canım ya sen çok eskilere gitmemişsin ama eger biraz ilerilere gidersen şuzamanı yani eskileri özlersin.. bende bazen çok dalıyorum ve seni anlıyorum canım.. hayallere gelince sana katılıyorum hayaller azalıyor...........................Selam Kızlar,
Annem bendeydı bıraz önce gıttı.Yemeğimizi yedık.Bora ve alp oynuyor.Bakalım ne kadar benı aramıycaklar.
Aysunum hassassın sende galıba.Umarım hersey gönlune göre düzelir.
Ve bana gelince regl oldum.Ve psikolojım herzaman kı gıbı tepetaklak oldu.Zaten herseyın hakkını veririm.Lohusalık durumundan bıle yenı kurtuldum.Ve face de eskı bır arkadasıma rastladım.Veeee cok eskılere gıttım bugun.Eskı heyecanlar,hayaller bı gömlek almanın sevıncı.Nasıl rahat bır dönemmiş ya.Özlem duydum bırden eskı hayatıma.Öğrencılık ve calışma zamanların geldı aklıma.Kızlarla sabahlara kadar cay,kahve keyıfleri.
Gıderek hayallerim azalıyor sankı.Iyı bır evlılık yaptım.Allaha sukurler olsun sağlıklı bır evladım oldu.Bunlar cok guzel ama hayallerim azalıyor işte.Yaslandığımı hıssedıyorum sankı.
Nurten kızzz onca seyı hazırlıyosunda 5 dakıkalık ıhlamurmu zor.Cezvede azıcık su kaynat içine ıhlamurları koy.Kapat ocağı cezveyede bır kapak 5 dak demlendimi tamamdır işte.
ateşimiz yükseliyor iniyor...şimdi fitil attım burnuda akıyor ama pisliği birikiyor
temizletmedi....
bugece ne yapacağız bilmiyorum benimde başım ağrıyor üstelik adetliyim
allahtan eşim bu ara çok iyi...hem anlayış sergiliyor...
gülhan cnm yaaa benide dertlendirdin .........ahhhhh bazen düşünüyorum acaba işe gitmek gezmek
o arkadş bu arkadaş dolaşmak güselmiydi..
ama yine bu tercihim oluyor....evet ekonomik oılarak çok rahattım ama
istediğim gibi geziyordum...hesap soranım yoktu...ama zaman sonra böle bir süreçtende sıkılıyor insan
evet çocuk bakımının en zorlu sürecindeyiz ama ....keyfinide çıkaracağız elbet...............
ben sadece haftada birgün şöyle yanlız eşimle yada arkadaşlarımla bişey yapabilme fırsatım olsa diyorum...geçmişiiiii çokda özlemiyorum...sanırım şimdi ile kıyaslayınca