• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

100 g artı sayılmaz canım cumartesiye daha çok artı yapmaya çalış :KK53:

Ben variiiim:KK25:eskilerden varız 3-5 kişi . Ramazan olduğu için sayfa sakın o yüzden kimse yokmuş gibi geliyor

Tebrik ederim 79u görmüşsün 💕 👏👏👏
evet ramazan dolayısıyla sakin olabilir çiçeğim sana da baktım menülerin müthişş ilerliyorr :KK200:

evet ramazan dolayısıyla sakin olabilir çiçeğim sana da baktım menülerin müthişş ilerliyorr :KK200:
Teşekkür ederim, sen de gel devam et:KK19:. Ramazanda olmasa da bayramdan sonra. Keto yapıyorum. 1 aylık bayram süreci motive etti , Ramazan'dan 5 gün önce başladım, hadi bakalım bayrama kadar neler olacak diye devam ediyorum🤗

Onunla ilgili birimde hiç çalışmadım canm bilgim yok ama olup da fayda gören çok var.
Çok teşekkür ederi, sürekli burun kanaması yaşıyorum canım, birden durduk yere üstüme başıma akıveriyor. Sanırım ben de yaptırcam.

haklısın kuzum ama aldığımı vermeye çalışıyorum diyelim çünkü birraz artıdayım ama sanki bişey oldu ve veremiyorum bir kiloy sa bir kilo ama gram da olsa gitmiyor aksine artı ama hata benim biliyorum da aslında her akşam da tatlı olursa tabii :KK23:
her akşam tatlı yemek sıkıntı tabi, ramazanın bitmesine az kaldı, belki o zaman çok sıkı tutup hızlıca verirsin canım. Kendini çok strese sokma.

Ooooo süpersinnn, benle yarışan da niye bu kadar gaza geliyor anlamıyorum :KK70: :KK70:
At kaptisim at 😂

👏👏🧿🧿 harikasinnnn 7 leri gördün bak helal olsun darısı bana inşallah ramazan bitmeden 2 li rakamları görmeye
Sen attın mı can kaptiş, eğer attıysan bekletmiyim. Sabah çok erken tartılmıştım, o yüzden dersten dönünce tekrar tartılayım demiştim. Keşke tartımı yanıma alsaydım :KK70::KK70:
Tebrik ederim çiçeeemm çok güzel eksi.

Teşekkür ederim, sen de gel devam et:KK19:. Ramazanda olmasa da bayramdan sonra. Keto yapıyorum. 1 aylık bayram süreci motive etti , Ramazan'dan 5 gün önce başladım, hadi bakalım bayrama kadar neler olacak diye devam ediyorum🤗
evet canımm bayramdan sonra dönmeyi düşünüyorum zati sen de bayrama fit çıtır gireceksin hadi bakalımm:KK60:
Çok teşekkür ederi, sürekli burun kanaması yaşıyorum canım, birden durduk yere üstüme başıma akıveriyor. Sanırım ben de yaptırcam.
çok geçmiş olsun canım faydası olur diye umuyorum yaptır bence de

Ooooo süpersinnn, benle yarışan da niye bu kadar gaza geliyor anlamıyorum :KK70: :KK70:

Sen attın mı can kaptiş, eğer attıysan bekletmiyim. Sabah çok erken tartılmıştım, o yüzden dersten dönünce tekrar tartılayım demiştim. Keşke tartımı yanıma alsaydım :KK70::KK70:

Yok daha atmadım canım 3 gibi tartilip atcam sende at o zaman

Çiçeğunn yesunn seenniiii kocam evde ve ben duruyorumm gerisini sen düşün senin için yapıyorruummmmm ağzumii tutuyoreeee

evet canımm bayramdan sonra dönmeyi düşünüyorum zati sen de bayrama fit çıtır gireceksin hadi bakalımm:KK60:

çok geçmiş olsun canım faydası olur diye umuyorum yaptır bence de
teşekkür ederim canım, randevu alıp muayene olacağım, bakalım doktor ne diyecek.

Selamlar,

Tartı bildirimimi yapıyorum 🌹

18.03 91.2

Evde değilim o yüzden farklı bir tartı ile tartıldım bugün.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58

Eklentiler

• IMG_2773.webp
    IMG_2773.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 0
Back
X