- 20 Ocak 2009
- 1.305
- 1
- 44
sevındım senın adına gurbet zor ya kardeşinin gelmesı sanada baya ıyı gelırrr
havalar dahada soguyo sızın orası daha eksılerdedır cok dıkkatlı ol canım ıyı bakın kendınızee
Sagol canim, bizim burasi su anda -11 gibi. Alistik artik soguga...
Ben kaçar kızlar. Bu arada facee'e Defdef'in babasıyla cilveleşirken ki videosunu ekledim a.s.
Izledim cadinin videosunu, nasilda cilvelesiyor babasiyla cimcime.
mrh kızlar
dunden berı kafamı bır toparlayamadım ya
dun gune gıtmısrtım oglum uyuyunca arkadasın yatagına bıraktım aradan yarım saat gectı bende ara ara bakıyodum bır aglama oglum yataktan dusmus hemde dırek betona halıda yokmus nasıl agladı yavrum ılk defa dustu o agladı bende agladım neyse sag.ocagındakı drumuzu aradım o da hemen goturun hastaneye dedı esıme soyledım goturduk drlar bır yarım saat ızledıler kusması olmayınca korkmayın dedıler yarım saat sonra beyın cerrah geldı bızımkı yatakta kıpır kıpır gulucukler sacıyor dr hıcbırseyı yok bebegın fılmede gerek yok dedı cok kucuk zararlı dedı benımde 11 aylık oglum var bende olsam cektırmezdım dedı sonra bırsey olsaydı cok sıddetlı fıskırtarak kusardı baygın olurdu dedı sadace gece uyurken mesela 10 damı uyudu gece bır 2:30 da uyandırın dedı geldık evımıze cok sukur boylece ılk dusmemeızı atlşattık cok panıkledım ama kızlar bundan sonra asla yatakta yatırmam baskasının evındede olsa yere yatırcam
Cok gecmis olsun Aysun'cugum, neyseki ucuz atlatmissiniz. Bende dün Dorugu koltuktan yere yuvarlanirken resmen havada kaptim. Ödüm patliyor düsecek diye, onca dikkat etmeme ragmen cok ani hareketler yapabiliyor.
iyi akşamlar kızlar.
babası ceylin'e bir sürü renk renk balonlar almış. hepsini şişirdik kız çıldırdı resmen. nasıl kahkahalar çığlıklar atıyor. acayip eğleniyor. elinden kaçınca kendini yere atıp sürünerek gidip almaya çalışıyor :roflol: diğer oyuncaklarının yüzüne bile bakmaz oldu. salonun heryeri balon oldu ama olsun kuzum çok mutlu
Ah canim, nasilda mutlu olmustur. Balon fikri iyiymis aslinda, bende haftasonu alisverise ciktigimizda bakayim bir...
filiz'cim hoşgeldin. nasılsın canım doruk nasıl?
Hosbulduk canim. Doruk'da iyi gibi, kakasini yapamadi bugün yine, sinirlerim bozuk biraz. Her ay 1 kere mutlaka kabiz oluyor onca dikkat etmeme, bol bol su icirmeye calismama ragmen...