- 26 Ekim 2008
- 6.173
- 57
merhaba kızlar benimde sabahtan beri günüm çok güzel geçti ama akşam burnumuzdan geldi oğlumu 2 saniyeliğine yatağıma koymuştum hemde ortalamıştımda sen 2saniyede nasıl okadar dönüyosan dön ve düş bir ses duydumki aklım durdu kurban olurum oğlumda nasıl ağlıyordu dünya başıma yıkıldı resmen çok kötü oldum hemen hastaneye gittik röntgen falan çekildi Allahtan birşey çıkmadı ama bu gece nöbetteyim inşallah bu geceyi sorunsuz atlatırız Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir şey :sinifsinif:
sana zahmet olmazsa canım tarifini verebilirmisin makarnayı çok severim o yüzden değişik soslarınada bayılırımkaydirigubbakcemile5
Cnm çokkk geçmiş olsun ya, bişiciği yoktur inş. kuzunun
Günaydınlarrr kızlarra.s.
Çalışan annelere iyi mesailer evdekilere de hayırlı günlera.s.
Benim kuzu didşinden uyuyamıyomuş ya yavrum yatarken ağrı kesici verdim gece 12 de yattı sabah 9 a kadar uyanmadan uyudu walla alkisalkisalkis ay bende uyudum dinlendim hihoyyyt
Özlemcim sağol ya sen söylemesen aklıma gelmezdiiŞeniz
aferin bızdığa :)))
evet banucum dün bunu okuyunca allaha şükrettim..mesela bazen geliyoruz aman gece uyumadı yok yemek yemedi diye dertleniyoruz bunlarda dertmi değilmi en kötü derdimiz bunlar olsun o yüzden bi daha şikayetlenmicem...neler var yaaa
günaydın sanada canımmmmmm a.s.
Ceren gönderdiğin linke baktım, ama keşke bakmaz olsaydım diyorum çünkü çok fazla etkileniyorum ben bu tarz şeylerden bi daha hep rüyalarıma fln giriyo ağlayarak uyanıyorum sonra, Rabbim ailesine sabır versin diyorum, hepimiz geldik gidicez ama Rabbim hayırlı ve sıralı ölüm versin versin hepimize, bide cnm üstte yazdığın dikkatimi çekti dertleniyoruz demişsin ya, onunla ilgili kendi şahsım adına bi açıklama yapmış olayım, kağanımla ilgili yazdıklarımın hiç biri ğlumdan dertlenmek şikayet etmek değildi bu güne kadar, diğer arkadaşlarında bebeklerinden şikayetleri olduğunuda düşünmedim, sadece gününü anlatmak paylaşmak amaçlı olduğunu düşünmüştüm sen böyle yazınca farklı düşündüğünü farkettim
, oğluma her sarılışımda onu bana bağışladığı için Rabbime hep şükrettim ve ömrüm oldukça edicem, Rabbim meleklerimizi korusun inş.
Allah kimseye evlat acısı vermesin eminim çok kötü bişeydir Rabbim yavrularımızı korusun:Saruboceq:
Kızlar benim kuzenimde iki kere yavrusunu kaybetti ikiside sağlıklı doğmuştu birini 4 aylık birini 9 aylık olduğunda kaybetti ik,inci geçen sene kaybetti ve dünyası başına yıkıldı sanıyor kuzenim yaşıyorum ama öylesine diyor ikiside genetik bir hastalıkmış ve hasta doğmaları çok düşük bir ihtimaldi ama işte takdir i ilahi bu olsa gerek:çok üzgünüm:
Kuzeninin başı sağlsun cnm, Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
off ya dijitürk kapandıı defnede tam baby tvde en sevdigi dogumgünü şarkısını izliyodusenağlama
ya 2 fatura vardı ödenmemiş hemende kaapıyolarmı ya bide hepsi gitti kanalların kanal d atv falanda yok anlamadım... o degilde kızım durmuyor şimdiiiimafoldumben mafoldumben
neyse hadi herkesi öpüyorum ugrarım daha kızımı alıp mutfaga geçelim orada tv açalıma.s.
kız büyük eksiklik valla, kanalın kapandığını düşünemiyorum Allah korusun :))))))
günaydın kızlar.
özlem'cim ben yatmadan önce calpol veya dolven veriyorum zaten. ama hiç fayda etmiyor maalesef. galiba artık huy edindi. kafasında saat kurulu gibi 1 dedim mi kalkıyo sabahlıyoruz. işin garibi gündüzde doğru dürüst uyumuyor.
ama dediğiniz gibi şikayet etmememiz lazım. çok şükür sağlıklı bebeklerimiz. ben de dün doktorda beklerken bir anne geldi. kızı down sendromluydu. o an aklım başıma geldi. allaha ne kadar şükretsek azdır kızlar.
annemin karşı komşusunun kızı da down sendromlu. çocuk 8 yaşında daha doğru düzgün konuşamıyor. kalbinde üç tane büyük delik var, böbrekleri nefrit, diz kapağında kayma var ve daha bir sürü hastalık. narkozdan çıkamaz diye kalp ameliyatı yapamıyorlar. doktor en fazla regl olana kadar yaşar demiş. düşünsenize annesinin halini. hiçbir şey teselli etmiyor onu.
çok şükür rabbim bize sağlıklı bebekler vermiş kıymetini bilelim.
evet cnm bencede çok şükürler olsun
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Defdef kakasını yaptı diye yatırdım yere altını değiştireyim dedim. Ay bir ağladı açtırmıyo altını. Yapıştı yakama emicem diye. Emzireyim de öyle değiştireyim bari dedim ama uyudu çatlak ya kaydirigubbakcemile3 Totosunda bi ton mokla uyuyo şimdi kaydirigubbakcemile3
iyiki fotoları kurtarmışsınız cnmmerhaba kızlar!
bilgisayarım bozuldu. açılmadı çokk korktuk Özgü'nün fotoları ve videoları gidecek diye. Eşimin epey bi uğraşları sonucunda kurtardık.
yalnız olunca internetsiz acayip sıkıcı oluyomuş. yeni başlığa geçilmiş. hayırlı olsun. geçmişşi okumam imkansız ötesi.herkesler iyidir umarım. Biz hala öksürükle boğuşuyoruz bırakmadı yakasını kuzumun. ama keyfi yerinde Allah'a şükür.
artık buralardayım uğrarım. öpüldünüzzzz en kocamanından
kızlar bende bu arada banyoyu yıkadım sildim,tuvaleti de,ama hala kahvaltı sofrası yerde onu topluycam şimdi
zeynebi zor uyuttum valla her defasında ağlayarak uyuyor artık ya mız mız sürekli ağrı kesici verdim,diş jelini sürdüm öyle uyudu kuzum ya inş biraz uyur
rahat temizlik yaparım dedim ama öyle olmadı zeynep çok mızmızdı valla kızlar ya 2 gündür acayip sinirliyim üstelik hiç bilşeyde yok
regl dönemim geldi o yüzden sanırım normalde bugün olmam gerekiyor
sinirimi de zeynepten çıkarıyorum ya
bağırıyorum sürekli çocuğa
dün akşam bu sabah sürekli
çok üzülüyorum sonra bana bakıp gülüyor o da alsın diye bekliyor kuzum ya
ben onu kucağıma alabilmek için tam 5 gün bekledim yoğun bakım kapısında şimdi neden böyle yapıyorum anlamıyorum
okuldu evdi derken böyle oluyor galiba şu okul bitsede rahatlasam ya
olan kuzuma oluyor
keşke imkanım olsada bi psikologa gitsem bunu bile düşünür oldum
Cnm sinirlendiğin zaman sakinliğini koruyarak içinden 10a kadar saymanı ve öyle tepki göstermeni tavsiye edicem sana çok sık yaptığım bi şeydir
Defne hanım uyanmış bide yatakta etrafında o kadar yastık varken aşağı inmeye çalışmış poposunun üstüne düşmüş yere. Ay ağlamasını duyunca aklım çıktı kafa üstü falan düştü zannettim. Kontrol ettim her yerini neyseki bi yerini çarpmamış çok şükür. Belliki ayaklarını sallandırmış inmeye çalışırken popo üstü düşmüş. Ay çok şükür :Saruboceq: Bi daha hep yere yatıracağım bu kızı a.s
Özlem'cim hepimiz yeri geliyor sinirlerimize hakim olamayıp bağırıyoruz. Eee bizde insanız olacak o kadar sıkma canını. Bende mesela dün gece uykumun arasında Defne yanımda debeleniyor diye "uyu be çocuk aaaa" diye bağırmışım kaydirigubbakcemile3 Eşim sabah söyledi güldüm halime a.s
Bozon'cum hala geçmemiş öksürüğünüz çok geçmiş olsun tekrar a.s.
Ceren'cim afiyet olsun a.s.
Özlem'cim bu arada ben o hediyelerin açılacağını bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 Sen söyleyince farkettim. Bir sürü uzaylı inek falan çıktı. Benzin çıksa hepsi çok memnun olurum. Daha 30 tanesini açabildim. Onları yerleştireyim diğerlerini de açıcam sağolasın canım a.s.
aman pınar dikkatli ol cnm ya düşmesin kuzucuk
Canım eşin görümcenle konuşuyor muydu dargın mıydı :uhm: Eğer konuşuyor ise onun hesabından sen resmin altına yorum yap. Ay oğlum ne güzel halası dimi falan gibi :uhm:
Ya olmuş bi kere sen dediğim gibi resmin altına yorum yazabilir misin onu düşün bence :uhm:
cnm ben konuşmuyorum, eşim konuşuyor, ama o da faceden albüme yorum yapmazki... ben onun ağzından yapsamda anlaşılır gibi geliyo...