2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülaycım yaa bende kaç gündür giremiyorum ya sana bir türlü hayırlı olsun diyemedim kusura bakma ne olur... bilmiyorumkismile

özlem ceren günaydın canlarım... nasılsınız? özlemcim yapmadım canım bu cumartesi akşam allah izin verirse..

sağol tülay canımiyiyiz şükür....

kızlar benim dilim yara olmuş ya çok acıyor yutkunamıyorum bile gargara yaptım ama geçmedi(

kızlar dün duru yaşpasta yedi ilk defa hoşuna gitti ablası yedirdi:)

geçmiş olsun banucum tuzlu suyla yaptın demi yada karbonatlı suyla yap geçirir....

ohh afiyet olsun prensese canım berkede yiyor keki filan çok seviyor sıpam

özlem ceren günaydın canlarım... nasılsınız? özlemcim yapmadım canım bu cumartesi akşam allah izin verirse..
ay cnm sanki tebrik etmişlerdi seni öyel okudum sandım kusuruma bakma lütfen
evet cnm haklısın,bizde de misafişr 9 bereketle gelir birini yer 8 ini bırakır derler
bide biraz yardım ederlerse süper oluyor valla
ben iyim cnm ne olsun,yavaş yavaşl bulantılarım başladı,akşam yaptığım yemekten yiyemedim,şimdie kahvaltıyı biraz edebildim,artacak sanırı bundan sonra
zeynep de iyi yerde oynuyor işte bende size bakayım dedim sanırım uykusu geldi uyutam da gelem
kızlar benim dilim yara olmuş ya çok acıyor yutkunamıyorum bile gargara yaptım ama geçmedi(

kızlar dün duru yaşpasta yedi ilk defa hoşuna gitti ablası yedirdi:)

cnm geçmiş olsun karbonatlu su ile yapsaydın gerçi çok acıyor ama işe yarar sanıorım
bende yılbaşında yedirdimm cnm doğum günümde bizim ki de bayıldı
tadı beğenilmeyecek gibi değil ki değil mi ama

sağol tatlım karbonot yaptım dün akşam birdaha yapayım :))

sağol şekercim valla öyle yardım edende olsa iyi olacak
evet tatlım pastayı seviyorlar bebişler:)))

sağol cnm doğru söylüyorsun
kızlar desteğiniz için hepinize teşekkürler

canım ya geçmiş olsun,allah korumuş ya

cnmlarım cok saolun opuyorumnanaktanilk olunca gercekten cok korktum vıcdan azabı cekıyorum hala neysekı gectı

ya aysun olur böyle şeyler daha ne kadar çok düşcekler allah bilir üzülme canım

ceylinim sanada günaydın nasılsın senin ve meleğinin günüde güzel olsun:))

ay bi slm verip kaçmiş gibi oldum :) pilates baslamişti onu yaptim zorunlu bi ara vermek zorunda kaldim yani ay benim nefes nefes kaldigim hareketlerde "oh cok guzeldi,süper gitti" demiyorlarmi :mymeka:

oyy maşaAllahhh :)

tubacım kardeşim günaydın nasılsın yiyenim nasıl ben niyemi spor yapıyorum biraz daha sıkılaşmak için tatlım :)) aslında çok ihtiyacım yok ama yinede dikkat etmem gerek sağol bebişim

iyiyiz cok sukur canim :) kız alemsin he sıkılaşcak yerinmi kaldi yahu

sağol banucum iyiyim canım...

sanada kolay gelsin tülaycım

günaydın sanada tubişşşş
günaydin canimm :) nasilsin? berke nasil?

hadi bakalim ayirli haberlerini bekliyoruz canim :)

oh oh planlamak zaten işin hemen hemen bitmesi demek Allah kabul etsin duanizida :) saol canim..dedigin gibi düşe kalka büyücekler..ama işte gelde bunu içine anlat tansiyonum firladi ogun tüm gece Allah tüm kuzularimizi korusunnn :)

cnmlarım cok saolun opuyorumnanaktanilk olunca gercekten cok korktum vıcdan azabı cekıyorum hala neysekı gectı

tamam canim gecti gitti..ben böyle şeyler başima gelince hep "daha beteri olabilirdi" diye düşünürüm..küçük kazalar büyükleri defeder..cok sukur bişeyi yok kuzumun de gec

günaydın kızlar.

size ve meleklerinize güzel bir gün dilerim opuyorumnanaktan

günaydin canimm :) bilmukabele :) nasilsin? ceylin nasil?

günaydın kızlar. tülay banu ve ceren topiği açar! :) özlem ve tuba da varmış. ayşe ve aysun'a da merhaba! :))

bugün babamız evde. boş boş oturuyoz ailecek sıkıc bir gün. söylemesi ayıp Özay'la aramız biraz limoni de,daha bi sıkıcı oluyor!!

hepinize mutlu bir gün diliyorum!

Tülaycım hazırlıkların nerdeyse bitmiş gibi dua da okuncakmış ne güzel allah kabul eder inşallah güzel bir diş buğdayı dilerim canımmŞeniz

merhaba arkadaşlar

ben hamilelik döneminde burada sizlerle yazışmıştım..
kızım doğduktan sonra evde internet olmadığı için ancak arada sırada bi yerlerde vakit bulup girip bakabildim yazdıklarınıza..

işe yeni başladım..şanslı annelerdenim çünkü kızım 8 aylık olan kadar ücretsiz izin alarak yanında kalmayı başarabildim..

artık işe başlayıp,
internete kavuştuğuma göre takiptesinizşakkıdı

günaydin papatya,ayse ve cherry :) hoşgeldiniz :)

aysecim ay limoniyken evde hiç vakit gecmez :) bilirim sen kendini ya temizliğe ver yada dişari kaç

kızcemin meyvesini yedireyim :) ay kizlar bu arada annem oyun bahcesiyle mama sandalyesi almiş kizceme..cok rahat ettim ya..oyun bahcesi cok işime yaradi valla..bikmiştim evin daginikliğindan..hele emeklemeye basladigindan beri iyice aldi gitti ev..şimdi cok iyi oldu..biraz mirin kirin ediyor ama kaliyor içinde :)) mama sandalyesi almayida hiç düşünmüyordum :) cok yer kapliyor diye düşünüyordum ama annem normal sandalye kadar yer kaplayan bişi bulmus..kaba bişi degil..hosuma gitti..işimizede yaradi :)) Allah razi olsun diyim tekrar :))) neysem su kızcemi yedireyim :)))

Merhaba canım hoşgeldina.s.

günaydin papatya,ayse ve cherry :) hoşgeldiniz :)

aysecim ay limoniyken evde hiç vakit gecmez :) bilirim sen kendini ya temizliğe ver yada dişari kaç

Günaydın canım sağolasına.s.

Kızçen güle güle kullansın oyun bahçesini ve mama sandalyesini opuyorumnanaktan
Afiyet olsun yesin bakalım meyvesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…