2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızım mama sandalyesinde elma dişlerken bende patlıcanlarımı kızarttım, içinin kıymasını yapıp bohça yaptım ve borcama dizdim. Eşimin gelmesine yakın fırına atarım. O arada da pilav yaptım mı tamadır yemeğim zemuszemus

Kuzumla sevişeyim azcuk gelirim yine a.s.

Ay kızlar şimdi babam aradı abimin temziye verdiğimiz dosyası ile ilgili mart ayında mahkeme varmış. 1 sene sonra cevap geldi nihayet. Avukat karar kesin bozulacak çıkacak abin diyor ay ne olur dua edin de şu esaretten kurtulsun güzel abim ya :Saruboceq:

bugun işlerım sakin facede dolanıyodum bende eklı olan mayıs kuzuların resımlerıne baktımda cogumuzun bebişleri aynı babasııı benım kızda olmak uzere ne cok sevmışız kocalarımızı opuyorumnanaktan

canım inşallah sonuç istediğiniz gibi olur. allah yüzünüzü güldürür inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

kız burcu, boşver anam sevinsin accuk gariban görümcen. hem onun yerinde olsam böyle yakuşuklu bebeyi bende sahiplenirdim:roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞeniz
Allah kabul etsin cnm
bencede cnm

ŞenizŞeniz

inş kurtulur abin cnm ya. çok zrdur emininm sizin için...

bencede cnm :)))

Defdef'im emerken uyudu bende salıncağını yere indirdim öyle yatırdım. Salıncaktan da atar falan kendini bu deli kız. Yemek yaparken mutfak dağıldı bi toparlayayım fırsat varken. Bide pirinç ıslatayım a.s.

onu bile sever olduk
evet valla ya
oh çok severim patlıcanı bendecokacimcoookcokacimcoook

inş canım ya,kurtulur abin bir an önce:Saruboceq:Şeniz
şimdi okudum defne düşmüş cnm ya geçmiş olsun ama bişey olmamış çok şükür yerimseniben
kızlar bende yemeklerimi koydum,elektirik süpürgesinin hortumunu koradım off deli gibi oldum yaw 2 saat onunla uğralştım yapmak için kestim mestim yaptım şimdilik bişeyler
şimdi gidem de mutfağın halısını değişeyim krem rendi halı kahverengi oldu mutfakta yıkayamam şimdi boş bir odamız var ordaki halı ilde değişeyim kim farkeder ki mutfakta temiz olur di mi yaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zeynep uyurklen yapayım hemen kalkar o da şimdiakannehir

Canım bu işi de dalgaya aldılar ya bravo yani klava: Boşver sen a.s.

Sağolasın canım inşallah abiciğim kurtulacak ya :Saruboceq:

Ya sorma düştü ama çok şükür kıç üstü düştü. Ödüm koptu ama akannehir

Değiştir tabi tatlım ya temiz olsun mutfak a.s.

Ben çok sık kirlenir diye mutfak banyo ve koridorun halılarını çamaşır makinasında yıkanır cinsten aldım. Çok iyi oluyor. Azcık lekelense atıyorum makinaya missss opuyorumnanaktan

Mutfağımı toparladım yine cornflakes yaptım kendime. Eşimi de aradım gelirken dolma fıstığı falan alsın, yarın anneciğimle bi zeytinyağlı sarma yapalım cumartesi için. Kayınvalidemde ıspanaklı ve cevizli olarak 2 çeşit börek ve elmalı kurabiye yapıcak. Bende patates salatası yada kısır yapıcam karar veremedim :uhm: E pastayla kurabiyeyide eşim cumartesi alınca bitti gitti zemuszemus

ayy tıslar yeni geldim yaaa

çarşıya çıkmıştım şoförle bi kaç özel işim vardı...

siz naptınız bakim?

PINARCIM tam giderken okumuştum defnem düşmüş canım geçmiş olsun aman dikkat edelimmm valla ya çok hareketliler...

PINARCIM tam giderken okumuştum defnem düşmüş canım geçmiş olsun aman dikkat edelimmm valla ya çok hareketliler...

Sağolasın canım a.s. Neyseki akıllılık edip kafa üstü değil geri geri inmeye çalışmışta poposunun üstüne düşmüş a.s

kolay gelsın pınarcım cmt baya yogun gececek resımlerınızı cekın bol bol bakarıs hafta sonu:lepi: abın ıcınde allah tez zamanda kavusturur ınsallah

ben cıkıyorum kızlar optımuma gıdıyorum varmı sıparısı olan:uhm: eşimin arkadasının kızı olmusta ona bıseyler almaya gıdıyorum ordanda kuzumun yanına dogru eveeee eşimin macı varmıs bu aksam 11e dogru gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…