- 20 Ocak 2009
- 1.305
- 1
- 44
sevındım senın adına gurbet zor ya kardeşinin gelmesı sanada baya ıyı gelırrr
havalar dahada soguyo sızın orası daha eksılerdedır cok dıkkatlı ol canım ıyı bakın kendınızee
Ben kaçar kızlar. Bu arada facee'e Defdef'in babasıyla cilveleşirken ki videosunu ekledim a.s.
mrh kızlar
dunden berı kafamı bır toparlayamadım ya
dun gune gıtmısrtım oglum uyuyunca arkadasın yatagına bıraktım aradan yarım saat gectı bende ara ara bakıyodum bır aglama oglum yataktan dusmus hemde dırek betona halıda yokmus nasıl agladı yavrum ılk defa dustu o agladı bende agladım neyse sag.ocagındakı drumuzu aradım o da hemen goturun hastaneye dedı esıme soyledım goturduk drlar bır yarım saat ızledıler kusması olmayınca korkmayın dedıler yarım saat sonra beyın cerrah geldı bızımkı yatakta kıpır kıpır gulucukler sacıyor dr hıcbırseyı yok bebegın fılmede gerek yok dedı cok kucuk zararlı dedı benımde 11 aylık oglum var bende olsam cektırmezdım dedı sonra bırsey olsaydı cok sıddetlı fıskırtarak kusardı baygın olurdu dedı sadace gece uyurken mesela 10 damı uyudu gece bır 2:30 da uyandırın dedı geldık evımıze cok sukur boylece ılk dusmemeızı atlşattık cok panıkledım ama kızlar bundan sonra asla yatakta yatırmam baskasının evındede olsa yere yatırcam
iyi akşamlar kızlar.
babası ceylin'e bir sürü renk renk balonlar almış. hepsini şişirdik kız çıldırdı resmen. nasıl kahkahalar çığlıklar atıyor. acayip eğleniyor. elinden kaçınca kendini yere atıp sürünerek gidip almaya çalışıyor :roflol: diğer oyuncaklarının yüzüne bile bakmaz oldu. salonun heryeri balon oldu ama olsun kuzum çok mutlu
filiz'cim hoşgeldin. nasılsın canım doruk nasıl?
hehe iyi demissiz valla yapildi mi BariIyi Geceler Kizlar,
Bugün ara ara baktim ama yazmak ne mümkün. 2 dk oturuyorum Doruk buraya oturdugumu gördügü anda tüm ilgisini üzerime yogunlastiriyor ve son sesiyle bagiriyor. Istemiyor ondan baska birseye ilgi duymamizi. Babasi oturunca da aynisini yapiyor. Bugün birde kaloriferlerimiz bozuldu, servisdeki adamda bize yarin randevu vermeye calisiyor. "Yarin evde olamam" dedim. "Neden" diye soruyor, "ee bu sogukta muhtemelen hastanelik oluruz" dedimde utandi geldi.
hehe iyi demissiz valla yapildi mi Bari
günaydın annişler guclubacismile
bugün topiği ben açayım dedim bayanssulusmile
hepinizi sevgi ile kucaklıyorum a.s.
öpüyorum ve güzel birgün diliyorum herkese opuyorumnanaktan
Eelam kizlar Ahsen bugun okuldan geldigimden beri yatmadi simdi uyutuyorum insallah uyur bende cok yorgunum bu veletler beni cok yoruyor yavs
bu arada dikkat ettiniz mi 2008annelerinin cogu hamile esime sordum biz kardes dusunecekmiyiz diye paramiz olunca dedi:)))malum TUP BEBEK pahali
günaydın canım nasılsın
günaydın kızlar herkes iyidir umarım ...ben çalışmaya dalar...herkese kolay gels,n.
günaydin kizlar a.s. nasilsinizz?
herkesler iyi gördügüm kadariyla cok sukur :)
özlemcim canim hiç canini sıkma..inşaAllah bebişini saglikla kucagina alacaksin..biran önce kafana göre bi doktor bulursun inşaAllah a.s.
aysuncum gecmis olsun canim..sanirim hepimiz yasadik bu korkuyu..bende ananemin cenazesinde annemde kalirken yasadim..serrayi yataga koydum bende önünde durdum bebefona uzandim kapamak için ve küt serra düştüben hastaneye götürmedim..doktoru aradim..1mt yüksekse ve 6 saat içinde şiddetli kusmasi varsa hemen getir dedi..cok sukur bişey olmadi..yuksekte degildi cok fazla..ama korkusu onada banada yetti :s
tülaycim diş bugdayiniz varmiş c.tesi :) bunlar güzel telaşlar :) Allah kolaylik versin canim şimdiden..inşaAllah güzelce gecirirsiniz selincigimin bugdayini :) resimleri muhakkak ekle ama olurmu :)
pinarcim videoyu seyrettim :) cok tatli zilli ya :) maşaAllah :) kiz işte ya nasilda cilveli oluyor :) spor salonunu degistirmeyi düşünüyormussun..valla bana göre iyi bile dayandin :) ben 20dakikalik yola üşeniyordum gitmeye..hemde cocuk yokken :)) zaten pekte sevmiyorum salonlari..ya cok cok yakin olcak..bakkala gider gibi üstünü giyip gidiceksin..yada oturcan evde yapcan :) yoksa cok üşeniyor insan..kalk giyin git gel banyo bilmem ne..resmen seremoni oluyor :)) inşaAllah bu yeni yeri hem seversin hemde defnos'a da bakarlar da rahat rahat yaparsin sporunu
banucum sen neyine spor yapican kiz :) maşaAllah'in var
aysecim bayildim melih kaan'in resimlerine :) özellikle makarna sahnesine :)) en kisa sürede bende denicem :)
gülhancim cicim sana en kocaman tebriklerimi sunarim a.s. fistik üstü fistik olmussun maşaAllah :) iradenede maşaAllah :) yeniyila hedefime varip giricem dedin girdin vallakorkulur senden :)
ay daha neler yazcaktimda unuttum yaa
canım belki normal yolla olur,inş hakkınızda hayılrısı olsun,umarım sen bu kadar isterken en kısa zamanda olur cnmEelam kizlar Ahsen bugun okuldan geldigimden beri yatmadi simdi uyutuyorum insallah uyur bende cok yorgunum bu veletler beni cok yoruyor yavs
bu arada dikkat ettiniz mi 2008annelerinin cogu hamile esime sordum biz kardes dusunecekmiyiz diye paramiz olunca dedi:)))malum TUP BEBEK pahali
günaydın cnmgünaydın annişler guclubacismile
bugün topiği ben açayım dedim bayanssulusmile
hepinizi sevgi ile kucaklıyorum a.s.
öpüyorum ve güzel birgün diliyorum herkese opuyorumnanaktan
günaydın,kolay gelsin sanada cnmgünaydın kızlar herkes iyidir umarım ...ben çalışmaya dalar...herkese kolay gels,n.
çok sağol cnm,eski dr.uma gidicem artık,akşam eşimle ona karar verdik,zeyneptetakip eden dr.a bakalım o ne diyecekgünaydin kizlar a.s. nasilsinizz?
özlemcim canim hiç canini sıkma..inşaAllah bebişini saglikla kucagina alacaksin..biran önce kafana göre bi doktor bulursun inşaAllah a.s.
bigudicim günaydın canım nasılsın
kızlar herkese günaydın nasılsınız dün akşam misafirlerim 12 yi geçiyordu gittiklerinde çok eğlendik eskileri yad ettik hele ecem adındaki prensesi tam yemelik babaaaababyyyy ohhhhh diyor çok sevimli konuşuyordu maşallah