2009 anne adayları doğum takip çizelgesi

canım çok güzel olmuş ellerine sağlık...cinsiyetimiz belli oldu inşh. kızım olacak adıda yağmur yada eylül:uhm:

akdaşcım bende yazdım ama bebişin isimlerini :) eklememişsin eylül yada ela istiyorum:)

ellerine sağlık canım çok güzel olmuş, ben 63 kilo ile başladım şu an 66 kiloyum

ellerine sağlık,tablomuz böyle çook daha güzel olmuş..
şimdilik bende normal doğum istiyorum ama nasıl olur bilemem artık..:dance::dance:

akdascım dün tartıldım tam 15 hafta bitti ve ben 60 kg olmuşumsenağlama

selam kızlar:))))))
benim muhtemel doğum tarihim 4 temmuz ama ben 26 haziranda sezeryan olucam inşallah.. oğluşumun adı EFE olacak..
46 kilo hamile kaldım ve 18+0 de 52 kiloyum:)))

Son düzenleme:
MERHABA KIZLAR. LİSTEYİ GÜNCELLEDİM. STAR-DUST SEN SÖYLEMEDEN BEN SENİN OĞLUŞUNU EKLEDİM.

merhaba kızlar benide ekleyin listeye benimde 23 temmuz sezaryan 73 kiloyla hamile kaldım şimdi 75 kiloyum cinsiyeti henüz öğrenmedim adınıda kız olursa melisa yada yağmur koymayı düşünüyorum

akdascım benim kızımın adını unutmuşsun, kızım serra ben 55 kilo ile hamile kaldım ve şimdi 59 kiloyum.

akdaşçım eline sağlık süper olmuş ben 64 ile hamiş kaldım şuan 67 kiloyum.saol şimdiden canım

Bende 53 kiloyla hamile kaldım canım şimdi 62 kiloyum epey bi yol aldık 18+3 üm nolmal doğum yapıcam allah nasip ederse

canım 58 kg ile başladım şu an 63 kg yım.
bebğimizin henüz adı belli değil.uzun bir süre de belli olmayacak.
gibi çünkü isim bulmakta zorlanıyoruz.
cinsiyeti keisnleşsin hele inşallah bir isim buluruz naipse.

teşekkürler Akdaşcımmmmmmmmmm Şeniz
67,2 olmuşum
bir de oğluşumuz için düşündüğümüz isim Aras .. ikinci ismi henüz bulamadık :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…