- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
- 408
Ben toplamda 4 kg civari verdim ama bende de bi fark yok bi tek yuzum biraz zayiflamis gorunuyo bacaklarim zaten hep inceydi hala oyle ama bel bolgesi ve ust kismimda hic degisiklik yok cok sinjr bozucuGünaydın kızlar dün bir arkadas zayıflamassin dedi.sabah kot pantolon kemer olmasa düşecek gibi oldu her zaman giydiğim hirka bol geldi ama tarti aynı hatta bu sabah fazla bile çıktım .sevinsem mi üzülsem mi bilemedim .en sonunda tarti yi atcam camdan
Demek ki yağlar gidiyor kaslar geliyorGünaydın kızlar dün bir arkadas zayıflamassin dedi.sabah kot pantolon kemer olmasa düşecek gibi oldu her zaman giydiğim hirka bol geldi ama tarti aynı hatta bu sabah fazla bile çıktım .sevinsem mi üzülsem mi bilemedim .en sonunda tarti yi atcam camdan
Demekki sağlıksız gidiyor. Proteini artır canımBen toplamda 4 kg civari verdim ama bende de bi fark yok bi tek yuzum biraz zayiflamis gorunuyo bacaklarim zaten hep inceydi hala oyle ama bel bolgesi ve ust kismimda hic degisiklik yok cok sinjr bozucu
2 haftadir surekli protein tuketiyorum o yuzden anlam veremedkm bu iseDemekki sağlıksız gidiyor. Proteini artır canım
Geçmişe baktım ama menülerini göremedim. Saatleriyle yediklerini yaz bakalım bu gün beni de etiketle. Bakayım ne yiyorsun..2 haftadir surekli protein tuketiyorum o yuzden anlam veremedkm bu ise
Tamam gun sonunda yazicamGeçmişe baktım ama menülerini göremedim. Saatleriyle yediklerini yaz bakalım bu gün beni de etiketle. Bakayım ne yiyorsun..
menüm sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 kk ezine peyniri
ara: 1 haşlanmış yumurta, şekersiz nescafe
öğle: 1 büyük haşlanmış kabak, 1 kase yoğurt
az önce yürüyüşten geldim dayanamadım ezine peyniri yedim yine, bir sürü kalori almış oldum yürüyüşte yaktığımı aldım4 kibrit kutusu kadar yemişimdir o yüzden akşam çok acıkırsam yoğurtla geçiştiricem, şimdi yine şekersiz nescafe içiyorum
canım bugünkü menüm böyle peynir fazla kaçtı sadece, onun dışında akşam yoğurt salatalık domates falan yiyorum yaniAnka niye vücudumda bir şey fark etmedim bilmiyorum 4 kg verdim yani çok da az değil bence ama tabii ilk iki hafta çok çok az protein alıyordum, son iki hafta çok artırdım proteini, belki ondandır
Menü çok iyi.bol eksi olsun canımSlm
Kahv.
5 form bisküvi
5 zeytin
KKK peynir
1 dom.1 sal.2 biber
Öğlen
1 kepçe çorba
1 kepçe yeşil fasulye
4 kaşık bulgur
Aksam
1 kase mer.çorbası
Tavuk 200 gr
Bol proteinli olmuş canım.bugün karatay günü yaptın herhalde5 nisan menüm
Sabah uyanınca sade turk kahvesi
Kahvaltı: 2 yumurta 16 zeytin 7 ceviz 8 dilim ev sucuğu 1 kk peynir 3 fincan çay
Öğle: 1 porsiyon barbunya 1 kase yoğurt
Akşam: 1,su bardağı haşlanmış mercimek 1,kepçe yoğurt
Su : 3 e tamamlarım
Spor: 3+2 mil leslie. 20 squat. 20 iç bacak 20 göbek 60 zıplamalı hareket
Menünde çeşitlilik çok az canım.bide neden haşlanmış kabak yiyorsun ki?bol zeytinyağlı bulgurlu kabak yemeği pişirsen hem daha lezzetli olur hem de daha tok tutar diye düşünüyorum. Onun dışında ezine peynirine de çok takılmadım.sağlıklı yağ ve proteinle dolu süper bir seçim.zaten toplasan 1000kalori değil menün.sıkıntı yok bencemenüm sabah; 1 haşlanmış yumurta, 2 kk ezine peyniri
ara: 1 haşlanmış yumurta, şekersiz nescafe
öğle: 1 büyük haşlanmış kabak, 1 kase yoğurt
az önce yürüyüşten geldim dayanamadım ezine peyniri yedim yine, bir sürü kalori almış oldum yürüyüşte yaktığımı aldım4 kibrit kutusu kadar yemişimdir o yüzden akşam çok acıkırsam yoğurtla geçiştiricem, şimdi yine şekersiz nescafe içiyorum
canım bugünkü menüm böyle peynir fazla kaçtı sadece, onun dışında akşam yoğurt salatalık domates falan yiyorum yaniAnka niye vücudumda bir şey fark etmedim bilmiyorum 4 kg verdim yani çok da az değil bence ama tabii ilk iki hafta çok çok az protein alıyordum, son iki hafta çok artırdım proteini, belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?