15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sorma bende bugün kuaföre gittim epilasyon için orada geldi çok utandım hayatımın en büyük utanmasını yaşadım

Süpersin canım tebrikler

Süpersin yaa

Kızlar hepinizden çok çok özür diliyorum. Bende bi motivasyon düşüklüğü var. Toparlayamıyorum kendimi. Yediklerime dikkat ediyorum ama burada fazla takılamıyorum. Yesanın da işleri var izin aldı bir süre. İnşallah toparlanırım kısa zamanda.

MENÜM
10,00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 çeri
17.00
2 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
5 kaşık kereviz salatası
yarım avuç yer fıstığı
su 1.5 lt yatana kadar 1lt daha içerim
spor hava bu gün hep yağdı ama çıkıp biraz yürüyesim var
Sanki bu gün çok yedim doymuyorum gibi

Miyav_su ne güzel zorluklara rağmen kararlılıkla devam edip başarman hak edilmiş bir başarı öyküsü var karşımızda bravo

Afiyet olsun canım bende öyleyim reglim geldi gözüm mutfak da

Bahardan dolayıdır Canım şakın bırakma yoksa ipin ucu gidiyor

Spor salonlarında falan da var ya büyük bir tartı. Çorapsız çıkıyorsun.. Yağ kas su vs bakıyorlar. Orda metabolizma yaşıma da bakıyorlar işte 44 çıktı
Bizim salonda Yok canım ondan bir ara avm de vardı ama metabolizma yaşını ölçmüyordu

Bizim salonda Yok canım ondan bir ara avm de vardı ama metabolizma yaşını ölçmüyordu

Ben normalde aktarda ölçtürüyordum. Sabah yürüyüşe çıkmıştım baktım herbelife satış yerinde yapıyorlar ücretsiz oraya yaptırdım. Aktara yaptıracağım bir de sanki burası sırf urun satmak için abarttı gibi geldi.

Evet herbalifecılar öyle malesef nefret ediyorum onlardan bende denk gelirsem yaptırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…