2009 anne adayları doğum takip çizelgesi

Benide ekleyinnn erkek annesi olarak :). Kilom şu anda 48le başladım 51deyim istikrarlı gitmeye kararlıyım.Akdaşcım nerdesin ?Eklede gözümüz gönlümüz açılsın a.s

kızlar çizelgeden anlayan biri varsa işi o devralsın bence akdaş arkadaşımız bu topiki bıraktı sanırım kaç gündür uğramamış bilsem ben yapacam ama anlamam ki bu işlerdennn:sm_confused:

kızlar çizelgeden anlayan biri varsa işi o devralsın bence akdaş arkadaşımız bu topiki bıraktı sanırım kaç gündür uğramamış bilsem ben yapacam ama anlamam ki bu işlerdennn:sm_confused:

canım bırakmadım tabiki topiği ama bu listeyi resim haline getirip sonra imageshack da görebileceğiniz boyutda sunması kaç gündür problem.oluyor sanırım imageshack sitesinden kaynaklanıyor. yoksa takip edip listede değişikliklerini yapıyorum.biraz sabredin kızlar

kızlar liste ikiye böldüm mecburen

Eklentiler

• $adsız.zip
    63,9 KB · Görüntüleme: 29
mükemmel bi liste oldu nazar değmesin.................
gebelik haftamızı da eklersek çok iyi olur aslında

Rica etsem benide eklermisiniz biraz geç kaldım ama cinsiyetimizde yeni belli oldu .....

Bir oğlum olucak allah nasip ederse ....

58 kg.ile başladım 64 kg. Yum

20 temmuzda muhtemel doğum tarihimiz ...

Normal doğum istiyorum hayırlısı ile inşallah....

Akdaş cım canım emeğine sağlık..... a.s.

Teşşekkür ederim..... şimdiden ...

Geç kaldığım için tekrar özür diler im

merhaba arkadaşlar Allah tamamına erdirsin öncelikle listenize bakmaya yeni fırsatım oldu ben 2008 temmuz anneleri listesini yapmıştım .. listeniz renkli ve çok hoş olmuş gerçekten.. biz doğumdan sonra listeye bebeğin doğum tarihi doğum şekli ve kilosunu da ekledik fakat annişlerin kilo alımını ayrı bir çizelgede takip ettik .. böyle de çok hoş olmuş hepsi toplu bir listede.. şimdiden hepinizi tebrik ediyorum .. bebişlerinizi öpüyorum..

çok süper bi liste olmuş emeğine sağlık canım bende çok merak ediyodum.benimki henüz cinsiyeti belli değil muhtemel doğum tarihimiz 26 temmuz.71 le başladım şuan 72 yim 18 haftalık ve nasipse normal doğum olacak

merhaba arkadaslar benimde dogumum 1 temmuz da kız olacak 63 kiloydum suan 71 kiloyum 21 haftalıgım allah bebişlerimizi saglıkla büyütmeyi nasip etsin

akdaş canım benim kilomu güncellermisin kilom şuan 65,300kg. Tam gaz devam

canım benim kilom yazılmamış sadece 62 kilo ile başladım 65 im eline sağlık canım :1hug: ben kilomda bi değişiklik olmadığı için uğramadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…