- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Ben de göremedim de açmaya uşendim eline sağlık.3-4 sayfa geriye gittim ama spor listesi goremedim, gozden kacirdiysam kusura bakmayin simdiden. Liste aciyorum
Bu kadar zorluğa rağmen yine de çok güzel bir sonuç elde etmişsin canım.tebrik ederim.maşallahCanım bende tip 2 diyabet ve insülin direnci var birde üstüne tiroid az çalışıyor zor veriyorum 1.5 senede verdim sizler gibi bir metabolizmam Yok ama bunada şükür
Uuuf çok zor bir durum yaşamışsınn...Sorma bende bugün kuaföre gittim epilasyon için orada geldi çok utandım hayatımın en büyük utanmasını yaşadım
Bnce çok yememişsin ama ekmek ve çorba 1er de kalabilirdi..alman gereken kalori miktatını aşmamışsındır kanımca.spor da olursa süper olur canımMENÜM
10,00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 çeri
17.00
2 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
5 kaşık kereviz salatası
yarım avuç yer fıstığı
su 1.5 lt yatana kadar 1lt daha içerim
spor hava bu gün hep yağdı ama çıkıp biraz yürüyesim var
Sanki bu gün çok yedim doymuyorum gibi
Çok teşekkür ederim canımBu kadar zorluğa rağmen yine de çok güzel bir sonuç elde etmişsin canım.tebrik ederim.maşallah
Aynen sorma ya sağol Canım benimUuuf çok zor bir durum yaşamışsınn...ama napalım kadın olmak işte zor ve meşakkatli.geçmiş olsun diyelim canım
Günaydın canım inşallah bugün az kaçamakla hallerdersin inşallahgünaydın kızlar, kaçamaksız bir gün olsun inşallah. bugünkü hedefim bol su içip, abur cuburda aşırıya kaçmamak. Çok kaçamaklarım var çünkü.
Bir de kızlar, ben sabah kalkar kalkmaz limonlu su içiyorum, bağırsaklara çok faydası oluyor, bilginize.. Tavsiye ederim
Menün güzel sporun daha da güzel Harika gidiyorsun CanımMenüm
Sabah 6.45 1 bardak ceviz su kürü
Kahvaltı 7.30 karatay kahvaltısı
1 kupa yeşil çay
Öğle 12.30
1 kase yoğurtlu semizotu.1 tbk Zeytinyağlı barbunya.
1 fincan tarçınlı süt
Akşam 18.30 öğlenin aynısı
1 avuç kuruyemiş.4 kuru üzüm.çay
Su 2.5lt
Spor 10.000 adım
kafada bitiremiyorum şu işi ben ya. Sürekli zayıflama hikayeleri okuyorum. İzliyorum, onunda çok faydası oluyor.Günaydın canım inşallah bugün az kaçamakla hallerdersin inşallah
Çok iyi canım bende kitap okuyarak yapabiliyorum o işikafada bitiremiyorum şu işi ben ya. Sürekli zayıflama hikayeleri okuyorum. İzliyorum, onunda çok faydası oluyor.
Ne mutlu sana canım.ama bnce 50leri görerek iyice şaşırt eşini.bu arada kilolarımız yakın.boyun kaç ?Kizlar bugun 61 ciktim tartida esim bana 62 altina inemezsin orasi direnc yerin diyordu
Bende askim sen bir baksana baskule dedim. Bi baskule bakiyo bi bana bir ellerimebir yerden tutuyormuyumda az cikiyorum diye.
Yuzundeki o saskin ifadeyi görmek beni cok mutlu etti inanilmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?