- 21 Eylül 2009
- 662
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EVET CNM 2 yıl geçmediği için riskliymiş benim için,daha tam iyileşmediği için kesilen yerler karın büyüyünce falan sorun oluyormuşdoktorlar 2 yil gecmeden hamile kaldigin içinmi riskli diyorlar özlemcim? anneciginin dediklerinide kafana takma..suan bilmedigi için öyle diyor..sende bilmeseydin sende öyle derdin..ama bilince elbet olan olmus artik önümüze bakicaz mantigiyla hareket etmeli..
kıl cnm namazını Allah kabul etsin benim için de dua et lütfen hangisi hayırlıysa o olsun diyeanam kaldim burda yaf..gidip namazimi kilayim,serrosu yedireyim sonrada ortaligi topliyim geleyim gene öptüm hepinizi şekelerrr a.s.
özlem''cim bulantıların başlamış canım ya inşallah aşırı olmaz.
doktorun konusunda da titiz davranman çok güzel.hangisi iyiyse ve en önemlisi moralini bozmuyorsa onunla devam et derim.allah yardımcın olsun :Saruboceq:
özlem'cim mübarek cuma günü dualarımdasın canım. hepiniz için hayırlısı olur inşallah.
EVET CNM 2 yıl geçmediği için riskliymiş benim için,daha tam iyileşmediği için kesilen yerler karın büyüyünce falan sorun oluyormuş
kıl cnm namazını Allah kabul etsin benim için de dua et lütfen hangisi hayırlıysa o olsun diye
cnm titiz davranmam gerek çünkü düşünmem gereken bir kızım var bu gebelik benim açımdan çok riskli olacaksa bişeyler yapmam lazım,zeynep daha çok küçük onu çok düşünmek zorundayım,hamile olduğuma üüzlmüştüm,sonrasında olanlar daha da üzücü oldu,bişeyler kötü gittimi gidiyor işte iyi düşünücem artık iyi olsun inş
Özlem'cim canım ben herşeyin hayırlısı derim her zaman. Annen duysa eminim çok sevinecektir ama şimdi Zeynep'e kıyamıyordur ondan öyle demiştir. BEnde bazen anneme ay bi tane daha doğurayım diyince aaaa daha Defne'm küçük o bi büyüsün çocukluğunu yaşasın diyor. Ananeler, babaneler kıyamıyolar ilk torunlarına a.s.
canım ya Allah yardımcın olsun hayırlısı ne ise senin için o olsun a.s.
Selam bacılar a.s.
Ben dün tüm gün annemdeydim. O yüzden uğrayamadım buraya. Akşam geç geldik eve. Defne'nin ateşi çıktı. Birde dün hep ishal yaptı. Ditil ve şurupla ateşini düşürdüm dün gece. Sabah yine çıktı. Bi duş aldırdım, şurup verdim yine. Şimdi çok şükür 36,7 normale döndü. Alt yan kesici dişleri çıkıcak sanırım. Kıpkırmızı olmuşlar ve eller hep ağızda inler halde. Ateş ve ishal olunca dişe bağlıyorum ben bakalım devam ederse doktorumuzla görüşeceğim.
Şimdi annem burda birazdan gidicek. Bende evimi toparladım, çamaşır falan yıkayıp astım. Böyle işte kızlar canım sıkıındı Defnoş'uma ama neyse keyfi yerine geldi a.s.
Selam bacılar a.s.
Ben dün tüm gün annemdeydim. O yüzden uğrayamadım buraya. Akşam geç geldik eve. Defne'nin ateşi çıktı. Birde dün hep ishal yaptı. Ditil ve şurupla ateşini düşürdüm dün gece. Sabah yine çıktı. Bi duş aldırdım, şurup verdim yine. Şimdi çok şükür 36,7 normale döndü. Alt yan kesici dişleri çıkıcak sanırım. Kıpkırmızı olmuşlar ve eller hep ağızda inler halde. Ateş ve ishal olunca dişe bağlıyorum ben bakalım devam ederse doktorumuzla görüşeceğim.
Şimdi annem burda birazdan gidicek. Bende evimi toparladım, çamaşır falan yıkayıp astım. Böyle işte kızlar canım sıkıındı Defnoş'uma ama neyse keyfi yerine geldi a.s.
umarım öyledir pınar ya
bende her zaman hakkımızda ne hayırlıysa o olsun derim
hele bu aralar hiç ağzımdan düşmüyor unutamıyorum ki
bişeyler güzel gitsin istiyorum artık
defne düşmüş ya kıyamam bişey olmamış iyi bari ama sen çok korkmuşssundur
cnm geçmiş oslun ya,neyseki düşmüş ateşi
muhtemelen dişlerdendir yazık yavruya
valla bi çıkarsalarda rahat etseler artık kuzuzlar ya
kızlar zeynebi uyuttum
o dinlenedursun bende oyuncaklarını toplalayım dağıttı heryeri kuzum
sonrada ben giyineyim arabasını hazırlayayım bi tek zeynebi giydirmek kalsın
sonrada çıkalım gezelim şöyle kızımla başbaşabayanssulusmile
canım bizim dok. 37,5 geçmez dedi diş ateşi ishal olur diyor
:1shok::1shok::1shokyyyy kızlarrrrr az once benı tanıyan bı kargocu var o geldı ofıse benı gordu hayırdır abla ıkıncımı gelıyo demesınmımafoldumben bende yok canım dedım bu bırıncıden kalanlarr:mymeka:
sinir oldum şu dakkadan ıtıbaren baslıyorum dıyete :a015:
:mymeka: vursaydın kafasına dengesiz :1shok: canım benim
çoçuk haklı banucum kafasına vursan ne yazar :çok üzgünüm: