- 10 Kasım 2010
- 4.807
- 4.202
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol şekerim ❤ Hani senin tartın kızGünaydın kızlar bugün tartı günü muydu? Herkese bolll eksiler diliyorum![]()
![]()
Regl de normal artık alışığız canım hiç üzülmeBugün reglimin en yoğun olduğu gün o yüzden artı çıktı keşke çıkmasaydım
Kilo yüzdesi +0.4794
Aşkım sen aynı kiloda değilsin ahahha her hafta sabitim diyorsun sabit yazıyorum sonra bir bakıyorum eksi varArkadaşlar ben aynı kilodayım
Eki Görüntüle 3560302
Dersteyim şuan eve gideyim atacağımSağol şekerim ❤ Hani senin tartın kız
Bişey olmaz regl olunca ödem oluyorBugün reglimin en yoğun olduğu gün o yüzden artı çıktı keşke çıkmasaydım
Kilo yüzdesi +0.4794
Senin eksinin yanında benimki getir götürünü yapar canımAşkım sen aynı kiloda değilsin ahahha her hafta sabitim diyorsun sabit yazıyorum sonra bir bakıyorum eksi varaz da olsa eksi eksidir yüzdeni yaz canım
Hahahaha olsun kız öyle deme. Burada gramla verdiğimize seviniyoruz inan ki 0.50 bile eksi gelse eksidir öpüp başımıza koyuyoruz. En az 200 gram eksin varSenin eksinin yanında benimki getir götürünü yapar canım![]()
Tamam hemen atıyorumTartılar yok neden kimse atmadı
G gelgorlabellevie
espressoc
lila95 3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir
Ay sabah aklimdaydi tartildim atmayı unutmuşumTartılar yok neden kimse atmadı
G gelgorlabellevie
espressoc
Ya ben 5 e kadar okuldaydim eve geldim uyuyakalmisim şimdi de hızlıca yemeğe çıktık unutmuşumTartılar yok neden kimse atmadı
G gelgorlabellevie
espressoc
Ramazanda günler çok çabuk geçiyor, işler bitmiyor ben de hep unutuyorum.Ya ben 5 e kadar okuldaydim eve geldim uyuyakalmisim şimdi de hızlıca yemeğe çıktık unutmuşum![]()