Sağol canımmSüpersin sen ya 12 bin adım harikasın maşallah
TeşekkürlerSpor harikaaa
Biz bıraktık emmeyi.doğumda 14kilo aldım. 69la hamile kalmıştım.83le doğuma gittim.1 hafta sonra 73 olmuştum.çok emiyordu oğluşum.ama sonra 86ya kadar çıktım.geçen yaz 86kilo XXL bir anneydimEmiyor mu senin bebiste? Hamilelikte kac kg aldin ? Ben 20kg aldim
Leblebi ve ekmek biraz fazla olmuş.onun dışında sağlıklı bir menü bence.ama hareket şart canım..afiyet olsunMENÜM
7.45
2 kk peynir
2 dilim tam buğday
yeşillik
14.00
3 gün kurusu
2 ceviz
4 fındık
16.30
2 çatal ıspanak
1 su bardağının yarısıyla yer fıstığı yarısıyla ağın leblebisi
2 dilim ekşi elma
yatmadan bir kase yoğurt yerim
su 2lt şimdilik
spor bugün yok
Menüm pek olmadı farkındayım
Okulda beş dk oturmadım.yürüyerek gidip geldim.oğlanın peşinde koştum durdum...bir baktım ki 12.000olmuş12.000 adım
Okulda beş dk oturmadım.yürüyerek gidip geldim.oğlanın peşinde koştum durdum...bir baktım ki 12.000olmuş
emzirirken çok almışsın canım. bende 63le hamile kaldım 83le doğuma gırdım. dogumdan sonra en cok 72ye dustum ordan sonra bır turlu ınememıştım kg verme çok yavaslamıştı bende cıdı bır dıyet yapamadım dıkkat edemedım acıkcası. benım bebiş halen emıyo 2 yaşına kadar emzırcem allah nasıp ederseSağol canımm
Teşekkürler
Biz bıraktık emmeyi.doğumda 14kilo aldım. 69la hamile kalmıştım.83le doğuma gittim.1 hafta sonra 73 olmuştum.çok emiyordu oğluşum.ama sonra 86ya kadar çıktım.geçen yaz 86kilo XXL bir anneydim....Allah a şükür o kabus dolu şişmanlık günleri artık geride kaldı
Maşallah canım çok iyisin yaOkulda beş dk oturmadım.yürüyerek gidip geldim.oğlanın peşinde koştum durdum...bir baktım ki 12.000olmuş
Ayy darısı başıma inşallah yaaSağol canımm
Teşekkürler
Biz bıraktık emmeyi.doğumda 14kilo aldım. 69la hamile kalmıştım.83le doğuma gittim.1 hafta sonra 73 olmuştum.çok emiyordu oğluşum.ama sonra 86ya kadar çıktım.geçen yaz 86kilo XXL bir anneydim....Allah a şükür o kabus dolu şişmanlık günleri artık geride kaldı
Aynen yaaHeeee öyle miiiio zaman bu yaştan sonra kolesterol tansiyon şeker e karşı yine dikkatli besl3nmelisin
Emzirirken iradeyi kontrol etmek zor oluyor bence ozellikle tatlilara karsiemzirirken çok almışsın canım. bende 63le hamile kaldım 83le doğuma gırdım. dogumdan sonra en cok 72ye dustum ordan sonra bır turlu ınememıştım kg verme çok yavaslamıştı bende cıdı bır dıyet yapamadım dıkkat edemedım acıkcası. benım bebiş halen emıyo 2 yaşına kadar emzırcem allah nasıp ederse
Bence de ya çok zor çokEmzirirken iradeyi kontrol etmek zor oluyor bence ozellikle tatlilara karsi
Aynen emzirirken çok aldım.hep tatlı hamurişi yiyordum..inş 2 yaşa kadar emer canımemzirirken çok almışsın canım. bende 63le hamile kaldım 83le doğuma gırdım. dogumdan sonra en cok 72ye dustum ordan sonra bır turlu ınememıştım kg verme çok yavaslamıştı bende cıdı bır dıyet yapamadım dıkkat edemedım acıkcası. benım bebiş halen emıyo 2 yaşına kadar emzırcem allah nasıp ederse
HahahhahaSisko olmak ne kotu ya. Zayif olsam su an acibadem kukise gidip cheesecake yerdim
Demi daha gecen hafta yaşadıkNe çabuk geliyor tartı günü yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?