2009 anne adayları doğum takip çizelgesi

SAĞOLUN KIZLAR. ilerde doğum sezeryanmı normalmi onuda ekleriz. yada daha başka şeyler....İNŞALLAHHH:nazar::nazar::nazar::nazar:

Canım bende 56 kilo ile kaldım şuan 61 kiloyum Oğlum olucak inş. Adı Yağız olucak

GÜNCELLENDİİİİİ:nazar::nazar::nazar::nazar:

adsztk1.png

Son düzenleme:
benimde doğum şeklim sezeryan olacak canım..doktorumla konuşup karar verdik..
11 temmuzda alacak inşallah meleğimi

benimde doğum şeklim sezeryan olacak canım..doktorumla konuşup karar verdik..
11 temmuzda alacak inşallah meleğimi

sezeryanda 15 gün önceden mi alınıyor bebek.bende sezeryan düşünüyorum.öyleyse benim bebeğim haziran olucak

akdascım çok güzel olmuş çizelgemiz ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5
isme henüz karar vermedik, başlangıç kilom 55, şu an kaç oldum bilmiyorum öğrenince söylerimkaydirigubbakcemile2
2. bebeğim olduğu için ilki sezeryandı bu da mecburen sezeryan olacak
teşekkürler canım:1hug:

liste süper olmuş çok beğendim maşallahh....

bu arada bi terslik olmazsa ben normal doğum istiyorum :)))

akdaş çok güzel olmuş çizelge çok şirin görünüyo.
ben de şimdilik normal doğum düşünüyorum. bi aksilik olmaz inş normal olur.

canım benim kilo başlangıcım 62 şimdi 65 olmuşum 3 kilo aldım hadi hayırlısı isimde eylül yada ela istiyoruz:)

Canım bende 56 kilo ile kaldım şuan 61 kiloyum Oğlum olucak inş. Adı Yağız olucak

Uzun süre girmeyince çok şey kaçırmışım...Bebeğinin cinsiyetini öğrenmişsin...Geç oldu ama gözün aydın canımm...Kız olacağını düşünmüştüm nedense...Gerçi kendi bebeğmin de kız olacağını düşünmüştüm ama yanıldım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Adı da çok güzel maşallah...:nazar::nazar::nazar::

Son düzenleme:
Akdaşcım ellerine sağlık.Çok güzel bir tablo olmuş.Ben 53 ile başladım,şu an 56.5 um.Oğlumun adını Baran düşünüyoruz kısmetse...Büyük ihtimalle sezeryan olucak

Merhaba 57 kiloydum 60 olmuşum.Doğumum sezeryan olacak cinsiyetini haftaya öğreneceğim

Ay ben diğer tarafı okumaktan burayı anca gördüm ya :).Çok şık olmuş liste akdaş eline sağlık.
Ben 48 kiloyla hamile kaldım,şu anda 15+5im 51 kiloyum. Cinsiyetini 14 Şubatta öğrenicem inş.

X