2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hemen koyayım cnm silerim sonra seni mi kırıcamyerimseniben

bu açıkken çekindiğim resim
şimdi kapalım buda son halim
daha doğrusun doğumdan sonraki pcde başka resim bulmadım cnm

ok özlemcim bende merak ediyorum seni:))

kızlar dün duruya annem tarhana yapmış ama dokunmuş sanırım gece pek keyifli değildi tarhana acısızdı yediren var mı aranızda

kızlar dün duruya annem tarhana yapmış ama dokunmuş sanırım gece pek keyifli değildi tarhana acısızdı yediren var mı aranızda

sızedeee gunaydın kızlarrr
benım kıs bayılarak ıcıyor tarhanayı ben verıyorum haftada 3gun nerdeysee

cnm bize dr. özellikle önerdi tarhanayı içinde çok şey olduğu için çok besleyiciymiş,araştırılmış öğün olarak bile verebilirsin dedi.bende veriyorum cnm yeni başladım

cnm bize dr. özellikle önerdi tarhanayı içinde çok şey olduğu için çok besleyiciymiş,araştırılmış öğün olarak bile verebilirsin dedi.bende veriyorum cnm yeni başladım

bende yararlı ve vitaminli olduğunu biliyorum ama banada dokunur tarhana ne zaman yesem mide reflüm kötüleşir acaba kızımada ondan mı dokunuyor anlamadım sağol bitanem

cerencim sağol bitanem :)) sanada günaydın nasılsın

iyiyim güzelim sağol...

hemen koyayım cnm silerim sonra seni mi kırıcamyerimseniben

opuyorumnanaktan tamamcnm bekliyorum

sayfa hata veriyo biraz sonra yüklerim resimleri

bak merakla bekliyoruz ona göreee :uhm:

banucum bende vermiştim ama bir seferinde biz eve hazır tarhana çorbası almıştık o sırada baktım bizimkide ağzını açıyor ver diye biraz yedirmiştim ama dediğim hazır çorba idi bizimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…