- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
cnm ben mutfak için özel almadım eşimin bekar evinde varmış onu kullandık bi süre,geçen sene taşınında bu evde o da fazla bi kaç halı aldık sadece,krem bi halım vardı 2-3 ay öncede mutfağa uyuyor diye onu attım,ama leş oldu valla,güya üzerine kilim serdim hep,alırsam bende öyle alayım cnm ya, bu aralar biraz or ama neyseCanım bu işi de dalgaya aldılar ya bravo yani klava: Boşver sen a.s.
Sağolasın canım inşallah abiciğim kurtulacak ya :Saruboceq:
Ya sorma düştü ama çok şükür kıç üstü düştü. Ödüm koptu ama akannehir
Değiştir tabi tatlım ya temiz olsun mutfak a.s.
Ben çok sık kirlenir diye mutfak banyo ve koridorun halılarını çamaşır makinasında yıkanır cinsten aldım. Çok iyi oluyor. Azcık lekelense atıyorum makinaya missss opuyorumnanaktan
kısır yap bence daha kolay patatesi soyma derdi yok,kaynatma derdi yok,doğrama derdi yok,suyu ısıt bulguru koy ohh missscokacimcoookMutfağımı toparladım yine cornflakes yaptım kendime. Eşimi de aradım gelirken dolma fıstığı falan alsın, yarın anneciğimle bi zeytinyağlı sarma yapalım cumartesi için. Kayınvalidemde ıspanaklı ve cevizli olarak 2 çeşit börek ve elmalı kurabiye yapıcak. Bende patates salatası yada kısır yapıcam karar veremedim :uhm: E pastayla kurabiyeyide eşim cumartesi alınca bitti gitti zemuszemus
ayy tıslar yeni geldim yaaa
çarşıya çıkmıştım şoförle bi kaç özel işim vardı...
siz naptınız bakim?
ne yapalım cnm hoş sohbett ettik işte bizde hoşgeldin bu arad