Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün filizin oglu gibi benim kızımda yaramaz ne yapsam memnun edemedim.. zor uyuttum mutfagı toparladım sabahtan buyana, tam kahve yaptım oturdum mız mız mız sesi geldi bktım gözler kapalı ellerinle bişiler yapıyo hırs yapmış memesini agzından atmış memeyi agzına verdim,ellerinle çekti çıkardı attı,bidha verdim aldı daldı hemen çatlakkkk kızımmmm bitanem yaramazlıkları bile güzelll..
aysun nasılsın canım???
saol cnm ıdare edıyoruz ıste:1hug:
cnm o yaramazlıklar bızdede var artık onlar ıcın ozgurluk bızım ıcın yaramazlık demek
ama o tam keyıf yapayım derkenkı mızmızlık kotu oluyor ya
bende suara bıraz gergınım ustune recepte huzursuz olunca ıyıcene bunalım takılıyorum
sorma tatlım aynen dedigin gibi... hayırdır hayatım gerginlik niye?? hakkaten moral bozuk olunca çekilmiyorlar..
ahhh ahhhh inan tek senin degil,kısır döngü gibi inan herkesin hayatı böyle geçiyor bi yandanada kuzenimle msjlaşıyorum eşinin dogum günü ne yapcaksın dedim çok kavga ettik artık ona hiçbişi yapasım yok,bıktım çekemiyorum diyo...
eger özür dilendiyse çok büyütmemek lazım yoksa aynı evde onlarla küs çekilmiyo.. canım yaŞeniz
cnm dogru herkeste aynı seyler
ama cnm daha 2 yılı bıtırdık evlılıkte bır omur nasıl gecer dıye dusunuyorum bazen
cunku bız kendı aılelerımızde gordugumuz sorunları bırebır yasamıs olup o durumdakı bır cocugun cektıklerını bıle bıle oglumda boyle bır ortamdamı buyuyecek dıye endıselenıyorum
öylede böylede geçiyor işte hem sorunlar malesef degişmiyor farkında olmasakta hep enne babalarımız gibi davranıyoruz ve bunu hep sonradan farkına varıyoruz.. nihayetinde onların terbiyesini aldık ve onlar gibi olmamız çok normal..
valla gönül isterki onları pamuklara sarmalar sarlalım ama bu tartışmalarda hayatın vazgeçilmezi,gerçekleri kimsenin seçeme hakkı yok malesef.. büyüyp gidecekler işte allah onlara saglık versin sende fazla kafana takma canım..Şeniz
Tulay,Banu,Sibel sizede gunaydın.İyi calışmalar kızlar.
incihan merhaba kuzum bayadır aktif göremedim dk.bittiği için arayamadım seni
sibelciğim aynı şekil senide arayamadım kuzum tekrar teşekkürler....
kızlar siz ayrı bir çekiliş dahamı yaptınız herkes birbirine hediye almış merak ettimopuyorumnanaktan
Herkese tünaydınlar bacılar a.s.
Biz bu sabah 11'de kalktık ailecek. Babamızda evde bugün. Tabi geç kalkınca kahvaltı et, ortalık toparla derken saat 1 oldu. Sonrada bi tiramisu yaptım yine kocişe. Defdef'in leke çözücüye basılmış çamaşırlarını yıkadım. Şimdide evi toparladım.
Az sonra pimapenciler gelicekler yine. Bi öncekilerde bi çözüm bulamadığımız için eşim bu sefer gitmiş herhangi birini bulmuş. Onlar gelip silikon çekicekler dışarıdan camlara. Bakalım inşallah bu sefer sorun çözülür.
Defdef'im de öğle uykusundan uyandı. Karnı acıkmıştı. Yine 1 kaseye yakın çorbayı içirdim. Sorunsuz içti çok şükür. Ay alışıyor heralde ya nasıl mutlu oldum hihoyyyt
Bu arada Defdef'in üst sağ taraftaki yan kesiciside çıkıcak belli. Bembeyaz kabarmış. Önler ne zaman çıkıcak anlamadım valla :uhm:
Diş buğdayını da bu cumartesi yapıyorum kısmetse. Pasta ve kurabiye siparişlerimizi dün verdik. Cumartesi 5 gibi alacağız. Kayınvalidemler, annemler ve babamın teyzesi(eşi ve kızı ile) olacak sadece. 10 kişi falan olacağız. Kek, börek falan yaparım eğleniriz ne güzel alkisalkisalkis
ömerim hafif ateşli bu dişler çocuğumu delirtecek
kol altından ateşini ölçtüm 37.7 çıktı en fazla kaç olmaı calpol vermiştim 1 saat önce sonra öçtüm..
annemde misafir var kuzenim gelecek bu ara çok aktif değilim çok öptüm
bugün filizin oglu gibi benim kızımda yaramaz ne yapsam memnun edemedim.. zor uyuttum mutfagı toparladım sabahtan buyana, tam kahve yaptım oturdum mız mız mız sesi geldi bktım gözler kapalı ellerinle bişiler yapıyo hırs yapmış memesini agzından atmış memeyi agzına verdim,ellerinle çekti çıkardı attı,bidha verdim aldı daldı hemen çatlakkkk kızımmmm bitanem yaramazlıkları bile güzelll..
aysun nasılsın canım???
ya varya bugün bi giremedim sinir oldum
slm kızlarrr nasılsınız AYSUN KNK CERENNN SIBELLLL...
gewçmiş hakgetıreeee valla umarım herkez ıyıdır...kaynanamlar bende hala yarın gıdecekler inşallahhhh....5 gundur burdalar yafuuu ew iş cocukk bıde mısafırrr allak bullak oldum yahuuu....
yagız ıyı ama sorun uykuuuu hala aynı kızlar yaaa..gece saat bası kalkıo sıpa ne yaptıysam cık olmadı vazgecıremedık haftanıun 2 3 gunu gusel uyuyp bıze izin verıyo gerı gunler agzımıza edıo afedersınız....ee bıde iş olunca ben dıvasne gıbı gezıom ewde....kaynanmlar burdaya savbahları bırakıom kucaklarına ıyı oluooo ben yatıom 1 2 saat daha.....tempo dewam yaniii.....
cnm ya ıste herzamankı gıbı eslerle sorunlar kucuk bırseyden cıkan tartısmalar sonrasında da barısmalar sankı hayatım hep boyle gecıyor
a.s.a.s.cnm cok guzel anlatmıssın tesekkurlerŞenizalkisalkisalkis
slm canım sanada kolay gelsin.. ver tabi baksınlar yaramaza..slm kızlarrr nasılsınız AYSUN KNK CERENNN SIBELLLL...
gewçmiş hakgetıreeee valla umarım herkez ıyıdır...kaynanamlar bende hala yarın gıdecekler inşallahhhh....5 gundur burdalar yafuuu ew iş cocukk bıde mısafırrr allak bullak oldum yahuuu....
yagız ıyı ama sorun uykuuuu hala aynı kızlar yaaa..gece saat bası kalkıo sıpa ne yaptıysam cık olmadı vazgecıremedık haftanıun 2 3 gunu gusel uyuyp bıze izin verıyo gerı gunler agzımıza edıo afedersınız....ee bıde iş olunca ben dıvasne gıbı gezıom ewde....kaynanmlar burdaya savbahları bırakıom kucaklarına ıyı oluooo ben yatıom 1 2 saat daha.....tempo dewam yaniii.....
Biraz geç oldu tatlım ama sağol.opuyorumnanaktan
Canım ne demek bizde sana teşekkür ederizopuyorumnanaktan
Yok canım Nurtene gidecektik malesef kaldı onlara giderken götürmek için ufak hediyeler almıştık kargoyla göndermek nasip oldu.:gitme:
Canım ya Tuba'nın telini atsana gönderen olmadı.Diş buğdayınızda hayırlısı olsun darısı damadının başına hala tık yok dişsiz dedem benim kaydirigubbakcemile3
Birsom bende 37.2 üzeri diye biliyorum koltuk altından.
Oy kurban olurum ben onlara bu aralar hepimizin kuzuları çok huysuz napsınlar var bir dertleri ama anlatamıyorlarki annesi.Şeniz
Aynen bende..
Bende pek giremedim bugün 2 eğitime peşpeşe girince pilim bitti resmen kafamçokkarıştı
Biraz önce kargolarıda verdim.Umarım beğenirsiniz Banucum.
Dünür aynen kızımın hediyesi her zaman var zaten yerim ben onun küçük suratını
Herkese iyi akşamlar mesai bitti oğluşa koşma vakti.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Çıkmadan size yazayım dedim.opuyorumnanaktan
Allah yardımcın olsun aslıcım yağızda aynı bu aralar her saat başı dikiyor bizi işe gelincede perişan oluyorum resmen kaynananların gelmesi iyi olmuş bir bakıma 2 saatte olsa dinlenme şansın oluyor.Kuzum tez zamanda durulur inşallah.
Tatlım nurtenin yazdıklarına aynen katılıyorum hangimizde sorun yokki bir şekilde hayat böyle geçicek haaa sen bu durumdan mutlusun desen değilim ama buna kalan kadar aklına takacak neler var.Allah eksikliklerini göstermesinde bir şekilde orta yol bulunur.
tmm aslıcığımmm....bende şaşırdım neyseee önemli değill