- 25 Aralık 2015
- 231
- 417
- 23
- 43
Çok iyi bir menü gerçektenBenim menüm
Sabah 1,tatlı kaşığı kadar tereyağı ve 1 tatlı kaşığı kadar kaymağı kavurdum. 1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimeği kattım çevirdim. 3 tane çırpılmış yumurta ekledim dehşet güzel bişey oldu şiddetle tavsiye ederim. Bunu 7 de yedim. 5.30 a kadar su ve çay içtim.
5,30 da 3 yumurtalı çılbır yedim. Protein detoksu yaptık bu gün. Akşama kadar da suyuma çubuk tarçın attım 2 lt o sudan içtim.
Hem öğle hem kahvaltıda ekmek fazla olmuş sanki canım.onun haricinde gayet iyi.afiyet olsunMENÜM
7.45
2 haş. yum
3 dilim peynir
1 dilim ekmek
3 yaprak marul
16.00
1 domates
2 dilim peynir
1 dilim ekmek
18.00
3 tane kabak dolması
4 kaşık kereviz salatası yoğurtlu
azıcık salata
suyu 3 lt tamamlamaya çalışacağım
Yarın için değil de bir dahaki hafta için yarışalım mı. Sen kaç kiloydun ben 69.8 im geçen hafta.Hatunlar kim iddialı yarın için? Herkesete bir motivasyon düşüklüğü görülüyooo.fit fıstık hatunlar olmak için zamanımız çook az kaldı yaz geldii bilesporu da kimse yapmadı sanırım.titreyip kendimize gelmeliyiz canlar
Siz aynı okulda mısınıztevafuk55 zümrem regl olmssun.hadi geçmiş ola canım olup bitmesi iyi.bnimde yaklaştı sanırım.canım tatlı çekiyor şu an ama yemiycem.bir avuç ayçekirdeği yedim.kahvemi de içtim.yarın inş güzel olur
Yarışalım tabiiiYarın için değil de bir dahaki hafta için yarışalım mı. Sen kaç kiloydun ben 69.8 im geçen hafta.
Değiliz canım aynı branştanız ondan zümre diyoruz birbirimizeSiz aynı okulda mısınız
Abooo azmış senin kilon neyse önemli değil % deye bakıyoruz nasılsa.Yarışalım tabiiiben geçen cuma 63.4tüm canım
Hımmm sanki geçenlerde de sen zaten zayıf görünüyorsun dedin gibi hatırladım da başkasıyla karıştırmış olabilirim.Değiliz canım aynı branştanız ondan zümre diyoruz birbirimize
Selam kizlar. Bugun biraz fazla yedim.
Sabah
1 haslanmis yumurta
3 kk beyaz peynir
1 paket altinbasak
Domates, salatalik
1 bardak sut
Ara
Yesil cay, sekersiz nescafe
Ogle
1 kase yogurt, 1 salatalik, 1 carliston biber
Ara
1 paket altinbasak 1 salatalik
Aksam
2 buyuk tabak haslanmis yesil mercimek
2 cherry domates
2 lt. su. Mercimegi ve altinbasagi cok abarttim, yuruyuse cikmak istiyorum ama mercimek nasil mideme oturduysa bir bucuk saat oldu hala midem sis, simdi yurusem kramp gircekbir saat sonra cikicam insallah yuruyuse. Hic kilo veremedim bu hafta, insallah arti cikmam
Bn demiştim canım.zümrem 1.72 boyla 65 kilo da ondan...Hımmm sanki geçenlerde de sen zaten zayıf görünüyorsun dedin gibi hatırladım da başkasıyla karıştırmış olabilirim.
Hımmm maşallah diyelim o zaman.. Evet tttr bakalım kim kazanacakBn demiştim canım.zümrem 1.72 boyla 65 kilo da ondan...
Kilo değil dediğin gibi yüzdeye bakıyoruz.o zaman yarın yarış başlasın
İnşallah canım benim bu hafta kacamagin yok maşallahtevafuk55 zümrem regl olmssun.hadi geçmiş ola canım olup bitmesi iyi.bnimde yaklaştı sanırım.canım tatlı çekiyor şu an ama yemiycem.bir avuç ayçekirdeği yedim.kahvemi de içtim.yarın inş güzel olur
Ben iddialıydim ama regl.oldum şimdi çok sisim yaaaHatunlar kim iddialı yarın için? Herkesete bir motivasyon düşüklüğü görülüyooo.fit fıstık hatunlar olmak için zamanımız çook az kaldı yaz geldii bilesporu da kimse yapmadı sanırım.titreyip kendimize gelmeliyiz canlar
Kaçamaksız 1 ay hedefliyorum canımcım.hamurişi tatlı yok.günde 10.000 üzeri adım atıyorum.geçen haftaki +900gr a çok içerlemiştim onu vermek için sıktım tüm hafta.İnşallah canım benim bu hafta kacamagin yok maşallah
Ben iddialıydim ama regl.oldum şimdi çok sisim yaaa
Hadi bakalım canım.bu hafta regl olurum 2 gün fln kaldı.ama daha önce reglde 1kg verdiğim bile olmuştu.iyi olan kazansınHımmm maşallah diyelim o zaman.. Evet tttr bakalım kim kazanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?