2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

39.5 ateşi var şuan ömerin calpol verdik eğer düşmezse hastaneye gideceğiz

Selam Kızlar,

Annem bendeydı bıraz önce gıttı.Yemeğimizi yedık.Bora ve alp oynuyor.Bakalım ne kadar benı aramıycaklar.

Aysunum hassassın sende galıba.Umarım hersey gönlune göre düzelir.

Ve bana gelince regl oldum.Ve psikolojım herzaman kı gıbı tepetaklak oldu.Zaten herseyın hakkını veririm.Lohusalık durumundan bıle yenı kurtuldum.Ve face de eskı bır arkadasıma rastladım.Veeee cok eskılere gıttım bugun.Eskı heyecanlar,hayaller bı gömlek almanın sevıncı.Nasıl rahat bır dönemmiş ya.Özlem duydum bırden eskı hayatıma.Öğrencılık ve calışma zamanların geldı aklıma.Kızlarla sabahlara kadar cay,kahve keyıfleri.

Gıderek hayallerim azalıyor sankı.Iyı bır evlılık yaptım.Allaha sukurler olsun sağlıklı bır evladım oldu.Bunlar cok guzel ama hayallerim azalıyor işte.Yaslandığımı hıssedıyorum sankı.

Nurten kızzz onca seyı hazırlıyosunda 5 dakıkalık ıhlamurmu zor.Cezvede azıcık su kaynat içine ıhlamurları koy.Kapat ocağı cezveyede bır kapak 5 dak demlendimi tamamdır işte.

ateşi düştü çok şükür ama muhakak ilaç takviyesine devam edeceğizz

Selam Kızlar,

Annem bendeydı bıraz önce gıttı.Yemeğimizi yedık.Bora ve alp oynuyor.Bakalım ne kadar benı aramıycaklar.

Aysunum hassassın sende galıba.Umarım hersey gönlune göre düzelir.

Ve bana gelince regl oldum.Ve psikolojım herzaman kı gıbı tepetaklak oldu.Zaten herseyın hakkını veririm.Lohusalık durumundan bıle yenı kurtuldum.Ve face de eskı bır arkadasıma rastladım.Veeee cok eskılere gıttım bugun.Eskı heyecanlar,hayaller bı gömlek almanın sevıncı.Nasıl rahat bır dönemmiş ya.Özlem duydum bırden eskı hayatıma.Öğrencılık ve calışma zamanların geldı aklıma.Kızlarla sabahlara kadar cay,kahve keyıfleri.

Gıderek hayallerim azalıyor sankı.Iyı bır evlılık yaptım.Allaha sukurler olsun sağlıklı bır evladım oldu.Bunlar cok guzel ama hayallerim azalıyor işte.Yaslandığımı hıssedıyorum sankı.
canım ya sen çok eskilere gitmemişsin ama eger biraz ilerilere gidersen şuzamanı yani eskileri özlersin.. bende bazen çok dalıyorum ve seni anlıyorum canım.. hayallere gelince sana katılıyorum hayaller azalıyor...........................
Nurten kızzz onca seyı hazırlıyosunda 5 dakıkalık ıhlamurmu zor.Cezvede azıcık su kaynat içine ıhlamurları koy.Kapat ocağı cezveyede bır kapak 5 dak demlendimi tamamdır işte.

offf tamam ya annem gibi söyledin...:sinifsinif:

eşim 7de geldi hemen markete gittim eksikler için daha market olayının ortasında aradı durmuyormuş zilliiii.. dedim mama falan yap,ayagında salla işim var... nitekim 2.aramada ve bende 3.marketi gezerken tamam geliyorum dedimmm..

hanfendi bayagı mızmızlık yaptı, meger kaka yapamıyomuş kuşum, biraz yaptı anneside onu hemen yıkadııııı, yagladııı, yatırdııııı.....

çayımı aldım size bakim dedim ama pek bi sakınız bea!!
eşiminde işi varmış çıktı,gelir birazdan tvye bakım barii

Bırsen insallah cıkmaz bı daha canım.Siz gecede ilaç verın ya kıyamam.Diş mi acaba.

Nurten evet cıcım.Bazen eskılere gıdıyorum işte.Ama haklısın sonrada bu zamanların hasretını duyarım.Teyzem de soyle dedı.Ve galıba cok haklı.Bak Bora büyüyünce arkadas olacaksın.Onun gözüyle bakmaya başlayacaksın hayata,tekrar gençliğini yasayacaksın...

ateşimiz yükseliyor iniyor...şimdi fitil attım burnuda akıyor ama pisliği birikiyor
temizletmedi....

bugece ne yapacağız bilmiyorum benimde başım ağrıyor üstelik adetliyim
allahtan eşim bu ara çok iyi...hem anlayış sergiliyor...

gülhan cnm yaaa benide dertlendirdin .........ahhhhh bazen düşünüyorum acaba işe gitmek gezmek
o arkadş bu arkadaş dolaşmak güselmiydi..
ama yine bu tercihim oluyor....evet ekonomik oılarak çok rahattım ama
istediğim gibi geziyordum...hesap soranım yoktu...ama zaman sonra böle bir süreçtende sıkılıyor insan
evet çocuk bakımının en zorlu sürecindeyiz ama ....keyfinide çıkaracağız elbet...............
ben sadece haftada birgün şöyle yanlız eşimle yada arkadaşlarımla bişey yapabilme fırsatım olsa diyorum...geçmişiiiii çokda özlemiyorum...sanırım şimdi ile kıyaslayınca

ateşimiz yükseliyor iniyor...şimdi fitil attım burnuda akıyor ama pisliği birikiyor
temizletmedi....

bugece ne yapacağız bilmiyorum benimde başım ağrıyor üstelik adetliyim
allahtan eşim bu ara çok iyi...hem anlayış sergiliyor...

gülhan cnm yaaa benide dertlendirdin .........ahhhhh bazen düşünüyorum acaba işe gitmek gezmek
o arkadş bu arkadaş dolaşmak güselmiydi..
ama yine bu tercihim oluyor....evet ekonomik oılarak çok rahattım ama
istediğim gibi geziyordum...hesap soranım yoktu...ama zaman sonra böle bir süreçtende sıkılıyor insan
evet çocuk bakımının en zorlu sürecindeyiz ama ....keyfinide çıkaracağız elbet...............
ben sadece haftada birgün şöyle yanlız eşimle yada arkadaşlarımla bişey yapabilme fırsatım olsa diyorum...geçmişiiiii çokda özlemiyorum...sanırım şimdi ile kıyaslayınca

birsencim canım çok geçmiş olsun.umarım sorunsuz birgece geçirirsiniz sabaha ömerin hiçbirşeyi kalmaz canım.

ömerin ateşi 38,5 37,8 lerde seyrediyor 4 saatte bir ateş düşürücü veriyorum
çocuğun elleri buz gibi ama vücudu sıcak kafası sıcak
doktora gitsemmi acaba yaa

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl

birsencim çok geçmiş olsun geceyi nasıl geçirdiniz bebişin nasıldı inşallah ateşi düşmüştür

sibelcim beğenmezmiyim hiç çok teşekkür ederim gelince resmini çeker eklerim :))

Günaydın kızlar, biz iyiyiz sizler nasılsınız, zıpçık a zorla kahvaltısını yedirdim, nsılda yemiycem diye inat ediyo bi görseniz, ama artık muhallebi veremiyorum çooooook ağlıyo.... :KK43:(((
varmı alternatifi olan:uhm:

günaYDIN bende fenalardayım duru saolsun dungece 10kere uyanmıstır aglıyarak anlamadım gıttı ne derdı vardı ruyamı goruyodu dıcem ama butun gece de ruya gorulmezkı neyse sabah ben cıkmadan uyanıktı keyfı yewrındeydı gece nıye öle yaptı bılmem
bırsencım gecmıs olsun ben ateslı bebekten cok korkarım bence al gotur doktora için rahat eder en azından evde beklemekle ne olcakkı
ıncıhan sende daralmıssın bıraz galıba arada banada oluyo bebişi bırıne bırakıp cıkıp bıraz dolaş bence ıyıce kapanma eve bu sefer dahada bunalırsın
nurten neolmus defnecıge uslu cocuk buyudukce gosterıyo dişini demekkı kabızlık zor ya onlarıda anlamak lazım

benımde kulagım agrıyo imitasyon küpe takmıştım gecen gun ordan mıkrop kapmıs kulagımın arkası yuvarlak ılştıhap kaplamıs eşim baktı sabahta hafifte beze olustu illa doktora gıt dıyo ama üşenıyorum valla bu uykusuzluk fena yapıyo benı yaaakannehir
herkeze kolay gelsın opuyorum mınıklerıııııı

tülaycım günaydın bitanem antalyada deprem olmuş saat 8 gibi hissetiniz mi arkadaşlarım falan aradıda birşey var mı diye

günaydın banucum evet öylrymiş ama ben hissetmedim o sırada zaten anneme gidiyordum belki ondandır

X