- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet banucumm aklısım hakiki hint kumaşı hemdeler:))
canım şimdi okudum ya böyle şeylere sinir olurum ne düşüncesizlik yapmış misafirlerin geçen bizde eşimin arkadaşlarına gittik kadın çok pasaklı çay demliğini çocuğu yerde oynadı halının üzerinde falan kadında öyle çay doldurdu midem kalktı içemedim lmaz:
kızımı uyuttum geldim.
tülay,banu hazır burdasınız size sorayım. ben akşama bezelye yemeği yapıcam. şu hazır konserve olanlardan. ama kıyma, patates,havuçta eklenince bir kutu çok fazla oluyor. bu sefer birazını ayırıp difrize atayım diyorum. daha sonra amerikan salatasına filan koyarım. sizce sağlıklı olur mu? zehirler mi acaba.konserve olduğu için korkuyorum da. siz ne dersiniz?
ayşecim bana sorarsan dipfrize atma çünkü ben konservelerin o türlü saklanmasını sağlıklı bulmuyorum.
ama suyunu tam boşaltmadan en azından 1-2 gün dolapta tutabilirsin.yarın mesela pilav yaparsın yada bezelyeli salata.
Konservelerin kesinlikle dondorulmamasi gerek Ayse'cigim. Bence hepsini yap, artarsa dökersin.
canım deepfereze ben artanını koymadım hiç
ayşecim yanına pilav yap yada salatasını yap. çok güzel oluyor
bend ekızalr bu hafta işlerimi ayarladıktan sonra 1 aylık yemk listesi yapıcam.ona göre malzemelerimi alıp harket ederim.artık ehrgün ne pişirsen diye düşünmekten yoruldum.bide sebze yemeyen bir eşe sahip olunca çıldırmamak içten değil.
hımm bulgur pilavı çok seviyorum ben bulgur pilavını.özellikle yeşil mercimeklisine bayılıyorum..şimdiden afiyet olsun canım.ya boşa gitmesin istiyorsan marulun içine bile atsan mısrla falan güzel oluyor.
ohhh ne guzel basbasa eglenmışsınız canım.Hedıyenıde gule gule kullan.Defnoşa da masallah umarım sebze için bı baslangıc olur.
Selam hatun.Kahvaltıyı suyla hazırlıyorum demışsın.Ihlamur versen daha iyi olur bence.Ben öyle hazırlıyorum ama kaymak hıç denemedım.Umarım severek yer tekrardan.
Kızada yazık ama 2 haftada nasıl karar verıp evlenırsın be yavrum.Birde kacarak.Adamda tam hanzoymuş pardon ama.
ohhh ne guzel keyıflı bir hafta sonu.Havadan bız tıkıldık eve bu sefer.
Ay terbıyesızlık ya.Uyarsaydın keske canım kıbarca.Canın cıkmış temızlerken.
Selam canım.Ay kar olayını cok severim ama zor olur kesın.Hersene bu zamanlar frankfurt ta fuarada olurdum soğugunu bılırım canım.Allah yardımcınız olsun.Ve sııre bayıldım muhtesem dıle elmiş annelik.
günaydın kızlar a.s.
pınar'cım güzel bir doğum günü geçirmişsin. mutluluğun daim olsun
sevgi'cim defne'nin iştahı yokmuş. biliyorsun bir süre önce ceylin'de öyle bir dönem geçirdi. iki gün sürdü.
inşallah sizinkide uzun sürmez. çok üzülüyor insan yemediği zaman anlıyorum seni :çok üzgünüm:
filiz paylaştığın şiir çok güzel canım. çok duygulandım.
sena'cım senin misafirine de çok kızdım klava: öyle pislik olur mu ya. tuvalet sonuçta. kaldı ki evde bir bebek var. çok ayıp çok
kıvılcım banu tulay sızede gunaydın kızlarrrr
kıvılcım kayısı kaynatıp suyunu ıcırsen pütürlü yıyosa kayısı posasını yedırsen belkı işe yarar ben kızıma verdıgım her seye 1 kasık zeytınyagı koyuyorum şu kan damlasını kullanmaya basladıgımdan berı hiç kabız olmadı cok şükür aMA damla sayesınde buara benımkıde zorlanıyo:sinifsinif:
Selam Canlar,
Umarım iyisinizdir meleklerinizle bırlıkte.Yıne bır hafta bası.Ya bu zaman nasıl su gıbı akıyor hıç anlamıyorum.Haftasonu hava bı fecıydı.Eve hapsolduk.Ama cumartesı Borayı 2 saatlığıne anneme bırakıp.Koçışle dolastık iyi geldi valla.
Sımdıde annem geliyormuş.Ben bı cay koyup geleyım.
kızlar bende ders çalışıyorum aöf
ben de iki gün önce yarım muz yedirmiştim. iki gün hiç kakasını yapamadı akşama kadar ıkındı durdu yavrum. dün muz vermedim sadece armut verdim bugün daha iyi, rahat yaptı.
kolay gelsin, ben de yüksek lisansımı tamamlamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor. eskiden iki kez okurdum, şimdi dört beş kez okuyorum yine de unutuyorum.