Ay kızlar şimdi babam aradı abimin temziye verdiğimiz dosyası ile ilgili mart ayında mahkeme varmış. 1 sene sonra cevap geldi nihayet. Avukat karar kesin bozulacak çıkacak abin diyor ay ne olur dua edin de şu esaretten kurtulsun güzel abim ya :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizkız burcu, boşver anam sevinsin accuk gariban görümcen. hem onun yerinde olsam böyle yakuşuklu bebeyi bende sahiplenirdim:roflol:
Allah kabul etsin cnmkızlar bugün eşimde bende niyetliyiz. haberiniz vardır ama muharrem ayının 9-10 ve 11. günü oruç tutmanın fazileti çok fazlaymış. gerçi bugün 8. günü ama bir gün erkenden başlamışız biz:kedi: cumartesi de aşure günü. şöööylee güzel bir aşure yapıp dağıatayım yeni komşularıma.
iftara da mercimek çorba, etli pilav, salata yapıyorum. mmmmcokacimcoook
bencede cnmBurcucum sanırım kendini böyle tatmin ediyor görümcen. Ben olsam çok takmazdım. Herkes hayırlı olsun dedi diye Kaan onun oğlu olmayacak sonuçta. Tabi buldu yakışıklı çocuğu hiç sesini çıkarmıor herhalde. Kafası çalışsa bunu yapmaz. Elbet biri biliyodur durumunu. belkide senin göreceğini bildiği için seni sinir etmek içinde yapmış olabilir. .
ŞenizŞenizAy sorma canım ya 2 dk gözümün önünden ayıramıyorum. Tuvalete gitsem alıp koridora koyuyorum valla ama uyanmış ve inmeye çalışmış zilli akannehir
Olur öyle arada canım sıkma kendini. Kuzularımızı bi öpüp koklarız geçer gider a.s.
Sağolasın canım bundan sonra daha dikkatli olacağım a.s.
Ay boşver salla gitsin o zaman o da kendini öyle avutsun gıcık bunlar yaklava:
Allah kabul etsin canım a.s.
Kolay gelsin canım hafta sonuda mı çalışıcan Allah kolaylık versin a.s.
Kolay gelsin canım a.s.
Ay kızlar şimdi babam aradı abimin temziye verdiğimiz dosyası ile ilgili mart ayında mahkeme varmış. 1 sene sonra cevap geldi nihayet. Avukat karar kesin bozulacak çıkacak abin diyor ay ne olur dua edin de şu esaretten kurtulsun güzel abim ya :Saruboceq:
bugun işlerım sakin facede dolanıyodum bende eklı olan mayıs kuzuların resımlerıne baktımda cogumuzun bebişleri aynı babasııı benım kızda olmak uzere ne cok sevmışız kocalarımızı opuyorumnanaktan
canım inşallah sonuç istediğiniz gibi olur. allah yüzünüzü güldürür inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:
inş kurtulur abin cnm ya. çok zrdur emininm sizin için...
evet valla yaonu bile sever olduk
oh çok severim patlıcanı bendecokacimcoookcokacimcoookKızım mama sandalyesinde elma dişlerken bende patlıcanlarımı kızarttım, içinin kıymasını yapıp bohça yaptım ve borcama dizdim. Eşimin gelmesine yakın fırına atarım. O arada da pilav yaptım mı tamadır yemeğim zemuszemus
Kuzumla sevişeyim azcuk gelirim yine a.s.
arkadaşlar bi bakın Allah aşkına yaaa
Domuz gribi aşısıyla ilgili bilgilerimiz paylaşalım arkadaşlar herkesi bekliyorum - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Domuz gribi aşısıyla ilgili bilgilerimiz paylaşalım arkadaşlar herkesi bekliyorum - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
evet valla ya
oh çok severim patlıcanı bendecokacimcoookcokacimcoook
inş canım ya,kurtulur abin bir an önce:Saruboceq:Şeniz
şimdi okudum defne düşmüş cnm ya geçmiş olsun ama bişey olmamış çok şükür yerimseniben
kızlar bende yemeklerimi koydum,elektirik süpürgesinin hortumunu koradım off deli gibi oldum yaw 2 saat onunla uğralştım yapmak için kestim mestim yaptım şimdilik bişeyler
şimdi gidem de mutfağın halısını değişeyim krem rendi halı kahverengi oldu mutfakta yıkayamam şimdi boş bir odamız var ordaki halı ilde değişeyim kim farkeder ki mutfakta temiz olur di mi yaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
zeynep uyurklen yapayım hemen kalkar o da şimdiakannehir
PINARCIM tam giderken okumuştum defnem düşmüş canım geçmiş olsun aman dikkat edelimmm valla ya çok hareketliler...
kızlar merhaba nasılsınız arkadaşlar