2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Burcu'cum cevap verrirken karşıdakinin kırılacağını unutmamak çook alaycı olmamak gerekir diye düşünüyorum.

her zaman öyleyim cnm zaten,

Nerdeyse bu forum açıldığından beri burdayım ve en baştan beri hepimiz , ki buna bende dahil, birbirimizi kırmayacak şekilde paylaşımlar yapıyoruz,sadece senin o şahısın yaptığı abuk sabuk yorumu ve benim kıza yazdığım o kadar iyiniyetli ve alttan alıcı hatasını gösterici ve örnekleyici yorumumu okuduktan sonra bana nasıl kızcağız fln yazdığını düşünüyorum

ki BOZONCUĞUM sen benim kırılacağımı bile bile niye bana böyle bi yorum yaptnki, bende senin bu yazdığının üzerine seni kırmamak adına sana kötü hiç birşey yazmadım, senin yorumundu saygı duydum zavallı kız iyi niyetliymiş ben ciddiye aldığım için olmuş diye düşünüyosun bende öyle dedim ne var bunda
esas sen bana yazdığını bi sefer daha oku tatlım ve beni ne kadar kırdığının farkına var,

Bunarı yazarken benim kırılacağımı düşünmedinmi soruyorum sana

Son düzenleme:

her zaman öyleyim cnm zaten sadece senin o şahısın yaptığı abuk sabuk yorumu ve benim kıza yazdığım o kadar iyiniyetli ve alttan alıcı yorumumu okuduktan sonra bana nasıl kızcağız fln yazdığını düşünüyorum
ki BOZONCUĞUM sen benim kırılacağımı bile bile niye öyle bi yorum yaptnki, bende senin bu yazdığının üzerine seni kırmamak adına sana kötü hiç birşey yazmadım, senin yorumundu saygı duydum zavallı kız iyi niyetliymiş ben ciddiye aldığım için olmuş dedim ne var bunda
Bunarı yazarken benim kırılacağımı düşünmedinmi soruyorum sana

Canım ben niye seni kırmayı düşüneyim durup dururken. Hiç aklıma gelmedi kırılacağın.
Bukadar bilgisizce bir yazı yazdığı için kızcağız dedim orda ayrıca.

Canım ben niye seni kırmayı düşüneyim durup dururken. Hiç aklıma gelmedi kırılacağın.
Bukadar bilgisizce bir yazı yazdığı için kızcağız dedim orda ayrıca.

Cnm ben daha fazla uzatmak istemiyorum, sana sadece şunu dicem , baştan itibaren ONUN, BENİM, ve buna karşılık BANA SENİN yazdığın yorumu bi sefer daha gözden geçir ne demek istediğimi anlayacaksın, buraya insanlar mutlu olup paylaşım yapmak için geliyor BİRBİRİNE LAF SoKMAK İÇİN değil
Yinede yazdıklarına rağmen sana darılmadan senide bu yorumu yazmamış olduğun zamanlardaki gibi,bu forumdaki herkes gibi, görebilirim inan, sadece ne yazdığını görmeni istiyorum, ok
a.s

oyy kızlar kağancım uyumadı, babasının kucağına verdim oynuyolar şimdi, bende biraz pc ye bakayım, salladıkça ayağım ağrıyo, geçen gün salıncak baktık belki onda sallarsak uyur diye bi umut, ama otomatiklerin geneli 9kg a kadar sallıyo, eğer şööle en az 1 yaşına kadar sallanabileceği bi otmatik salıncak bulursak alıcaz ama şmmdiye kadar baktıklarımın arasında bulamadım,
ayakta sallama işi gerçekten zor bi işmiş... sallamadanda uyumuyo , hatta bu akşam sallasamda uyumuyo...

slm kızlar misafir vardı bugün bizde ....eeee gecede mahfoluyorum bu ara kahvaltı çocuklar derken
anca misafir hazırlığı yaptık....
misafirer gitti bende buraya koştummm...öptüm siziii

cnm hadi geçmiş olsun atlatmışsın misafirleri, hem misafir hem afacanlar yormuştur bugün annesiniopuyorumnanaktan

cnm hadi geçmiş olsun atlatmışsın misafirleri, hem misafir hem afacanlar yormuştur bugün annesiniopuyorumnanaktan

sorma cnm ama halam geldi annem ben ancak misafir ağırlıyoruz valla
ama annemlerin burada bigün boş değilsin
bizim kredi borcumuz var 2011 de bitecek mayısda
onu bitirelim evimi satıp bende buraya gelecem inş.

herkese iyi geceler
ben burcu bende mayıs annesiyim mahmut efe isminde bir oğlum var
arada sizleri okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
çoğunuzu tanıyorum aslında
bundan sonra daha çok girmek istiyorum tabi beni de aranıza alırsanız

herkese iyi geceler

Allah bağışlasın canım hoşgeldin aramızaa.s.

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar bende yatayım yarın iş var kızlar yarın akşam kardeşimin doğumgünü annemler bize gelecekler kardeşime süpriz yapacağız :)) öptüm sizi ve kuzucuklarınızıa.s.

herkese iyi geceler

aramıza hoşgeldin canım a.s.

iyi geceler kızlar tatlı rüyalar bende yatayım yarın iş var kızlar yarın akşam kardeşimin doğumgünü annemler bize gelecekler kardeşime süpriz yapacağız :)) öptüm sizi ve kuzucuklarınızıa.s.

iyi geceler banucum.

herkese iyi geceler

hoşgeldin canım. tabiki alırız:)))a.s.

selam..bende yeni üye oldum..mayısta doğum yapıcam..ist.da önerebileceğiniz hastane doktor ismi var mı??

herkes yatmış uyumuş bi biz kalmışız galiba:sinifsinif: benim oğlanın uyumaya niyeti yok şu satte davul çalıyoooookaydirigubbakcemile3

X