Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte Yağız'ın arabası
sağol canım. maşallah yağız'a.biz de dün akşam internetten sipariş ettik. inşallah ceylin'de çabuk alışır opuyorumnanaktan
Yok sibelcim ya bizde bişey yok ben gerçekten birine danışmak istiyorum,beni rahatlatsın istiyorum,eğer görüşürsem mutlaka paylaşırım ,kolay gelsin sana..
bende bugün yürüteç almayı düşünüyordum bende mi ilk arabam alsam acaba??bak takıldım şimdi,,
Bu arada ben bugün evdeyim kızlar annem bronşit olmuş umarım bu üç günde biraz toparlar.
Bizde oğlumla evde keyif yapıyoruz.Dün akşam doktorumuzun tavsiyesiyle Johnson s Baby Bedtime Yağ kullandık oğlum ilk defa rahat uyudu sadece iki kere mama yedi hemen tekrar uyudu sizde bi deneseniz.Belki işe yarar ben işe yarayacağını hiç sanmıyordum.Bitki çayı dahil herşeyi denemiştim çünkü.
İşte Yağız'ın arabası
Bu arada ben bugün evdeyim kızlar annem bronşit olmuş umarım bu üç günde biraz toparlar.
Bizde oğlumla evde keyif yapıyoruz.Dün akşam doktorumuzun tavsiyesiyle Johnson s Baby Bedtime Yağ kullandık oğlum ilk defa rahat uyudu sadece iki kere mama yedi hemen tekrar uyudu sizde bi deneseniz.Belki işe yarar ben işe yarayacağını hiç sanmıyordum.Bitki çayı dahil herşeyi denemiştim çünkü.
maşallah cnm ya ayaklanmış valla,İşte Yağız'ın arabası
herkese merhabalar
ben yeni üyeyim
Adım hilal
19 aylık kerem adında bir oğlum var
canım merhaba hoşgeldin aramıza benim adımda banu memnun oldum Allah bağışlasın oğlunu güzel paylaşımlarda bulunmka dileğiyle
merhaba banu
bende memnun oldum
amin hepimiizin bebeğini bağışlasın Rabbim
nasılsın?
senin bebeğin ne kadarlk kız oğlan?
afiyet olsun cnmKızım uyudu bende kahvaltımı yapıp evi bir toparlayım
bende göremedim cnm yakızlar burcu'dan haberiniz var mı? iki gündür yok merak ettim :uhm:
hoşgeldin cnm bende özlem memnun oldumherkese merhabalar
ben yeni üyeyim
Adım hilal
günaydın kızlar dr rapor verdi 10 gün gidemiycem Ahseni de babannesi uyttu şimdi bende uzanayım gece uyuyamadım
Allahım hemen denemem lazımm,ben markete gidiyorummmhihoyyyt:Saruboceq:Bu arada ben bugün evdeyim kızlar annem bronşit olmuş umarım bu üç günde biraz toparlar.
herkese merhabalar
ben yeni üyeyim
Adım hilal