2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cerencım e-bebeği sevmem ama hala ordan alısverıs yapıyorum ınanamıyorum kendımee
ındırıme gırmıs park yataklar 89tl eger almayı dusunuyosun kacırma derım

89 TL çok uygunmuş yaa! markası ne? amaaann bacım ben bırak e-bebek'i market bile bulamıyorum burda doğru düzgünkaydirigubbakcemile3 1 tane bebek mağazası var o kadar:çok üzgünüm: şu değişik dokularda küplerden ve oyun havuzu toplarından istiyorum oğluşuma,kendime de 1-2 kitap adı duydum,onları alıcam. ama memlekete gitmeyi bekliyorum almak için:çok üzgünüm: mahrumiyet resmen burası:1shok:

Allah kabul etsin aysecim :) maşaAllah'in var kiz..bize dua et emi :) kahvalti olayina gelince..ben ekmek kullanmiyorum..serros tatli seviyor cünkü..tam tersi tatsiz şeyleri sevmiyor..hazir muhallebileride cok seviyor..hele en kabiz yapici "pirincli sütlü" olanlara bayiliyor ama vermiyorum işte seninkinin aynisi yapiyorum ama bebe biskuvisi 6-7 tane koyuyorum..gene biraz sivi oluyor..ama öyle yediriyorum..sulu sulu daha cabuk yiyor zaten :)) eskiden yani ilk kahvaltiya basladigimda bende kullaniyordum kivam için hazir kahvaltilik..ama işte bu kabizliktan kestim hepsini..bu ara ben labne degil normal yagli beyaz peynir kullaniyorum..

gülsahcim rica ederim tatlim ne demek

ay kizlar bu arada size komik bişi anlatiyim :) ben 1 ocakta rejime ve spora basladim tekrardan :)) ama bu seer ciddi ciddi basladim vallahi hiç bozmayada niyetim yok kafama koydum artik :) neysem konu o diil :) bugun 1 hafta bitti..tartilma günümdü yani..78 ile baslamiştim..sabah bi tartildim..80 gösteriyor terazi akannehir yok artik dedim..neyse biraz saga sola cevirdim..bu sefer 75 gösterdi kaydirigubbakcemile2 dedim yok ama okadar verilmez bi haftada..bu sefer tam tersi yöne cevirdim..78 cikardi.. ohaoldumsmile gene eski haline aldim..bu seferde ortasina bastim 70 cikardi kafamçokkarıştı
9 kattan firlatcaktim teraziyi yaa..sonuc olarak kac kg oldugumu bilmiyorum..annemler bugun eyüpsultana gidiceklermiş..eminönünde dogubanka gidip bana en kaliteli tartiyi alin nolurrr dedim tamam dediler..bakalim yarin getircekler inşaAllah :))

sağol canım ederim inşallah. ama dur ne maşallahı ,daha 5. gün. 45 gün borcum olduğunu düşününce:1shok: bu da sadece hamilelik ve emzirmeden!!ohaoldumsmile

bizde de var gıı kabızlık, kuzum yazık keçi kakası gibi yapıyor aynı:çok üzgünüm:
ama kahvaltının kıvamı da cıvık olunca yedirmek çok zor oluyor,elini attımı haydaaa,hepsi üstünde başında!!

kızlar dıada bugun cocuklar ıcın laptop var 6,99tl di yanlıs hatırlamıyosam bebişlerın elıne seslı bı oyuncak bı bakın bence.ben eve gecerken alıcam durumaa

kız her diada varmidir ki? büyüklerde vardir bence..bizim burdaki düdük kadar..onda olcagini sanmam ama genede bi bakarim saolasin haber verdigin için

tuba çok yaşa emi. çok güldürdün beni :roflol: bence de o baskülü at artık miadı dolmuş.

yaaaa bende 78 kiloyum. ama diyet yapmaktan nefret ediyorummmmalsanaalsanasmile doğumdan sonra da hiç yapmadım zaten. geçen gün kardeşimin nişanı için kıyafet almaya gittik. 44 beden etek ceket takıma zorla girdimohaoldumsmile pantolona giremedim bile, onu da 46 aldım:mymeka: gelecek hafta okula başlıyorum. daralan pantolonlarımı da bir güzel genişlettim. offf yaaa, hiç de diyet yapasım yokkiiiboshayallersmile

yaa kızlar size doyum olmaz,ben kaçayım. oğlum uyurken iftariyelik bişiler hazırlayım. sonra da temizlik ve pasta börek yarın için. ara da uğrarım. gözüm üzerinizde!! :))

oyy baya varmiş canim ya..Allah kolaylik versin..haftada 2 gün tutsan yavas vayas tamamlarsin canim..gerçi bugunlerde tutmakta daha kolay..3 aylar yaza geliyor artik..

ay kıyamam yaa..dikkat et aysecim..bak serrada öyleydi..ama sonradan artik iyice tikanmaya basladi kuzum gerçi bu toptop yapmak tam doymama belirtiside olabiliyormus..acliktan yani..kadir tugcunun sitesinde okumustum..

canim ben reklamlarda ydiriyorum..anca öyle eline sahip cikabiliyorum yoksa dedigin gibi hepsi üstü basinda..bide normal tatli kaşiği kullaniyorum..silikonlar cay kaşiği kadar aliyor sıkıntı basiyor bize ana kiz biraz daha büyüsün corba kaşiğina gecicem :))))

tuba çok yaşa emi. çok güldürdün beni :roflol: bence de o baskülü at artık miadı dolmuş.

ay aslinda 3 senelik baskul ya..evlndigimizden almiştim..markasida sinbo..yani bilinmedik bişide diil ama nanemolla işte

valla hayatim ben cok bunaldim bu kilolardan..bide cevremdeki herkes zayifladi..bi ben kaldim resmen yaşli hissetmeye basladim kendimi..ayrica cirkin zaten bişeyimde olmuyor..sen iyi genişletmişsin..ben hamilelikten önce bide daralttirmiştim cogunu..oyuzden cok kısıtlı şeyler giybiliyorum..sinir oluyorum..zaten bu bünyeyle giyecek alişverişine gidecek yüregimde yok :) nasil geldilerse öyle gidecekler ben anlamam zemuszemus

yaa kızlar size doyum olmaz,ben kaçayım. oğlum uyurken iftariyelik bişiler hazırlayım. sonra da temizlik ve pasta börek yarın için. ara da uğrarım. gözüm üzerinizde!! :))

hadi kolay gelsin canimm a.s.

var tugbacım her dıada sen gıt bugun gelmıs az sayıda gelmısse kalmayabılır cok ucuz cunku

konu dönüp dolaşıp aynı konuya gelmıs benımde acıl baslamam lazım kocamın dıkkatını cekmem lazım cunkuukaydirigubbakcemile3 ama gel gelelım konu yemeye gelınce yarın baslarım deyıp ertelıyorum sureklı öff yaa adam gıbı salonmda bulamadım eve yakın du bakalım arastırmalarım devam edıyo

Maşallah paşaya güle güle kullansın çok şiringamyoncuiremsu

Annene geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşira.s.

Ohh keyif yapın bakalım oğluşlaŞeniz

Saol canım opuyorumnanaktan

ayy yerim ben seni yakışıklı oğlum

bakalım bizim kız böyle rahat kullanabilecek mi. ilk başlarda arkasında durmam lazım galiba. sonra alışır nasılsa.

Bir süre yanımda olursun 1 hafatadan sonra dengede durmayı öğreniyorlar zaten.

geçmiş olsun annene. senin evde olmana da sevindim canım. hem biraz dinlenirsin hem de oğluşunla vakit geçirirsin ne güzel

Saolasın tatlım.opuyorumnanaktan

maşallah cnm ya ayaklanmış valla,

cnm geçmiş olsun annene,inş çabuk iyileşir
denemek lazım valla bu yağı biz gece çok kalkıyoruz

Sorma özlemcim çok fena oldu benim oğlan bıraksam sokağa çıkıp oynıycak kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar dr rapor verdi 10 gün gidemiycem Ahseni de babannesi uyttu şimdi bende uzanayım gece uyuyamadım

Tekrar geçmiş olsun esencim iyice dinlen

Saol banucumopuyorumnanaktan

Allahım hemen denemem lazımm,ben markete gidiyorummmhihoyyyt:Saruboceq:
Annenede geçmiş olsun cnm sende dinlen biraz evde oğlunla ohhh

Bi dene bakalım ferdacım haber ver ama umarım işe yarar.

kızlar zeynebi uyuttum ben gidem mutfağı toparlayam hemen

Kolay gelsin

Kız koptum allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3 defnoş nerde kimbilir anasıyla gezmelerdedir.

Saol Gülşahcım

günaydin hayirli cumalar kizlarrr a.s.

özlemcim sanada günaydin tatlim..nasil geciyor hamilelik?
:)
merhaba cnm hayırlı cumalar sanada hoşgeldin
nasıl geçsin güzelim 2 gündür bulantılaım başladı yemek yiyemiyorum yada bir an da tiksiniyorum
aslında bugün hem telaşlı hemde meraklıyım
2 dr.la görüşmüştüm bugüne kadar biri sakıncası yok ,diğeri ise çok riskl bir gebelki olur ben bakamam fakülteye sevk edeyim doğuracaksın demişti
eşim bugün kendi dr.umla görüşecek zeynebi takip eden dr.la bakalım o ne diyecek bir 3.dr olarak,bugün belli olacak yani doğurup doğurmayacağım,çok kötü bir durumdayım anlayacağınız
sizden başka kimsede ilmiyo annemin ağzını aradım sman sakın ha olmasın diyo kafam allak bullak oldu
kabız yapan şeyi bulmuşssun cnm en güzel sevindim inş olmaz yavrum daha
kızlar dıada bugun cocuklar ıcın laptop var 6,99tl di yanlıs hatırlamıyosam bebişlerın elıne seslı bı oyuncak bı bakın bence.ben eve gecerken alıcam durumaa
süpermiş buralarda dia olsada alsam neyse kardeşime söyleyeyim bi baksın sağol cnm
merhaba kızlar nasılsınız

merhaba hoşgeldin cnm

Yağızın arabasıyla yürüme videosunu face koydum.

doktorlar 2 yil gecmeden hamile kaldigin içinmi riskli diyorlar özlemcim? anneciginin dediklerinide kafana takma..suan bilmedigi için öyle diyor..sende bilmeseydin sende öyle derdin..ama bilince elbet olan olmus artik önümüze bakicaz mantigiyla hareket etmeli..

ben izledim sibelcim :) cok tatli cikmiş totik yaaa :) maşaAllah :)

anam kaldim burda yaf..gidip namazimi kilayim,serrosu yedireyim sonrada ortaligi topliyim geleyim gene öptüm hepinizi şekelerrr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…