2009 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hatıce canım ıyıyız sen nasılsın.?? Valla yoĞun bı Şekılde ÇalıŞıyorum ben(

aysun cok gecmıs olsun dıkkat etmek gerek bende 4 aYLIKken yatak odamdakı yatagın uzertıne bırakmıstımkı bı gümlemeye bı dondumkı kızım yerde hala salonda yatıyodum gecen hafta yatabıldım yatagımda hala anlatırken içim acıyo cok gecmıs olsun

kızlar ben yarımsaate çıkarım herkese iyi akşamlar yoğun birgündü bugün yoruldum

tıslaaaaaarrrrr çok ösledim ya sizi kaç gündür giremiyorum yine :kedi:
sormayın işim çoktu.
çok konuştuğunuz için kaydirigubbakcemile3 malesef geçmişe de bakamadım..
inşallah herkes iyidir kötü bi durum yoktur hepinizi öpüyorum birazdan çıkacağız çooooookkkkkkk
yoruldum mafoldumben

kızlar günaydın...nasılsınız? özlem canım sıkma canını herşey olcana varır iyi düşünki iyi şeyler olsun canım.neyse faturalara gömüleyim yoksa bitmez bu işler..
sağol cnm doğru söylüyorsun
kızlar desteğiniz için hepinize teşekkürler

canım ya geçmiş olsun,allah korumuş ya

Heyy kızlar nerelerdesiniz ya anaamm kimsecik yok boshayallersmile topikde at koşturulur walla bomboşş

iyi akşamlar kızlar.
babası ceylin'e bir sürü renk renk balonlar almış. hepsini şişirdik kız çıldırdı resmen. nasıl kahkahalar çığlıklar atıyor. acayip eğleniyor. elinden kaçınca kendini yere atıp sürünerek gidip almaya çalışıyor :roflol: diğer oyuncaklarının yüzüne bile bakmaz oldu. salonun heryeri balon oldu ama olsun kuzum çok mutlu

Nasılsınız kızlar yazcaktım benim cadı mausla tıkladı ve mesajı yolladıkaydirigubbakcemile3

merhaba canım. naber, defne nasıl?

Merhaba canım iyidir Defne de iyi şükür bunlar hareketlendikçe tehlike artıyo çekmeceleri çekiyo ya eli sıkışcak diye korkuyorumeyvahedigeldismile

Sen nasılsın ? Maşallah Ceylin eğleniyo demek kuzum oynasın bakalım balonlarıyla kaydirigubbakcemile2

evet canım artık peşlerinden koşturma dönemleri başlıyor. bakalım yürüyünce napıcaz. oturmak yok bize o zaman kaydirigubbakcemile3

eyvahedigeldismileboshayallersmilebilmiyorumkismilebayanssulusmilealsanaalsanasmileaklinialirimsmileolumunekankayizsmileguclubacismileohaoldumsmile
ne güzel ikonlar gelmiş bayıldım ben bunlara yawalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…