2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

özlem''cim bulantıların başlamış canım ya inşallah aşırı olmaz.
doktorun konusunda da titiz davranman çok güzel.hangisi iyiyse ve en önemlisi moralini bozmuyorsa onunla devam et derim.allah yardımcın olsun :Saruboceq:

EVET CNM 2 yıl geçmediği için riskliymiş benim için,daha tam iyileşmediği için kesilen yerler karın büyüyünce falan sorun oluyormuş
anam kaldim burda yaf..gidip namazimi kilayim,serrosu yedireyim sonrada ortaligi topliyim geleyim gene öptüm hepinizi şekelerrr a.s.
kıl cnm namazını Allah kabul etsin benim için de dua et lütfen hangisi hayırlıysa o olsun diye

cnm titiz davranmam gerek çünkü düşünmem gereken bir kızım var bu gebelik benim açımdan çok riskli olacaksa bişeyler yapmam lazım,zeynep daha çok küçük onu çok düşünmek zorundayım,hamile olduğuma üüzlmüştüm,sonrasında olanlar daha da üzücü oldu,bişeyler kötü gittimi gidiyor işte iyi düşünücem artık iyi olsun inş

kızlar hava çok güzel birazdan zeyneple dışarı çıkalım sıkıldı kuzum evde
biraz gezelim az alışveriş yapalım akşama yemeğim yok ama bimde kerevitaşın dondurulmuş mantıları var,gerçek mantı gibi oluyor valla ondan alıp yapıcam yarım saatlik iş,sonrada eşimi karşılamaya gideriz,
eşim aramadı hala kötü bişey mi dedi ki dr.müsait değil diye bende arayamıyorum cn çok s-ıkıldı kendime meşgale bulmam lazım

özlem'cim mübarek cuma günü dualarımdasın canım. hepiniz için hayırlısı olur inşallah.

kızlar faceden fal baktım şimdi öylesine inanmam zaten bakın ne çıktı
Faliniz müjdeli haberlerle doludur. (Düsmanlarinizi altedecek, hakkinizda (dedikodu yapmak isteyenler, kötülüklerinde basarili olamiyacaklardir. Tesebbüs edeceginiz bütün islerde muvaffak olacaksiniz. Eger hastaniz varsa sifa bulacak; eger çocugunuz olmasini istiyorsaniz, bu muradiniz da olumlu olacaktir. Bu siralarda bir yolculuga çikmak niyetinde iseniz; hiç tereddüt etmeden seyahate çikiniz, hakkinizda hayirli olacaktir. Sayet basinizdan bir nikah geçip geçmiyecegini soruyorsaniz, bu arzunuz da pek yakinda olacaktir

Aysun'cum ve Tülay'cım çok geçmiş olsun kızlar. Defne'de geçen gün uyanmış ve benim yataktan inmek isterken Allah'tan poposunun üstüne düşmüş ama çok korktum. Allah bi daha vermesin a.s.

Ceylin canım maşallah kuzuna. Bizde yılbaşında az şişirip verdik Defne'ye ama koyu yeşildi renginden mi korktu nedir çok ağladı bizimki yaaa :1no2:

Filiz'cim iyi cevap vermişsin kaloriferciye. Ne yani soğukta donacak mıısnız Allah Allah klava:

Esen'cim bacım çok geçmiş olsun ya yat dinlen güzelce a.s.

Tuba'cım vallahi dediğin gibi iyi bile dayandım bu kadar uzağa gitmeye. Ama artık Defne ile zor oluyor. Bİde çocuğun benim yüzümden uyku düzeni bozuldu. Çünkü akşam 8-9 arası onun tam gece uykuusuna geçme saatiydi. E ben sporda olunca babası ile beni almaya geldiklerinden uykusu kaçtı hep çocuğun. Şimdi 11'den aşağı uyumuyor oda bizim yanımızda :çok üzgünüm:

Serroş'umda cicilerini güle güle kullansın rahat etmenize çok sevindim a.s.

cherry06, koyukara ve hilal82 hoşgeldiniz aramıza kızlar a.s.

SCHATZİ canım benim satım 1 Ağustos normal doğum tarihim 8 Mayıstı ama 38+4'de yani 28 Nisan'da sezaryen oldum a.s.

Ceylin'cim ve Siboş'um kuzularım güle güle kullansınlar cicilerini a.s. Bizde alcaz bakalım babamıza hatırlatalım tekrar çünkü Defne artık hiç oturmuyor hep yürümek istiyor :1no2:
Oğluşumda pek bi yakışıklı çıkmış be Defne bayıldı a.s.

Siboş'um anneciğine geçmiş olsun canım ya selamımı ilet. Sende keyif yap oğluşunla evde a.s.

Semra'cım sanada çok geçmiş olsun tatlım çok zordur yanık ya tez vakitte iyileşsin inşallah a.s.

Claries canım her bebek aynı olmaz diş çıkarma 11.aya kadar oluyormuş. HAtta eşimin kuzeninin kızı 14.ayda çıkardı ilk dişini sıkma canını a.s.

Banu'cum geçmiş olsun canım. Mutlaka eczaneye danış bi ilaç al ağız içi yara çok can acıtır a.s.

Ferda'cım bunların hızına artık yetişemiyoruz valla. Hep göz önünde tutmak lazım.Defne'de uyku konusunda aynısını yapıyor. Yanımızda yatarken bile gözü hep oyunda. En sonunda inadı kırılıyor ve emerken uyuyor yerimseniben

Kahvaltı olarak ben mamanın içine 8 tahıllı ballı ve peynir-yumruta ekliyorum canım a.s.

Gülşah'cım uykusuzluk ve huysuzluk tüm kuzularda var ya. Düzelecekler ne yapalım a.s.
Ben park yataklardan oldum olası hoşlanmadım tatlım o yüzden bana kalsa ver geri gitsin derim a.s.

Özlem'cim canım ben herşeyin hayırlısı derim her zaman. Annen duysa eminim çok sevinecektir ama şimdi Zeynep'e kıyamıyordur ondan öyle demiştir. BEnde bazen anneme ay bi tane daha doğurayım diyince aaaa daha Defne'm küçük o bi büyüsün çocukluğunu yaşasın diyor. Ananeler, babaneler kıyamıyolar ilk torunlarına a.s.

canım ya Allah yardımcın olsun hayırlısı ne ise senin için o olsun a.s.

Selam bacılar a.s.

Ben dün tüm gün annemdeydim. O yüzden uğrayamadım buraya. Akşam geç geldik eve. Defne'nin ateşi çıktı. Birde dün hep ishal yaptı. Ditil ve şurupla ateşini düşürdüm dün gece. Sabah yine çıktı. Bi duş aldırdım, şurup verdim yine. Şimdi çok şükür 36,7 normale döndü. Alt yan kesici dişleri çıkıcak sanırım. Kıpkırmızı olmuşlar ve eller hep ağızda inler halde. Ateş ve ishal olunca dişe bağlıyorum ben bakalım devam ederse doktorumuzla görüşeceğim.

Şimdi annem burda birazdan gidicek. Bende evimi toparladım, çamaşır falan yıkayıp astım. Böyle işte kızlar canım sıkıındı Defnoş'uma ama neyse keyfi yerine geldi a.s.

umarım öyledir pınar ya
bende her zaman hakkımızda ne hayırlıysa o olsun derim
hele bu aralar hiç ağzımdan düşmüyor unutamıyorum ki
bişeyler güzel gitsin istiyorum artık
defne düşmüş ya kıyamam bişey olmamış iyi bari ama sen çok korkmuşssundur

cnm geçmiş oslun ya,neyseki düşmüş ateşi
muhtemelen dişlerdendir yazık yavruya
valla bi çıkarsalarda rahat etseler artık kuzuzlar ya

esen sımdı facede gordum ahsen park yatagın ıcınde resmı var nasıl memnunmusun ya o ustte takılan aparat hıc guven verıcı gelmedı o yuzden bıraz cekımserım alıp almama konusunda hem yatagıda ınce oluyo ya park yatakların

kızlar zeynebi uyuttum
o dinlenedursun bende oyuncaklarını toplalayım dağıttı heryeri kuzum
sonrada ben giyineyim arabasını hazırlayayım bi tek zeynebi giydirmek kalsın
sonrada çıkalım gezelim şöyle kızımla başbaşabayanssulusmile

canım bizim dok. 37,5 geçmez dedi diş ateşi ishal olur diyor

Hiç sıkma canını tatlım Alhha verdiyse vardır bi nedeni. Sen onu hep sağlıkla dünyaya getireceğini düşün a.s.

Ay sorma ödüm koptu ama Allah'tan poposunun üstüne düşmüş kuzucum a.s

cnm geçmiş oslun ya,neyseki düşmüş ateşi
muhtemelen dişlerdendir yazık yavruya
valla bi çıkarsalarda rahat etseler artık kuzuzlar ya

Sağolasın canım Defne bu konuda çok hızlı gidiyor ya toptan çıkarak mı hepsini nedir anam bu ne acele anlamadım valla :1no2:

Kolay gelsin canım hava çok güzel hava alın mis gibi a.s.

canım bizim dok. 37,5 geçmez dedi diş ateşi ishal olur diyor

Bizimde dün akşam 38'2 idi sonra bi 38,5'a çıktı indi. Belkide farklı bişey tatlım ama yıkadım, kaloriferi kapattım, evi de havalandırdım rahatladı heralde düştü çok şükür :Saruboceq:

:1shok::1shok::1shokyyyy kızlarrrrr az once benı tanıyan bı kargocu var o geldı ofıse benı gordu hayırdır abla ıkıncımı gelıyo demesınmımafoldumben bende yok canım dedım bu bırıncıden kalanlarr:mymeka:
sinir oldum şu dakkadan ıtıbaren baslıyorum dıyete :a015:

:mymeka: vursaydın kafasına dengesiz :1shok: canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…