Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye canım gelen insanlar afedersin ama sana uysunlar Karataya göre hazırlasanaBenim bu hafta da boşa geçti. Bir turlu istikrar sağlayamıyorum. Gelen giden de çok sağolsunlar. Off offf akşam bir suru karar alıyorum sabah kalkıyorum pufff gitmiş hepsi.
Ne bileyim.. Pasta börek benim de işime geliyor olabilirNiye canım gelen insanlar afedersin ama sana uysunlar Karataya göre hazırlasana
Ah sen Yok Musun ya güldürdün beniNe bileyim.. Pasta börek benim de işime geliyor olabilir
Ne olabilir ki Karataya uygun.
Canım tercihler doğru olursa sıkıntı olmaz bence. Ben kendi adıma 6 dan sonra kahve ceviz veya kahve hurma yiyorum ama bitki çayı da içiyorum ve artı yapmıyorselam kızlar. akşam 6dan sonra yememe işini bir türlü başaramadım, geç saatte çok az kalorili bir şey bile atsam ağzına ertesi gün anında artı görüyorum. dün dokuz gibi haşlanmış yumurta ve yarım paket diyet bisküvi yedim ve sabah artı 200 çıktımdeli oluyorummm
Şeker orucun bozulmuş canım üzgünüm yeniden başlayacaksınBugün nöbetçiydim teneffüs sonrası öğretmenler odasında müdür bey ısrarla benimo verdi bana 1 tane yok diyemedimşimdi benim şeker orucu ne oldu yeniden mi başlamam gerekiyir
![]()
Hadi yaaŞeker orucun bozulmuş canım üzgünüm yeniden başlayacaksın
Bencede öyle yap canım üzülmeHadi yaaayın 15 ile iki tane günde yaklaşıyor, en iyisi o zamana kadar devam edeyim , günlerden sonra bi daha bir diyerekden başlayayım :)
Menün çok güzel afiyet olsunSelam kizlar net paketim az diye sık giremiyorum
Ama tartida iyi seyler goruyorum
dunku menumu yazayim
Kahvalti
1 yumurta
2 dl ekmekle tost
Ogle
2 domates salatalik
1 kutu ton baligi
2 parca cigkofte marulla
Aksam
1 tabak pirasa yogurt