Aysun'cum ve Tülay'cım çok geçmiş olsun kızlar. Defne'de geçen gün uyanmış ve benim yataktan inmek isterken Allah'tan poposunun üstüne düşmüş ama çok korktum. Allah bi daha vermesin a.s.
Ceylin canım maşallah kuzuna. Bizde yılbaşında az şişirip verdik Defne'ye ama koyu yeşildi renginden mi korktu nedir çok ağladı bizimki yaaa :1no2:
Filiz'cim iyi cevap vermişsin kaloriferciye. Ne yani soğukta donacak mıısnız Allah Allah
klava:
Esen'cim bacım çok geçmiş olsun ya yat dinlen güzelce a.s.
Tuba'cım vallahi dediğin gibi iyi bile dayandım bu kadar uzağa gitmeye. Ama artık Defne ile zor oluyor. Bİde çocuğun benim yüzümden uyku düzeni bozuldu. Çünkü akşam 8-9 arası onun tam gece uykuusuna geçme saatiydi. E ben sporda olunca babası ile beni almaya geldiklerinden uykusu kaçtı hep çocuğun. Şimdi 11'den aşağı uyumuyor oda bizim yanımızda :çok üzgünüm:
Serroş'umda cicilerini güle güle kullansın rahat etmenize çok sevindim a.s.
cherry06, koyukara ve hilal82 hoşgeldiniz aramıza kızlar a.s.
SCHATZİ canım benim satım 1 Ağustos normal doğum tarihim 8 Mayıstı ama 38+4'de yani 28 Nisan'da sezaryen oldum a.s.
Ceylin'cim ve Siboş'um kuzularım güle güle kullansınlar cicilerini a.s. Bizde alcaz bakalım babamıza hatırlatalım tekrar çünkü Defne artık hiç oturmuyor hep yürümek istiyor :1no2:
Oğluşumda pek bi yakışıklı çıkmış be Defne bayıldı a.s.
Siboş'um anneciğine geçmiş olsun canım ya selamımı ilet. Sende keyif yap oğluşunla evde a.s.
Semra'cım sanada çok geçmiş olsun tatlım çok zordur yanık ya tez vakitte iyileşsin inşallah a.s.
Claries canım her bebek aynı olmaz diş çıkarma 11.aya kadar oluyormuş. HAtta eşimin kuzeninin kızı 14.ayda çıkardı ilk dişini sıkma canını a.s.
Banu'cum geçmiş olsun canım. Mutlaka eczaneye danış bi ilaç al ağız içi yara çok can acıtır a.s.
Ferda'cım bunların hızına artık yetişemiyoruz valla. Hep göz önünde tutmak lazım.Defne'de uyku konusunda aynısını yapıyor. Yanımızda yatarken bile gözü hep oyunda. En sonunda inadı kırılıyor ve emerken uyuyor yerimseniben
Kahvaltı olarak ben mamanın içine 8 tahıllı ballı ve peynir-yumruta ekliyorum canım a.s.
Gülşah'cım uykusuzluk ve huysuzluk tüm kuzularda var ya. Düzelecekler ne yapalım a.s.
Ben park yataklardan oldum olası hoşlanmadım tatlım o yüzden bana kalsa ver geri gitsin derim a.s.
Özlem'cim canım ben herşeyin hayırlısı derim her zaman. Annen duysa eminim çok sevinecektir ama şimdi Zeynep'e kıyamıyordur ondan öyle demiştir. BEnde bazen anneme ay bi tane daha doğurayım diyince aaaa daha Defne'm küçük o bi büyüsün çocukluğunu yaşasın diyor. Ananeler, babaneler kıyamıyolar ilk torunlarına a.s.