2009 anne adayları doğum takip çizelgesi

SON GÜNCELLEMELER KIZLAR....

bende 72 kilo ile başladım şimdi 76 kiloyum :) %99 oğlum olacak ismini EGE koyacağız kız olsaydı zeynep olacaktı. geçirdiğim hastalıklar yüzünden doktorum muhtemelen sezeryan yapacak çünkü ağzında sürekli 9 temmuzda alırız bebişi diye bişi var

Akdas'cığım;
Ben oğluşumun adı Baran olacak demiştim ama eşim Deniz Baran koyarız dedi.Deniz isminden vazgeçmiyor:)) Ben de iki ismi birlikte istemiyorum.Deniz adını da seviyorum zaten.O yüzden Allah kısmet ederse ''Deniz ''olacak...Güncelleme yaptığında dikkate alırsan sevinirim.Teşekkürler...

kızlar hatalar için üzgünüm. ama bu liste daha öncekinden alınmıştı. sadece yeni bilgiler eklendi. dediğim gibi hatalar olursa kusura bakmayın. düzeltmeleri yine yaparım....

akdaşcım ben dün öğrendim bebeğimin cinsiyetini erkek.ve 67 kilo olmuşum.

akdascım bende 62 yle basladım en son kontrolde 64 cıktım.
gercı evde tartıldıgımda 61 kıloyla baslayıp 2 kılo alıp 63 gozukuyor ama doktorun tartısını baz almalıyız sanırım.

bu arada eger sartlar uygun olursa normal dogum yapmak ıstıyorum.delikafadulden
bebegımın ısmıne henuz karar veremedık.

maşallah kızlar benim adet tarihine göre 31 temmuzdu ama doktor 2 ağutos deyince aranızdan ayrılıp oraya kaydım.listeniz çok güzel .sizin kız erkek oranıda baya dengeli. ben henüz öğrenemedim meraklardayım.

SELSİN -ALTINYÜREK TEBRİKLER.. CİNSİYETLERİNİZİ DÜZENLEDİM.

İPEĞİMU SENİNKİNİ DE DEĞİŞTİRDİM CANIM.

benide eklermisiniz ...muhtemel doğum tarihi 21 temmuz,kızım olacak,71 ile başladım şu an 73 üm(17hafta 1 günlük),adı ve doğum şeklim belli değil ama normal istiyorum

bende varımmmmhihoyyythihoyyyt
doğum tarihi 14 temmuz bebişimiz erkek adı şimdilik alperen-malum daha çok var doğuma belki değişir belli mi olurrrr-başlangıç kilom 56 şimdi sanırım 58 im ama bu cuma kesin belli olur kontrolüm var çünkü doğum şekline gelince 2 sene önce sezeryan olmuştum bana kalsa normal ama doktorum ne der bilemiyorumm

Benide ekleyin arkadaşlar,
Doğum tarihimiz 10 temmuz,bebeğim erkek ve adı kuzey olucak,57 kiloyla hamile kaldım şimdi 58'im.Nasip olursa kesinlikle normal doğum istiyorum.Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin.

Merhaba benimde oğlum olacak adını Eren koyacağız.58 kilo ile hamile kalmıştım şu an 61 kiloyum.Eklerseniz sevinirim...

SELSİN -ALTINYÜREK TEBRİKLER.. CİNSİYETLERİNİZİ DÜZENLEDİM.

İPEĞİMU SENİNKİNİ DE DEĞİŞTİRDİM CANIM.

Sağol canım. Ben de kilomu ve diğer arkadaşların bilgilerini güncelleyeyim dedim bir türlü beceremedim. Kızımın adı İpek olacak inşallah. Hamile kalmadan önce 53 kiloydum şimdi 59 kiloyum. Allah rızası için biri güncellerse sevinirim.

canım biizide eklermisin d.tar:24 temmuz cinsiyet erkek adına henüz karar veremedik normal doğum istiyorum 63 le basladım suan 67 kiloyum

canım beni de ekler misin bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek tahmini doğum tarihim 28 temmuz 28 kilo ile başldık 62 kiloyum şuan 17+6 yız şuan normal doğum düşünüyorum şuan

canım 5 temmuz doğum tarihi erkek olacak
60 la başladım 20 haftamdayım 64 oldum
isim düşünmedim daha
eklersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…