• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam canım kolay gelsin. Hoşgeldin aramıza. Cuma tartılıp kilonu bildirirsin gelecek haftadan itibaren yarışta olursun.. Vayy geçen sene hamile kalınca bişey anlamamıştım inşallah bu sene beraber erir güzelleşiriz:KK71:
İnşallah canım tamam yazarım :KK53:çok mutlu oldum Benide aranıza aldığınız için çok sağol bitanesin :KK60::KK60:

Sen zaten nasıl şimdiye kadar farketmedin hayret.. Sen ki forumda en çok karşılaştığınız üyelere aday gösterilmiş birisin. Nasıl kaçırdın burayı :KK70:
Yok bir ara denk geldim birşeyler karıştı uğrayamadım sorma bu topiklerde meşhur oldum gitti valla zayıflayayım hemen adımı:KK53::KK53: değiştirip buralara adımı mı atarsam :KK70::KK70::KK70:

Geliyorum o zaman hazır olun canım şuan spor salonundayım çıkınca yazarım bebeğim :KK200::KK200::KK200:
Sahalara hızlı bir giriş seni kim tutar canım benim hoş geldin iyi ki geldin :KK74:
Yanlız burada tanıdıklar var sanırım onlar yoklar tevafuk55 tevafuk55 , marlin18 marlin18 @yesa kızlar nerdesiniz nasılsınız ben geldim
Bu ara çok yoğunum canım 23 nisan telaslarim had safhada hem öğrencilerim hem de kızımın okulu derken helak oluyorum.. sen nasilsin kuzum kilonu sormak istiyorum ama :KK17:

Sahalara hızlı bir giriş seni kim tutar canım benim hoş geldin iyi ki geldin :KK74:

Bu ara çok yoğunum canım 23 nisan telaslarim had safhada hem öğrencilerim hem de kızımın okulu derken helak oluyorum.. sen nasilsin kuzum kilonu sormak istiyorum ama :KK17:
Evet sahalara hızlı bir giriş yaptım canım Allah kolaylık versin kilom 74 ama herkes yüne 65 kg diyor işte taktım kafaya tartıdaki rakama spor hocamda kas oldun normal tartıda +çıkman diyor işte şu 68 kg görmek istiyorum

Günaydın herkese kızlar. Dağılıyor muyuz ne paylaşım azalmış :(
Ben geçen cuma kilolarını girmemişim yaa kusura bakmayın girdim sanıyorum. Yarın ikisini bir gireyim artık olur mu...
Hoşgeldin canim aramıza

Anka Anka canım okudum da yazamiyorum pek bu ara

Valla yaz arada canım yaa. Sen olmayınca olmuyor çok belli oluyor yokluğun...

Anka Anka canım kuzucuklar nasıl iyi mi

İyiler canım çok şukur. Büyük oğlum geçenlerde küçük bi kaza geçirdi korkuttu ama geçti çok şukur. Tabi şimdi bi naz bi niyaz uğraştırıyor hala.

Hoş geldin cs
Yanlız burada tanıdıklar var sanırım onlar yoklar tevafuk55 tevafuk55 , marlin18 marlin18 @yesa kızlar nerdesiniz nasılsınız ben geldim
Hos geldin canim.seni gördüğüme çok sevindim
Çok şükür iyi sayılırım . Hala kilo vermeye çalışıyorum. Burda yaşlanıcam sanırım
Sen nasılsın.

Günaydın herkese kızlar. Dağılıyor muyuz ne paylaşım azalmış :KK43:
Ben geçen cuma kilolarını girmemişim yaa kusura bakmayın girdim sanıyorum. Yarın ikisini bir gireyim artık olur mu...

Valla yaz arada canım yaa. Sen olmayınca olmuyor çok belli oluyor yokluğun...

İyiler canım çok şukur. Büyük oğlum geçenlerde küçük bi kaza geçirdi korkuttu ama geçti çok şukur. Tabi şimdi bi naz bi niyaz uğraştırıyor hala.
Geçmiş olsun canım

Herkese günaydın kızlar
Mutlu sabahlar
Tartıya az kaldı artık :KK17::KK17::KK17:

Günaydın kızlar.. tartı öncesi son gün yarın hepimiz güzel rakamlar görürüz inşallah :dua:

Back
X