua ediyoruz abim için hep a.s.

İyi alışverişler canım a.s.

Rabbime çok şükür ki yavrularımız sağlıklı allah hasta yavrularada acil şifalar versin:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3zilliye bak sen kaydirigubbakcemile3

Ay geçmiş olsun canım şükür bişeyi yokopuyorumnanaktan

arkadaşlar yazdıklarınızı fazla okuyamadım hasta olanlar geçmiş olsun

Aklında bulunsun tatlım alacağın zaman öyle al hem ucuz hemde çok kullanışlı a.s.

Haklısın tatlım kısır yapayım a.s.

teşekkür ederim arkadaşlar ben iyiyim sizler nasılsınız

Sağol canım a.s.

Sağolasın canım a.s.

Aklında bulunsun tatlım alacağın zaman öyle al hem ucuz hemde çok kullanışlı a.s.

Haklısın tatlım kısır yapayım a.s.

Sağol canım a.s.

Sağolasın canım a.s.

sağol cnm inş yaza artık herhangi bir ismi var mı cnm kull andığın halının

iyi yapmışsınız ohhh
hoşbulduk canımmm a.s.

Pınar'cım inşallah yeni yıl siizin için uğurlu olur abin kurtulup özgürlüğüne ve sevenlerine kavuşur. Bu arada Defne'de akıllı bıdıkmış nasıl ineceğini anlamış şimdiden. ama mesafeyi ayarlayamamış sanırsam. zamanla çalışma yapa yapa onuda geliştirir.
Burcu sanırım aşı knusunda fazla hashas olduğğun için kızcağazın dediklerini çok önemsemişsin. Beyaz'ında dediği gibi o daha anne bile değil. Bizim gibi hissedemez.

KKIZLAR YA 80x120 ne kadar oluyur ya kğçük mü demek netten baktım da şimdi çok beğendim halıyı ama küçük galiba

Cnm sen bunları tamamen iyi niyetinle yazdın şüphem yok ama ,orası bi bilgi paylaşım topiği, bilgi paylaşmak için açtık, abuk sabuk saçmalama topiği değil, ki onun haddini fazlaşıyla aştığını ve ona karşı tavrımın çokkkk fazla yumuşak olduğunu bile düşünüyorum... ben hamileykende anneliiğin ne demek olduğunu biliyordum ve yavruma zarar gelmesin diye ne kadar rahatsız olsamda dğru dürüst banyo bile yapamadım ( bildiğin gibi düşük telikem vardı ve 23. haftadan 38. haftamın bitimine kadar hiç kalkmadan hep yatarak kurtarabildim çocuğumu)
Bu yüzden hamile olması saçmalayabilme hakkını vermez hiç bir zaman,anneliği bilmemesi anlamınada gelmiyor...

ŞenizŞenizŞeniz

ohh diş partisi süper lucak desene :)))

Son düzenleme:
slm kızlar misafir vardı bugün bizde ....eeee gecede mahfoluyorum bu ara kahvaltı çocuklar derken
anca misafir hazırlığı yaptık....
misafirer gitti bende buraya koştummm...öptüm siziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…