merhaba arkadaşlar bebişleriniz ve sizle rumarım iyisinizdir çok yorunum kızlar spordan geldim.o yüzden sadece son sayfayı okuyabildim pınarcım defneye çok geçmiş olsun canım.park yataklardan bahsetmişsin bigudi.ben doğduğundan beri park yatağa yatırıyorum çokta memnunum ama aparatları konusunda sana katılıyorum ben onu çıkartım.üzerine düşebilir diye. park yatak ölçüsünde yatak aldık üzerinede 2 tane battaniye serip sonrada çarşap geçirdiö çokta sıcak tutuyo ama bizimki üzerini hiç örttürmüyo kızlar gece devamlı harp içindeyiz ben örtüyorum paşam açıyor
:1shok::1shok::1shokyyyy kızlarrrrr az once benı tanıyan bı kargocu var o geldı ofıse benı gordu hayırdır abla ıkıncımı gelıyo demesınmımafoldumben bende yok canım dedım bu bırıncıden kalanlarr:mymeka:
sinir oldum şu dakkadan ıtıbaren baslıyorum dıyete :a015:
merhaba arkadaşlar bebişleriniz ve sizle rumarım iyisinizdir çok yorunum kızlar spordan geldim.o yüzden sadece son sayfayı okuyabildim pınarcım defneye çok geçmiş olsun canım.park yataklardan bahsetmişsin bigudi.ben doğduğundan beri park yatağa yatırıyorum çokta memnunum ama aparatları konusunda sana katılıyorum ben onu çıkartım.üzerine düşebilir diye. park yatak ölçüsünde yatak aldık üzerinede 2 tane battaniye serip sonrada çarşap geçirdiö çokta sıcak tutuyo ama bizimki üzerini hiç örttürmüyo kızlar gece devamlı harp içindeyiz ben örtüyorum paşam açıyor
aynı farmvilleye takıldım işlerimi halledemedim heee
neyse zeynep de uyandı hemen hazırlanıp çıkalım
herkese iyi günler bacılarrrra.s.
of kızlar ya ben gene regl oldum(( zaten normal günümden 13 gün önce olmustum..pazar günü temizlendim..bi baktim azönce gene gelmiş yaa doktorumu aradim hemen..p.tesi gel bu adet kanamasi degildir dedi ( oy ben p.tesine kadar ölürüm ya
Defnoş'la yatakta oynaşırken fırsattan istifade tırnaklarını kestim. Sonrada oynamaktan yoruldu heralde emzirirken uyudu ama benim yatakta eyvahedigeldismile Şimdi alırsam anında uyanacak biliyorum. Etrafına yastıkları dizdim ama inşallah uyanınca kendini atmaya kalkmaz. Ayyy içim rahat etmedi gidip yanına uzanayım bende ne olur ne olmaz :uhm:
Akşama yemek yapmam lazım ama mantarlı et sote yapayım diyorum. Etim zaten kavrulmuş. Defne uyanınca hallederim hemen. Ben gidip kuzumun yanına uzanayım
ohhh keyıf yapın ne guzellll:teytey: yemegınde varmıss ohhh rahatsın sanamı gelsem aksama toplayıp pılımı pırtımıaklinialirimsmile
of kızlar ya ben gene regl oldum(( zaten normal günümden 13 gün önce olmustum..pazar günü temizlendim..bi baktim azönce gene gelmiş yaa doktorumu aradim hemen..p.tesi gel bu adet kanamasi degildir dedi ( oy ben p.tesine kadar ölürüm ya
ohhh keyıf yapın ne guzellll:teytey: yemegınde varmıss ohhh rahatsın sanamı gelsem aksama toplayıp pılımı pırtımıaklinialirimsmile
yarin gidemem cünkü doktorum h.sonlari hastanede yok..kendi muaynehaneside yok..zaten olsada izmitte olur herhalde..orda oturuyor cunkubaska doktorada gitmek istemiyorum..cünkü bu doktora gercekten cok güveniyorum..şimdi baska doktora gitsem bana bişi söylese cok tantana yaparim püf ya..stresten üzüntüden felan herhalde..sıktım sıktım şimdimi cikiyor acaba..of anam ben artik p.tesine kadar senaryolari bin yaparim :S annemler gelcek onlari bekliyorum..terazimi almişlar..onu birakicaklarmiş..geliyoruz dediler hala gelemediler :S annem rahatlatir biraz beni :S hadi öptüm hepinizii kocamann a.s.
bu arada işin tuhaf tarafi ayni regl gibi belim kopuyor agridan :S bacaklarim kesiliyor..gerci bunlar spordanda olabilir :S ay neyse kactim ben..dua edinde kötü bişi cikmasin kizlar ya
esen sımdı facede gordum ahsen park yatagın ıcınde resmı var nasıl memnunmusun ya o ustte takılan aparat hıc guven verıcı gelmedı o yuzden bıraz cekımserım alıp almama konusunda hem yatagıda ınce oluyo ya park yatakların