2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar benimde sabahtan beri günüm çok güzel geçti ama akşam burnumuzdan geldi oğlumu 2 saniyeliğine yatağıma koymuştum hemde ortalamıştımda sen 2saniyede nasıl okadar dönüyosan dön ve düş bir ses duydumki aklım durdu kurban olurum oğlumda nasıl ağlıyordu dünya başıma yıkıldı resmen çok kötü oldum hemen hastaneye gittik röntgen falan çekildi Allahtan birşey çıkmadı ama bu gece nöbetteyim inşallah bu geceyi sorunsuz atlatırız Allah kimseye yaşatmasın çok kötü bir şey :sinifsinif:

sana zahmet olmazsa canım tarifini verebilirmisin makarnayı çok severim o yüzden değişik soslarınada bayılırımkaydirigubbakcemile5

Cnm çokkk geçmiş olsun ya, bişiciği yoktur inş. kuzunun

Günaydınlarrr kızlarra.s.

Çalışan annelere iyi mesailer evdekilere de hayırlı günlera.s.

Benim kuzu didşinden uyuyamıyomuş ya yavrum yatarken ağrı kesici verdim gece 12 de yattı sabah 9 a kadar uyanmadan uyudu walla alkisalkisalkis ay bende uyudum dinlendim hihoyyyt

Özlemcim sağol ya sen söylemesen aklıma gelmezdiiŞeniz

aferin bızdığa :)))

evet banucum dün bunu okuyunca allaha şükrettim..mesela bazen geliyoruz aman gece uyumadı yok yemek yemedi diye dertleniyoruz bunlarda dertmi değilmi en kötü derdimiz bunlar olsun o yüzden bi daha şikayetlenmicem...neler var yaaa

günaydın sanada canımmmmmm a.s.

Ceren gönderdiğin linke baktım, ama keşke bakmaz olsaydım diyorum çünkü çok fazla etkileniyorum ben bu tarz şeylerden bi daha hep rüyalarıma fln giriyo ağlayarak uyanıyorum sonra, Rabbim ailesine sabır versin diyorum, hepimiz geldik gidicez ama Rabbim hayırlı ve sıralı ölüm versin versin hepimize, bide cnm üstte yazdığın dikkatimi çekti dertleniyoruz demişsin ya, onunla ilgili kendi şahsım adına bi açıklama yapmış olayım, kağanımla ilgili yazdıklarımın hiç biri ğlumdan dertlenmek şikayet etmek değildi bu güne kadar, diğer arkadaşlarında bebeklerinden şikayetleri olduğunuda düşünmedim, sadece gününü anlatmak paylaşmak amaçlı olduğunu düşünmüştüm sen böyle yazınca farklı düşündüğünü farkettim
, oğluma her sarılışımda onu bana bağışladığı için Rabbime hep şükrettim ve ömrüm oldukça edicem, Rabbim meleklerimizi korusun inş.

Allah kimseye evlat acısı vermesin eminim çok kötü bişeydir Rabbim yavrularımızı korusun:Saruboceq:

Kızlar benim kuzenimde iki kere yavrusunu kaybetti ikiside sağlıklı doğmuştu birini 4 aylık birini 9 aylık olduğunda kaybetti ik,inci geçen sene kaybetti ve dünyası başına yıkıldı sanıyor kuzenim yaşıyorum ama öylesine diyor ikiside genetik bir hastalıkmış ve hasta doğmaları çok düşük bir ihtimaldi ama işte takdir i ilahi bu olsa gerek:çok üzgünüm:

Kuzeninin başı sağlsun cnm, Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin

off ya dijitürk kapandıı defnede tam baby tvde en sevdigi dogumgünü şarkısını izliyodusenağlama

ya 2 fatura vardı ödenmemiş hemende kaapıyolarmı ya bide hepsi gitti kanalların kanal d atv falanda yok anlamadım... o degilde kızım durmuyor şimdiiiimafoldumben mafoldumben

neyse hadi herkesi öpüyorum ugrarım daha kızımı alıp mutfaga geçelim orada tv açalıma.s.

kız büyük eksiklik valla, kanalın kapandığını düşünemiyorum Allah korusun :))))))

günaydın kızlar.

özlem'cim ben yatmadan önce calpol veya dolven veriyorum zaten. ama hiç fayda etmiyor maalesef. galiba artık huy edindi. kafasında saat kurulu gibi 1 dedim mi kalkıyo sabahlıyoruz. işin garibi gündüzde doğru dürüst uyumuyor.
ama dediğiniz gibi şikayet etmememiz lazım. çok şükür sağlıklı bebeklerimiz. ben de dün doktorda beklerken bir anne geldi. kızı down sendromluydu. o an aklım başıma geldi. allaha ne kadar şükretsek azdır kızlar.
annemin karşı komşusunun kızı da down sendromlu. çocuk 8 yaşında daha doğru düzgün konuşamıyor. kalbinde üç tane büyük delik var, böbrekleri nefrit, diz kapağında kayma var ve daha bir sürü hastalık. narkozdan çıkamaz diye kalp ameliyatı yapamıyorlar. doktor en fazla regl olana kadar yaşar demiş. düşünsenize annesinin halini. hiçbir şey teselli etmiyor onu.
çok şükür rabbim bize sağlıklı bebekler vermiş kıymetini bilelim.

evet cnm bencede çok şükürler olsun

Defdef kakasını yaptı diye yatırdım yere altını değiştireyim dedim. Ay bir ağladı açtırmıyo altını. Yapıştı yakama emicem diye. Emzireyim de öyle değiştireyim bari dedim ama uyudu çatlak ya kaydirigubbakcemile3 Totosunda bi ton mokla uyuyo şimdi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar!
bilgisayarım bozuldu. açılmadı çokk korktuk Özgü'nün fotoları ve videoları gidecek diye. Eşimin epey bi uğraşları sonucunda kurtardık.
yalnız olunca internetsiz acayip sıkıcı oluyomuş. yeni başlığa geçilmiş. hayırlı olsun. geçmişşi okumam imkansız ötesi.herkesler iyidir umarım. Biz hala öksürükle boğuşuyoruz bırakmadı yakasını kuzumun. ama keyfi yerinde Allah'a şükür.
artık buralardayım uğrarım. öpüldünüzzzz en kocamanından
iyiki fotoları kurtarmışsınız cnm
kızlar bende bu arada banyoyu yıkadım sildim,tuvaleti de,ama hala kahvaltı sofrası yerde onu topluycam şimdi
zeynebi zor uyuttum valla her defasında ağlayarak uyuyor artık ya mız mız sürekli ağrı kesici verdim,diş jelini sürdüm öyle uyudu kuzum ya inş biraz uyur
rahat temizlik yaparım dedim ama öyle olmadı zeynep çok mızmızdı valla kızlar ya 2 gündür acayip sinirliyim üstelik hiç bilşeyde yok
regl dönemim geldi o yüzden sanırım normalde bugün olmam gerekiyor
sinirimi de zeynepten çıkarıyorum ya
bağırıyorum sürekli çocuğa
dün akşam bu sabah sürekli
çok üzülüyorum sonra bana bakıp gülüyor o da alsın diye bekliyor kuzum ya
ben onu kucağıma alabilmek için tam 5 gün bekledim yoğun bakım kapısında şimdi neden böyle yapıyorum anlamıyorum
okuldu evdi derken böyle oluyor galiba şu okul bitsede rahatlasam ya
olan kuzuma oluyor
keşke imkanım olsada bi psikologa gitsem bunu bile düşünür oldum

Cnm sinirlendiğin zaman sakinliğini koruyarak içinden 10a kadar saymanı ve öyle tepki göstermeni tavsiye edicem sana çok sık yaptığım bi şeydir

Defne hanım uyanmış bide yatakta etrafında o kadar yastık varken aşağı inmeye çalışmış poposunun üstüne düşmüş yere. Ay ağlamasını duyunca aklım çıktı kafa üstü falan düştü zannettim. Kontrol ettim her yerini neyseki bi yerini çarpmamış çok şükür. Belliki ayaklarını sallandırmış inmeye çalışırken popo üstü düşmüş. Ay çok şükür :Saruboceq: Bi daha hep yere yatıracağım bu kızı a.s

Özlem'cim hepimiz yeri geliyor sinirlerimize hakim olamayıp bağırıyoruz. Eee bizde insanız olacak o kadar sıkma canını. Bende mesela dün gece uykumun arasında Defne yanımda debeleniyor diye "uyu be çocuk aaaa" diye bağırmışım kaydirigubbakcemile3 Eşim sabah söyledi güldüm halime a.s

Bozon'cum hala geçmemiş öksürüğünüz çok geçmiş olsun tekrar a.s.

Ceren'cim afiyet olsun a.s.

Özlem'cim bu arada ben o hediyelerin açılacağını bilmiyordum kaydirigubbakcemile3 Sen söyleyince farkettim. Bir sürü uzaylı inek falan çıktı. Benzin çıksa hepsi çok memnun olurum. Daha 30 tanesini açabildim. Onları yerleştireyim diğerlerini de açıcam sağolasın canım a.s.

aman pınar dikkatli ol cnm ya düşmesin kuzucuk

Canım eşin görümcenle konuşuyor muydu dargın mıydı :uhm: Eğer konuşuyor ise onun hesabından sen resmin altına yorum yap. Ay oğlum ne güzel halası dimi falan gibi :uhm:

Ya olmuş bi kere sen dediğim gibi resmin altına yorum yazabilir misin onu düşün bence :uhm:

cnm ben konuşmuyorum, eşim konuşuyor, ama o da faceden albüme yorum yapmazki... ben onun ağzından yapsamda anlaşılır gibi geliyo...

burcu sızın aranızmı yok anlamaıdm ben hıc gorumcenle konusmuyomusunuz?bencede resmın altına yorum yap veya etıketle kendı adınaa

yok cnm konuşmuyoruz

sağol cnm bende rada öyle bağırıyorum ama bu 2 gündrü nerdeyse kocaman bir kızla kavga ediyormuşum gibi oluyor,bağırdığım zaman beni anlamasını bekliyorum bi tuhaflaştım sanrıım,uynadı kuzum şimdi aldım kokladım sevdim pek yüzüme bakmadı darılmış sanırım o kadar kızdım ki ona,neyse az daha mıncıkladım pek benimle ilgilenmyior şimdi,aldım odaya ben ceviz kırıcam kızımda yanımda oynasın off valla ya sinir oluyorum kendime el kadar çocuk beni nasıl anlaşın eşek kadar kocam anlamıyor o mu anlayacak di mi ya,söz verdim öyle ufak tefek olur ama bugünkü gibi bağırmuycam kızıma nerdese elime alıp silkeleyecektim ya,kapatayım bu konuyu daha çok üzülüyorum

iyi yapmışssın cnm bence kötü olmamış,eşinin ağzından pınarın dediği gibi yazabilirsin resmin altına bencede kapak olur:lepi:
pınarcım bak bakalım cnm hediyelerine,bide yeni hediyeler gönderildikçe ağaca tekrar koyabiliyorsun

neyse kızlar benbiraz ceviz kırayım,hem siniriim geçer,hemde ortalık temizlenmiş olur,süpürgeyi açacakrtım bu iş bitsin de öyle açayım,çuvalda duruyorlar eşime kaç kere söyledim adam oyundan başka bişi görmüyo ben halledeyim bari

eşime yorum yaparmısın diye sorsammı acaba, sonra sen niye benim adıma bişeyler yazıyosun fln derse...zeynepcim bide alıntını iptal edermisin cnm silicem yazdığımı çünkü

beyaz bacım kıs oraya kocaman yazmış alıntı yapmayın sılecem dıye yahusengözlerimebaksanab

bence kalsın ölee ilgilenme mıllet ne yazarsa yazsın cocuk senın degılmı kıme neyı ıspat edıcewn bosver oda avutsun kendını resımleee

bence kalsın ölee ilgilenme mıllet ne yazarsa yazsın cocuk senın degılmı kıme neyı ıspat edıcewn bosver oda avutsun kendını resımleee

Cnm bi yandan düşününce öyle tabi, ama içimden bi ses o senin çcuğun onun çocuğu değil diye tekrar edip duruyo sürekli...

ayy burcu ne sinir bi durum. çocuğu yok mu ki görümcenin? niye öyle sahiplenmeye çalışmış kaanı?
iyi niyetli olsa yorumlara cevap yazardı. o benim yeğenim oğlum değil derdi. ben de yerinde olsam uyuz olurdum valla :eek:klava:

ayy burcu ne sinir bi durum. çocuğu yok mu ki görümcenin? niye öyle sahiplenmeye çalışmış kaanı?
iyi niyetli olsa yorumlara cevap yazardı. o benim yeğenim oğlum değil derdi. ben de yerinde olsam uyuz olurdum valla :eek:klava:
............................................

Son düzenleme:

Cnm çokkk geçmiş olsun ya, bişiciği yoktur inş. kuzunun

aferin bızdığa :)))

Ceren gönderdiğin linke baktım, ama keşke bakmaz olsaydım diyorum çünkü çok fazla etkileniyorum ben bu tarz şeylerden bi daha hep rüyalarıma fln giriyo ağlayarak uyanıyorum sonra, Rabbim ailesine sabır versin diyorum, hepimiz geldik gidicez ama Rabbim hayırlı ve sıralı ölüm versin versin hepimize, bide cnm üstte yazdığın dikkatimi çekti dertleniyoruz demişsin ya, onunla ilgili kendi şahsım adına bi açıklama yapmış olayım, kağanımla ilgili yazdıklarımın hiç biri ğlumdan dertlenmek şikayet etmek değildi bu güne kadar, diğer arkadaşlarında bebeklerinden şikayetleri olduğunuda düşünmedim, sadece gününü anlatmak paylaşmak amaçlı olduğunu düşünmüştüm sen böyle yazınca farklı düşündüğünü farkettim
, oğluma her sarılışımda onu bana bağışladığı için Rabbime hep şükrettim ve ömrüm oldukça edicem, Rabbim meleklerimizi korusun inş.

Kuzeninin başı sağlsun cnm, Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin

kız büyük eksiklik valla, kanalın kapandığını düşünemiyorum Allah korusun :))))))

evet cnm bencede çok şükürler olsun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiki fotoları kurtarmışsınız cnm

Cnm sinirlendiğin zaman sakinliğini koruyarak içinden 10a kadar saymanı ve öyle tepki göstermeni tavsiye edicem sana çok sık yaptığım bi şeydir

cnm ben konuşmuyorum, eşim konuşuyor, ama o da faceden albüme yorum yapmazki... ben onun ağzından yapsamda anlaşılır gibi geliyo...
hımm sen bilirsin cnm o zaman ya

yok cnm konuşmuyoruz

eşime yorum yaparmısın diye sorsammı acaba, sonra sen niye benim adıma bişeyler yazıyosun fln derse...zeynepcim bide alıntını iptal edermisin cnm silicem yazdığımı çünkü
tamam cnm siliyorum hemen görmemeişim kusura bakma
beyaz bacım kıs oraya kocaman yazmış alıntı yapmayın sılecem dıye yahusengözlerimebaksanab

kız bigudi görsem yaparmıyım alıntı bacım ya:kedi:

kız burcu, boşver anam sevinsin accuk gariban görümcen. hem onun yerinde olsam böyle yakuşuklu bebeyi bende sahiplenirdim:roflol:

kızlar bugün eşimde bende niyetliyiz. haberiniz vardır ama muharrem ayının 9-10 ve 11. günü oruç tutmanın fazileti çok fazlaymış. gerçi bugün 8. günü ama bir gün erkenden başlamışız biz:kedi: cumartesi de aşure günü. şöööylee güzel bir aşure yapıp dağıatayım yeni komşularıma.
iftara da mercimek çorba, etli pilav, salata yapıyorum. mmmmcokacimcoook

Burcucum sanırım kendini böyle tatmin ediyor görümcen. Ben olsam çok takmazdım. Herkes hayırlı olsun dedi diye Kaan onun oğlu olmayacak sonuçta. Tabi buldu yakışıklı çocuğu hiç sesini çıkarmıor herhalde. Kafası çalışsa bunu yapmaz. Elbet biri biliyodur durumunu. belkide senin göreceğini bildiği için seni sinir etmek içinde yapmış olabilir. .

merhabalar işteyim kaçamak yaptım.
Cerencim Aşureden bahsetmişsiniz özellikle 10. gün olan cumartesi kendiniz ve bebişlere banyo yapın abdest alın yani ,tek sayılı 1-3 gibi alışveriş yapın ve şeker,tuz vs. gibi bunları okuduğunuzda evinizin bereketi artarmış ogün duanızı edip aşurenizi yapın, özellikle 9.10 günler oruçtada 2 gün olmasının sebebi yahudilerle aynı gün oruç tuttuğumuz için ayrılmak içinmiş geçen gün Din kültürü öğretmeni arkadaşım anlattı bide 10. gün olan olaylardan bahsetti Nuh un gemisinin 10. gün inmesi gibi.... bende sizinle paylaştım.
gelelim bize haftasonuda çalışıyorum kızımla artık daha az görüşücez.inşallah sadece bu haftalıktır inanılmaz bunaldım artık

kızlar bugün eşimde bende niyetliyiz. haberiniz vardır ama muharrem ayının 9-10 ve 11. günü oruç tutmanın fazileti çok fazlaymış. gerçi bugün 8. günü ama bir gün erkenden başlamışız biz:kedi: cumartesi de aşure günü. şöööylee güzel bir aşure yapıp dağıatayım yeni komşularıma.
Allah kabul etsin cnm
canım use deme,hediye kutusunda kalsın. bittikçe ordan tedarik edersin. yoksa boşa gidiyor sanırım.
hadi ya yer açılsın diye use dedim çoğuna
Cerencim Aşureden bahsetmişsiniz özellikle 10. gün olan cumartesi kendiniz ve bebişlere banyo yapın abdest alın yani ,tek sayılı 1-3 gibi alışveriş yapın ve şeker,tuz vs. gibi bunları okuduğunuzda evinizin bereketi artarmış ogün duanızı edip aşurenizi yapın, özellikle 9.10 günler oruçtada 2 gün olmasının sebebi yahudilerle aynı gün oruç tuttuğumuz için ayrılmak içinmiş geçen gün Din kültürü öğretmeni arkadaşım anlattı bide 10. gün olan olaylardan bahsetti Nuh un gemisinin 10. gün inmesi gibi.... bende sizinle paylaştım.
gelelim bize haftasonuda çalışıyorum kızımla artık daha az görüşücez.inşallah sadece bu haftalıktır inanılmaz bunaldım artık

hayırlı işler cnm

biz bi evi süpürelim kızımla cevizler bu gece bile bitmez yarın da oturduğumuz odayı süpürürüm artık

cok tehlıkelı bu sıpalarrrrr yanlız bırakmaya gelmıyo helekı senınkı yanlız dıkılmeye basladı dıkkat et canım.yere bı yorgan at yuvarlansın onun uzerındeeeopuyorumnanaktan

Ay sorma canım ya 2 dk gözümün önünden ayıramıyorum. Tuvalete gitsem alıp koridora koyuyorum valla ama uyanmış ve inmeye çalışmış zilli akannehir

sağol cnm bende rada öyle bağırıyorum ama bu 2 gündrü nerdeyse kocaman bir kızla kavga ediyormuşum gibi oluyor,bağırdığım zaman beni anlamasını bekliyorum bi tuhaflaştım sanrıım,uynadı kuzum şimdi aldım kokladım sevdim pek yüzüme bakmadı darılmış sanırım o kadar kızdım ki ona,neyse az daha mıncıkladım pek benimle ilgilenmyior şimdi,aldım odaya ben ceviz kırıcam kızımda yanımda oynasın off valla ya sinir oluyorum kendime el kadar çocuk beni nasıl anlaşın eşek kadar kocam anlamıyor o mu anlayacak di mi ya,söz verdim öyle ufak tefek olur ama bugünkü gibi bağırmuycam kızıma nerdese elime alıp silkeleyecektim ya,kapatayım bu konuyu daha çok üzülüyorum

iyi yapmışssın cnm bence kötü olmamış,eşinin ağzından pınarın dediği gibi yazabilirsin resmin altına bencede kapak olur:lepi:
pınarcım bak bakalım cnm hediyelerine,bide yeni hediyeler gönderildikçe ağaca tekrar koyabiliyorsun

neyse kızlar benbiraz ceviz kırayım,hem siniriim geçer,hemde ortalık temizlenmiş olur,süpürgeyi açacakrtım bu iş bitsin de öyle açayım,çuvalda duruyorlar eşime kaç kere söyledim adam oyundan başka bişi görmüyo ben halledeyim bari

Olur öyle arada canım sıkma kendini. Kuzularımızı bi öpüp koklarız geçer gider a.s.

Sağolasın canım bundan sonra daha dikkatli olacağım a.s.

Ay boşver salla gitsin o zaman o da kendini öyle avutsun gıcık bunlar ya :eek:klava:

Allah kabul etsin canım a.s.

Kolay gelsin canım hafta sonuda mı çalışıcan Allah kolaylık versin a.s.

biz bi evi süpürelim kızımla cevizler bu gece bile bitmez yarın da oturduğumuz odayı süpürürüm artık

benim kızımda misler gibi kokmuş gidip altını değişelim öncekaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin canım a.s.

ayşe'cim allah kabul etsin. menünde güzelmiş. afiyet olsun canım.

benim kızımda misler gibi kokmuş gidip altını değişelim öncekaydirigubbakcemile3

temizle bacım. işimiz ne onlar yapsın biz temizleyelim :roflol:

X