günaydin hayirli cumalar kizlarrr a.s.
sibelcim gecmiş olsun annecigine a.s. acil şifalar canim..yagiz oglana bayildimmm :) maşaAllah oglusuma cok tatli poz vermiş :) bende bi düşüneyim şu ilk arabam olayini ya..yürüteçle alakasi yok bunun..kalçaya yükte vermiyor oturunca yani..bi düşünelim boshayallersmile
ceylin aysecim sende ilk arabama karar vermişsin..sevindim adiniza :) şimdiden güle güle saglikli günlerde kullansin kuzum :)
gülşahcim canim gece mama yada biberonla süt versen..doymuyor ondan uyaniyor belki kuzum..serrada öyle az yediginde muhakkak uyaniyor..
ferdacim canim ben hazir kahvaltilari pek önermiyorum acikcasi..eger tatli şeyler sevmiyorsa sende biskuvi yerine bebe ekmegi yada tam tahilli ekmek koy..mamayla degil sütle yada ihlamurla yapmayi dene..yani ihlamur (yada süt) + tereyag + peynir + yumurta + ceviz + ekmek..al sana tuzlu kahvalti :) tatli sevmiyorsa zaten hazir kahvaltilarida yememesi lazim..sadece biskuvi sevmiyorsa bence ekmegi dene hazir kahvaltidan önce..pedegog konusuna gelince bebeklerede bakiyorlar bildigim kadariyla..inşaAllah senin rahatlatacak biri bulursun tatlim a.s.
banucum cok gecmiş olsun canim yaa..agzinmi yara oldu bogazlarinmi tahriş oldu onu anlamadim..ama sanirim agzin yara oldu yani yorumlardan öyle cikardim :) diş macunu markalarinin agiz sulari oluyor..gargaralar..onlarda iyi geliyor canim o yaralara..inşaAllah bian önce gecer canimcim a.s.
esencim 10gün rapor almana sevindim canim..agri kesici felan vermiştir herhalde doktor..onu alip yat dinlen bolbol..Allah bterinden saklasin tatlim a.s.
özlemcim sanada günaydin tatlim..nasil geciyor hamilelik?
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz a.s.
spapatya adin sevgiydi dimi ya? unutuyorum hep
sanada kolay gelsin tatlim a.s.
gülşahcim bu arada coklu mesaj için " almak istedigin mesajlarin altindanki MQ'ya bas..en son aldigin mesajin hem MQ butonuna hem ALİNTİ YAP butonuna tikla..
yazilarinni dişina kendi mesajini yaz yolla.." umarim olur tatlim
bu arada burcuyu kim sormustu unuttum ama dün msni acmişti..konusamadim gerçi ama actigini gördüm :) face'de de vardi hatirladigim kadariyla :)
canım saolasın becerdım sonunda galıbaa:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi: