aman da aman! nasıl da kasılmış arabasının üstünde paşa:)) defnoşş nerdesin,bak yağızı'ın ilk arabasını almış:roflol:İşte Yağız'ın arabası
Bu arada ben bugün evdeyim kızlar annem bronşit olmuş umarım bu üç günde biraz toparlar.
Bizde oğlumla evde keyif yapıyoruz.Dün akşam doktorumuzun tavsiyesiyle Johnson s Baby Bedtime Yağ kullandık oğlum ilk defa rahat uyudu sadece iki kere mama yedi hemen tekrar uyudu sizde bi deneseniz.Belki işe yarar ben işe yarayacağını hiç sanmıyordum.Bitki çayı dahil herşeyi denemiştim çünkü.
herkese merhabalar
ben yeni üyeyim
Adım hilal
19 aylık kerem adında bir oğlum var
yazilarinni dişina kendi mesajini yaz yolla.." umarim olur tatlim
bu arada burcuyu kim sormustu unuttum ama dün msni acmişti..konusamadim gerçi ama actigini gördüm :) face'de de vardi hatirladigim kadariyla :)
sibelcım gule gule kullanın arabınızı, annen içinde gecmıs olsun canım ınsallah tez zamanda gecer rahatsızlıgı
bende dun e-bebkten park yatak aldım eve geldım kurdum ama pısman oldum aldıgım cocuk dedıkı 6aydan buyukse cocugunuz ust kademesınde yatırmayın bellı olmaz atabılır kendını dedı tutunamaya basladıysa,oyun parkı gıbı kullansak dıcem onuda benım kıs sıkıldı hemen ıcınde bızım odada dursun hem gecelerıde orda yatar ayrı yatmaya alısırıs bolelıkle ama cok yer kaplıyo hem ıcıne koyarken falan zor olur gıbı gelıyo kararsız kaldım ya varmı hala ıcınızde park yatak kullanan bırı bana akıl versın kullanıslı olurmu 8aydan sonra şurda 1 2 ay ıcın degermı yoksa gerımı versem salıncak alayım onun yerıne kafamçokkarıştı
sibelcım gule gule kullanın arabınızı, annen içinde gecmıs olsun canım ınsallah tez zamanda gecer rahatsızlıgı
bende dun e-bebkten park yatak aldım eve geldım kurdum ama pısman oldum aldıgım cocuk dedıkı 6aydan buyukse cocugunuz ust kademesınde yatırmayın bellı olmaz atabılır kendını dedı tutunamaya basladıysa,oyun parkı gıbı kullansak dıcem onuda benım kıs sıkıldı hemen ıcınde bızım odada dursun hem gecelerıde orda yatar ayrı yatmaya alısırıs bolelıkle ama cok yer kaplıyo hem ıcıne koyarken falan zor olur gıbı gelıyo kararsız kaldım ya varmı hala ıcınızde park yatak kullanan bırı bana akıl versın kullanıslı olurmu 8aydan sonra şurda 1 2 ay ıcın degermı yoksa gerımı versem salıncak alayım onun yerıne kafamçokkarıştı
haklısın bugun denıyeyım bı dısarıdan seyretmeyıcanim oyuncaklarini koy içine..duruyuda koy içine..hemen kaybol ortadan..ona dişardan bak yukardan degil..biraz mirin kirin eder ama alişir..yatak olarak hiç kullanmadim ben..oyuzden yorum yapamicam..ama karamürsele yazliga felan giderken serranin yatmasi cok sorun oluyordu..yere yatak yapip her tarafina yastik koyuyordum..artik bu oyun bahcesini götürcem..içinde yatabilir rahatca..hem derli toplu,hem kolay götürülür..bence geri verme..oyun bahcesi olarak ben cok memnun kaldim..ama dedigim gibi sakin yukaridan ona bakma..hemen cikmak istiyor cünkü :)))
sibel annene geçmiş olsun güzelimmm tüh yaa bu hastalık bu yıl mahvetti herkesi
bigudi ben hala park yatk kullanıyorum gece içinde yatıyo çok seviyor ama gündüz yatırmıyorum düşer diye
günaydin hayirli cumalar kizlarrr a.s.
sibelcim gecmiş olsun annecigine a.s. acil şifalar canim..yagiz oglana bayildimmm :) maşaAllah oglusuma cok tatli poz vermiş :) bende bi düşüneyim şu ilk arabam olayini ya..yürüteçle alakasi yok bunun..kalçaya yükte vermiyor oturunca yani..bi düşünelim boshayallersmile
ceylin aysecim sende ilk arabama karar vermişsin..sevindim adiniza :) şimdiden güle güle saglikli günlerde kullansin kuzum :)
gülşahcim canim gece mama yada biberonla süt versen..doymuyor ondan uyaniyor belki kuzum..serrada öyle az yediginde muhakkak uyaniyor..
ferdacim canim ben hazir kahvaltilari pek önermiyorum acikcasi..eger tatli şeyler sevmiyorsa sende biskuvi yerine bebe ekmegi yada tam tahilli ekmek koy..mamayla degil sütle yada ihlamurla yapmayi dene..yani ihlamur (yada süt) + tereyag + peynir + yumurta + ceviz + ekmek..al sana tuzlu kahvalti :) tatli sevmiyorsa zaten hazir kahvaltilarida yememesi lazim..sadece biskuvi sevmiyorsa bence ekmegi dene hazir kahvaltidan önce..pedegog konusuna gelince bebeklerede bakiyorlar bildigim kadariyla..inşaAllah senin rahatlatacak biri bulursun tatlim a.s.
banucum cok gecmiş olsun canim yaa..agzinmi yara oldu bogazlarinmi tahriş oldu onu anlamadim..ama sanirim agzin yara oldu yani yorumlardan öyle cikardim :) diş macunu markalarinin agiz sulari oluyor..gargaralar..onlarda iyi geliyor canim o yaralara..inşaAllah bian önce gecer canimcim a.s.
esencim 10gün rapor almana sevindim canim..agri kesici felan vermiştir herhalde doktor..onu alip yat dinlen bolbol..Allah bterinden saklasin tatlim a.s.
özlemcim sanada günaydin tatlim..nasil geciyor hamilelik?
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz a.s.
spapatya adin sevgiydi dimi ya? unutuyorum hepsanada kolay gelsin tatlim a.s.
gülşahcim bu arada coklu mesaj için " almak istedigin mesajlarin altindanki MQ'ya bas..en son aldigin mesajin hem MQ butonuna hem ALİNTİ YAP butonuna tikla..yazilarinni dişina kendi mesajini yaz yolla.." umarim olur tatlim
bu arada burcuyu kim sormustu unuttum ama dün msni acmişti..konusamadim gerçi ama actigini gördüm :) face'de de vardi hatirladigim kadariyla :)
canım saolasın becerdım sonunda galıbaa:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
canım bende park yatak kullanıyorum bizim odamızda üst kademesinde yatıyor geceleri gündüzleride yer döşeğinde yatırıyorum düşer falan diye ben memnunum şimdilik
tubacım nasılsın tatlım evet canım ağzımın içi yara oldu hemde boğazıma kadar yutkundukça çivi yutmuşumda batıyor gibi ağrıyor tatlım
Ferda die birimi var aranızda adaşımı merak ettimde, konuşmalardan kim olduğunu çıkaramadım?
ceren aysecim günaydin hoşgeldin :)
yaptin gülşahcim yaptin