15 Mart 15 Mayıs Kilo Verme Yarışması

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben toplamda 4 kg civari verdim ama bende de bi fark yok bi tek yuzum biraz zayiflamis gorunuyo bacaklarim zaten hep inceydi hala oyle ama bel bolgesi ve ust kismimda hic degisiklik yok cok sinjr bozucu

Demek ki yağlar gidiyor kaslar geliyor

5 NİSAN SPOR LİSTESİ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

1.Korhilalp:Leslie 5 mil.1sa 10 dk
2. Tevafuk55: 10 bin adim yürüyüs

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Göbek Yağlarınız Varsa Çözümü Bu Karışım!

Yaz neredeyse kapıda hanımlar! Sizce de göbek yağlarından kurtulmanın vakit gelmedi mi? Haydi bakalım göbek yağlarını eriten yoğurtlu kür tarifine bir göz atalım.
Okumak İçin Tıklayın!

5 NİSAN SPOR LİSTESİ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

3. kakaovanilya: 62 dk. yürüyüş

5 nisan menüm

Sabah uyanınca sade turk kahvesi

Kahvaltı: 2 yumurta 16 zeytin 7 ceviz 8 dilim ev sucuğu 1 kk peynir 3 fincan çay

Öğle: 1 porsiyon barbunya 1 kase yoğurt

Akşam: 1,su bardağı haşlanmış mercimek 1,kepçe yoğurt

Su : 3 e tamamlarım

Spor: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket

menüm sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 kk ezine peyniri
ara: 1 haşlanmış yumurta, şekersiz nescafe
öğle: 1 büyük haşlanmış kabak, 1 kase yoğurt
az önce yürüyüşten geldim dayanamadım ezine peyniri yedim yine, bir sürü kalori almış oldum yürüyüşte yaktığımı aldım 4 kibrit kutusu kadar yemişimdir o yüzden akşam çok acıkırsam yoğurtla geçiştiricem, şimdi yine şekersiz nescafe içiyorum

canım bugünkü menüm böyle peynir fazla kaçtı sadece, onun dışında akşam yoğurt salatalık domates falan yiyorum yani Anka niye vücudumda bir şey fark etmedim bilmiyorum 4 kg verdim yani çok da az değil bence ama tabii ilk iki hafta çok çok az protein alıyordum, son iki hafta çok artırdım proteini, belki ondandır

5 NİSAN SPOR LİSTESİ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

4. anka_misali: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket

Bence sabah ceviz zeytin falan ye. Araya gerek kalmaz. Akşam da ızgara köfte balık ya da kuru fasulye mercimek falan ye. Ya da sebze yemeği falan. Çok az yersen vücut kıtlık moduna geçer sonra geleni yağ olarak depolar kasları yakar. Ben sürekli bozduğum halde 5 kiloyla baya inceldim. Her gören zayıfladığımı söylüyor. Haftada 2-3 gün yaptığım karataya bağlıyorum 7-24 uysam Ebru Şallı olucam da işte o kadar zayıflamak istemiyorum

5 NİSAN SPOR LİSTESİ

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

4. anka_misali: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket
5.deadandlovely: leslie 3 mil+kalca hareketleri

Bol proteinli olmuş canım.bugün karatay günü yaptın herhalde haşlanmış mercimek yerine yeşil mercimek yemeği olsaymış daha iyi olurdu sanki.ben böyle hiç denemedim bn mercimeği

Menünde çeşitlilik çok az canım.bide neden haşlanmış kabak yiyorsun ki?bol zeytinyağlı bulgurlu kabak yemeği pişirsen hem daha lezzetli olur hem de daha tok tutar diye düşünüyorum. Onun dışında ezine peynirine de çok takılmadım.sağlıklı yağ ve proteinle dolu süper bir seçim.zaten toplasan 1000kalori değil menün.sıkıntı yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…