regl dönemi şişlik çok olur canım o günlerde yargıya takılma ben öyle yapıyorum. normal de ben de şekerli ürün hastası değilim ama kahvem çikolatasız gitmezdi o koydu bi tek ama olsun,5 gündür daha dinç hissediyorumYaaa bende 6. Günü bitirdim şeker orucunda ve faydasını görüyorum çok şükür. ama maalesef regl bitimi değil tam tersi başlama dönemindeyim birkaç güne yani. İnsallah o yüzden bir şey olmazbu arada şeker orucu hiç de zor değilmiş bana hiç koymadı meğer tatlı bağımlılığım yokmuş benim
Ya takip ediyorum aslında canım ama unutursam yazmayı diye şey ettiydim:) hadi bakalım oradan da eksik kalmayayımcanim neden seker orucu topigimize gelmiyorsun :)
Benim de öyle canım kahvenin yanında bitter yerdim şimdi de abartmadan hurma veya kuru meyve yiyorumregl dönemi şişlik çok olur canım o günlerde yargıya takılma ben öyle yapıyorum. normal de ben de şekerli ürün hastası değilim ama kahvem çikolatasız gitmezdi o koydu bi tek ama olsun,5 gündür daha dinç hissediyorum
5 nisan menüm
Sabah uyanınca sade turk kahvesi
Kahvaltı: 2 yumurta 16 zeytin 7 ceviz 8 dilim ev sucuğu 1 kk peynir 3 fincan çay
Öğle: 1 porsiyon barbunya 1 kase yoğurt
Akşam: 1,su bardağı haşlanmış mercimek 1,kepçe yoğurt
Su : 3 e tamamlarım
Spor: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket
Dün çok mu yedin yoksaGünaydın kızlar yumurta kapıya dayandı beni bir korku sardı tabii
Fazla çıkacağım kesin de çok fazla çıkmasa bari :)
Bugün full dikkat edeyim de sabah güzel çıksın
Dün çok mu yedin yoksa
Sanki profiterol, yaş pasta, tart yazdık. Sucuk altı üstü8 dilim ev sucugu mu ooooo anka maşallah :)
Sanki profiterol, yaş pasta, tart yazdık. Sucuk altı üstü
2 hafta bildirim yapmamışsın çıkarmıştım.Onceki sayfalari okusum da. 76.700 lutfen ekleyin. Yarin tartilup soyluycem
Ne dedim ki benYaaaaaaaaa ankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kötü vuruyorsunnnnnnny yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?