cerencım e-bebeği sevmem ama hala ordan alısverıs yapıyorum ınanamıyorum kendımee
ındırıme gırmıs park yataklar 89tl eger almayı dusunuyosun kacırma derım
kızlar dıada bugun cocuklar ıcın laptop var 6,99tl di yanlıs hatırlamıyosam bebişlerın elıne seslı bı oyuncak bı bakın bence.ben eve gecerken alıcam durumaa
Allah kabul etsin aysecim :) maşaAllah'in var kiz..bize dua et emi :) kahvalti olayina gelince..ben ekmek kullanmiyorum..serros tatli seviyor cünkü..tam tersi tatsiz şeyleri sevmiyor..hazir muhallebileride cok seviyor..hele en kabiz yapici "pirincli sütlü" olanlara bayiliyor ama vermiyorum işteseninkinin aynisi yapiyorum ama bebe biskuvisi 6-7 tane koyuyorum..gene biraz sivi oluyor..ama öyle yediriyorum..sulu sulu daha cabuk yiyor zaten :)) eskiden yani ilk kahvaltiya basladigimda bende kullaniyordum kivam için hazir kahvaltilik..ama işte bu kabizliktan kestim hepsini..bu ara ben labne degil normal yagli beyaz peynir kullaniyorum..
gülsahcim rica ederim tatlim ne demek
kızlar dıada bugun cocuklar ıcın laptop var 6,99tl di yanlıs hatırlamıyosam bebişlerın elıne seslı bı oyuncak bı bakın bence.ben eve gecerken alıcam durumaa
ay kizlar bu arada size komik bişi anlatiyim :) ben 1 ocakta rejime ve spora basladim tekrardan :)) ama bu seer ciddi ciddi basladimvallahi hiç bozmayada niyetim yok kafama koydum artik :) neysem konu o diil :) bugun 1 hafta bitti..tartilma günümdü yani..78 ile baslamiştim..sabah bi tartildim..80 gösteriyor terazi akannehir yok artik dedim..neyse biraz saga sola cevirdim..bu sefer 75 gösterdi kaydirigubbakcemile2 dedim yok ama okadar verilmez bi haftada..bu sefer tam tersi yöne cevirdim..78 cikardi.. ohaoldumsmile gene eski haline aldim..bu seferde ortasina bastim 70 cikardi kafamçokkarıştı
9 kattan firlatcaktim teraziyi yaa..sonuc olarak kac kg oldugumu bilmiyorum..annemler bugun eyüpsultana gidiceklermiş..eminönünde dogubanka gidip bana en kaliteli tartiyi alin nolurrr dedimtamam dediler..bakalim yarin getircekler inşaAllah :))
ay kizlar bu arada size komik bişi anlatiyim :) ben 1 ocakta rejime ve spora basladim tekrardan :)) ama bu seer ciddi ciddi basladimvallahi hiç bozmayada niyetim yok kafama koydum artik :) neysem konu o diil :) bugun 1 hafta bitti..tartilma günümdü yani..78 ile baslamiştim..sabah bi tartildim..80 gösteriyor terazi akannehir yok artik dedim..neyse biraz saga sola cevirdim..bu sefer 75 gösterdi kaydirigubbakcemile2 dedim yok ama okadar verilmez bi haftada..bu sefer tam tersi yöne cevirdim..78 cikardi.. ohaoldumsmile gene eski haline aldim..bu seferde ortasina bastim 70 cikardi kafamçokkarıştı
9 kattan firlatcaktim teraziyi yaa..sonuc olarak kac kg oldugumu bilmiyorum..annemler bugun eyüpsultana gidiceklermiş..eminönünde dogubanka gidip bana en kaliteli tartiyi alin nolurrr dedimtamam dediler..bakalim yarin getircekler inşaAllah :))
sağol canım ederim inşallah. ama dur ne maşallahı ,daha 5. gün. 45 gün borcum olduğunu düşününce:1shok: bu da sadece hamilelik ve emzirmeden!!ohaoldumsmile
bizde de var gıı kabızlık, kuzum yazık keçi kakası gibi yapıyor aynı:çok üzgünüm:
ama kahvaltının kıvamı da cıvık olunca yedirmek çok zor oluyor,elini attımı haydaaa,hepsi üstünde başında!!
tuba çok yaşa emi. çok güldürdün beni :roflol: bence de o baskülü at artık miadı dolmuş.
yaaaa bende 78 kiloyum. ama diyet yapmaktan nefret ediyorummmmalsanaalsanasmile doğumdan sonra da hiç yapmadım zaten. geçen gün kardeşimin nişanı için kıyafet almaya gittik. 44 beden etek ceket takıma zorla girdimohaoldumsmile pantolona giremedim bile, onu da 46 aldım:mymeka: gelecek hafta okula başlıyorum. daralan pantolonlarımı da bir güzel genişlettim. offf yaaa, hiç de diyet yapasım yokkiiiboshayallersmile
yaa kızlar size doyum olmaz,ben kaçayım. oğlum uyurken iftariyelik bişiler hazırlayım. sonra da temizlik ve pasta börek yarın için. ara da uğrarım. gözüm üzerinizde!! :))
Maşallah paşaya güle güle kullansın çok şiringamyoncuiremsu
Annene geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede iyileşira.s.
Ohh keyif yapın bakalım oğluşlaŞeniz
ayy yerim ben seni yakışıklı oğlum
bakalım bizim kız böyle rahat kullanabilecek mi. ilk başlarda arkasında durmam lazım galiba. sonra alışır nasılsa.
geçmiş olsun annene. senin evde olmana da sevindim canım. hem biraz dinlenirsin hem de oğluşunla vakit geçirirsin ne güzel
maşallah cnm ya ayaklanmış valla,
cnm geçmiş olsun annene,inş çabuk iyileşir
denemek lazım valla bu yağı biz gece çok kalkıyoruz
günaydın kızlar dr rapor verdi 10 gün gidemiycem Ahseni de babannesi uyttu şimdi bende uzanayım gece uyuyamadım
canım benim altı yaşında ve sekiz aylık iki kızım var ablasının adı yağmur ılgın küçüğümüz duru tatlım
esencim canım benim ya dinlen bol bol gerçekten üzüldüm inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
sibelcim maşallah yağızıma arabasıda çok güzelmiş keyifli günlerde kullansın:)) annenede geçmiş olsun tatlım
Allahım hemen denemem lazımm,ben markete gidiyorummmhihoyyyt:Saruboceq:
Annenede geçmiş olsun cnm sende dinlen biraz evde oğlunla ohhh
kızlar zeynebi uyuttum ben gidem mutfağı toparlayam hemen
aman da aman! nasıl da kasılmış arabasının üstünde paşa:)) defnoşş nerdesin,bak yağızı'ın ilk arabasını almış:roflol:
annene geçmiş olsun sibelcim. bed time yağı'nı ben melih kaan doğduğundan beri kullanıyorum tatlım. o ilk sancılı günlerde bile işe yaramıştıyerimseniben
sibelcım gule gule kullanın arabınızı, annen içinde gecmıs olsun canım ınsallah tez zamanda gecer rahatsızlıgı
bende dun e-bebkten park yatak aldım eve geldım kurdum ama pısman oldum aldıgım cocuk dedıkı 6aydan buyukse cocugunuz ust kademesınde yatırmayın bellı olmaz atabılır kendını dedı tutunamaya basladıysa,oyun parkı gıbı kullansak dıcem onuda benım kıs sıkıldı hemen ıcınde bızım odada dursun hem gecelerıde orda yatar ayrı yatmaya alısırıs bolelıkle ama cok yer kaplıyo hem ıcıne koyarken falan zor olur gıbı gelıyo kararsız kaldım ya varmı hala ıcınızde park yatak kullanan bırı bana akıl versın kullanıslı olurmu 8aydan sonra şurda 1 2 ay ıcın degermı yoksa gerımı versem salıncak alayım onun yerıne kafamçokkarıştı
günaydin hayirli cumalar kizlarrr a.s.
sibelcim gecmiş olsun annecigine a.s. acil şifalar canim..yagiz oglana bayildimmm :) maşaAllah oglusuma cok tatli poz vermiş :) bende bi düşüneyim şu ilk arabam olayini ya..yürüteçle alakasi yok bunun..kalçaya yükte vermiyor oturunca yani..bi düşünelim boshayallersmile
ceylin aysecim sende ilk arabama karar vermişsin..sevindim adiniza :) şimdiden güle güle saglikli günlerde kullansin kuzum :)
gülşahcim canim gece mama yada biberonla süt versen..doymuyor ondan uyaniyor belki kuzum..serrada öyle az yediginde muhakkak uyaniyor..
ferdacim canim ben hazir kahvaltilari pek önermiyorum acikcasi..eger tatli şeyler sevmiyorsa sende biskuvi yerine bebe ekmegi yada tam tahilli ekmek koy..mamayla degil sütle yada ihlamurla yapmayi dene..yani ihlamur (yada süt) + tereyag + peynir + yumurta + ceviz + ekmek..al sana tuzlu kahvalti :) tatli sevmiyorsa zaten hazir kahvaltilarida yememesi lazim..sadece biskuvi sevmiyorsa bence ekmegi dene hazir kahvaltidan önce..pedegog konusuna gelince bebeklerede bakiyorlar bildigim kadariyla..inşaAllah senin rahatlatacak biri bulursun tatlim a.s.
banucum cok gecmiş olsun canim yaa..agzinmi yara oldu bogazlarinmi tahriş oldu onu anlamadim..ama sanirim agzin yara oldu yani yorumlardan öyle cikardim :) diş macunu markalarinin agiz sulari oluyor..gargaralar..onlarda iyi geliyor canim o yaralara..inşaAllah bian önce gecer canimcim a.s.
esencim 10gün rapor almana sevindim canim..agri kesici felan vermiştir herhalde doktor..onu alip yat dinlen bolbol..Allah bterinden saklasin tatlim a.s.
özlemcim sanada günaydin tatlim..nasil geciyor hamilelik?
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz a.s.
spapatya adin sevgiydi dimi ya? unutuyorum hepsanada kolay gelsin tatlim a.s.
gülşahcim bu arada coklu mesaj için " almak istedigin mesajlarin altindanki MQ'ya bas..en son aldigin mesajin hem MQ butonuna hem ALİNTİ YAP butonuna tikla..yazilarinni dişina kendi mesajini yaz yolla.." umarim olur tatlim
bu arada burcuyu kim sormustu unuttum ama dün msni acmişti..konusamadim gerçi ama actigini gördüm :) face'de de vardi hatirladigim kadariyla :)
Bencede düşün canım yürümeyi öğrenmesi için çok güzel bir yardmcı netten bi araştır istersen bir videosu var onu seyredince alma kararı verdim.
sibel annene geçmiş olsun güzelimmm tüh yaa bu hastalık bu yıl mahvetti herkesi
bigudi ben hala park yatk kullanıyorum gece içinde yatıyo çok seviyor ama gündüz yatırmıyorum düşer diye
Sorma esencim umarım çabuk iyileşir :Saruboceq:
sibiko oğlunun arabası çok güzel :)
Ben yürütece koyuyorum ama napıyım çok seviyo,
daha tam sürünmediği için kendini yürüteçde özgğr hissediyo.
Ayakta tutunarak tek başına duramıyo daha alsam becerebilirmi acaba kullanmayı.
Şunu merak ediyorum tekerlekleri varya sonuçda arabanın kaymıyomu yani bebekden iler giderse çocuk yüz üstü düşecek gibi canlanıyo gözümde.Umarım anlatabilmişimdir?
Resmi görünce çok hoşuma gitti,oğlunada yakışmış maşallah ..
Saol canım bu arabayı aldığında ilk bir hafta yardıma ihtiyaç duyabilir ama sonrasında dengesini kurmayı öğreneceği için gözünün önünde olması yeter.Düşme tehlikesi çok az halı gibi zeminde kullanırsa dahada güvenli olur,parke gibi sert zeminlerde çok hızlı gitmesine neden oluyor.
efem bize gelince..bu kız gene gece cok uyandi..delirtti valla..1-2-3-4-5..en son 5 te aldim onu salona..koydum oyun bahcesine..bende koltuga yattim..baktim bi yarim saat sonra o da uyumus :)) 9da kalkip kahvaltisini yedirdim..biraz gec oldu ama napalim gece bi tuhafti :)
kizlar bu arada serrayi kabiz yapan şeyi sonunda buldum..hazir olan herşeyyani muhallebi tarzi diyim..5 gündür herşeyini kendim hazirliyordum..kabizliği geçmişti..evvelki aksam hazir muhallebi yaptim..dün kakasini hiç yapmadi..sanirim ondan dün gece uyandi durdu..ama dün aksam unlu muhallebi yaptim kendim..baktim sabah kakasini doldurmus taşirmiş..rahatlamiş cocugum..bundan sonra hazir hiçbişi vermicem..he bi tek yogurt babymiks..benim yaptigimi yemiyor cünkü..onun dişinda herşey bana ait..bu arada mamayida kestim..geceleri sadece süt veriyorum..cocuk sütü yani..
biraz yorucu oluyor böylesi ama napiyim..bu kabizlik cok fena bişi ya..korkuyorum cocuk hemoroit olcak diye Allah korusun
Ne güzel canım ya aksine yağızda süt içtiğinde kabız oluyor sanırım her çocuğun bünyesi farklı şeylerden etkileniyor neyi rahat hazmediyorsa onu yemeliki rahat etsin yağızda kabız olunca kıvranmaktan uyuyamıyor bilirim.
ooo bugün çok yazmışsınız,takip edemedim. eyvahedigeldismile bugün benim miskinlik günüm,hiç yataktan çıkasım yok!!aksi gibi yarına misafirlerim var. temizlik ve hazırlık yapmam lazım. oğluşum uyumuş yatağında,bende mi gidip uyusam biraz daha ya?? bilmiyorumkismile bide niyetliyim yine, kan şekerim düşüyor galiba ondan uyuşuğum böylekafamçokkarıştı mutlu bir gün diliyorum hepinize!a.s.
Ceylin'cim, ilk arabanız hayırlı olsun.
banu canım geçmiş olsun, eczaneye söyle, hemen verirler ilacını. adını hatırlayamadım,bir merhem var. üzerine koyuyorsun yaranın,diğer güne bişeycik kalmıyor!
Tuba, hazır kahvaltı vermiyorum dedin, peki kıvamını nasıl bulduruyorsun? bugün ben 1ç.b süt,1 yum sarısı, az labne peynir,1 kaşık ceviz, az tereyağı,3-4 de cicibebe koydum,ama kaşıktan akacak kıvamdaydı,mecburen biraz da sütlü irmikli ballı karışım ekledim.
bide şu tam tahıllı ekmeği nerden buluyorsun? fırınlardan mı yoksa büyük marketlerden mi? bu bahsettiğin kepek ekmeği değil di mi?
esen ne güzel etmişsin rapor alıp, bu acılarla bi de okula mı gidecektin? dinlen işte ne güzel!
gülşah canım,biz park yatak almadık hiç. ama şimdi sömestr'de memelekete gidince nerde yatacak kuzum onu bilmiyorumCADIARZU
Allah kabul etsin Ayşecim.Kolay gelsin sanada.Ben tam buğday ekmeğini bizim burda bir fırın var ondan alıyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba cnm hayırlı cumalar sanada hoşgeldingünaydin hayirli cumalar kizlarrr a.s.
özlemcim sanada günaydin tatlim..nasil geciyor hamilelik?
:)
kabız yapan şeyi bulmuşssun cnm en güzel sevindim inş olmaz yavrum dahaefem bize gelince..bu kız gene gece cok uyandi..delirtti valla..1-2-3-4-5..en son 5 te aldim onu salona..koydum oyun bahcesine..bende koltuga yattim..baktim bi yarim saat sonra o da uyumus :)) 9da kalkip kahvaltisini yedirdim..biraz gec oldu ama napalim gece bi tuhafti :)
kizlar bu arada serrayi kabiz yapan şeyi sonunda buldum..hazir olan herşeyyani muhallebi tarzi diyim..5 gündür herşeyini kendim hazirliyordum..kabizliği geçmişti..evvelki aksam hazir muhallebi yaptim..dün kakasini hiç yapmadi..sanirim ondan dün gece uyandi durdu..ama dün aksam unlu muhallebi yaptim kendim..baktim sabah kakasini doldurmus taşirmiş..rahatlamiş cocugum..bundan sonra hazir hiçbişi vermicem..he bi tek yogurt babymiks..benim yaptigimi yemiyor cünkü..onun dişinda herşey bana ait..bu arada mamayida kestim..geceleri sadece süt veriyorum..cocuk sütü yani..
biraz yorucu oluyor böylesi ama napiyim..bu kabizlik cok fena bişi ya..korkuyorum cocuk hemoroit olcak diye Allah korusun
süpermiş buralarda dia olsada alsam neyse kardeşime söyleyeyim bi baksın sağol cnmkızlar dıada bugun cocuklar ıcın laptop var 6,99tl di yanlıs hatırlamıyosam bebişlerın elıne seslı bı oyuncak bı bakın bence.ben eve gecerken alıcam durumaa
merhaba kızlar nasılsınız
Yağızın arabasıyla yürüme videosunu face koydum.